- 19 Eylül 2018
- 479
- 1.025
- 113
inan özel bir şey yapmadım. parfüm kolonya vb güzel kokulu şeylerden bile nefret eder oldum onu hiç kaldıramayacağını anladım. canım isteyince de rahme doğru uzanan dumanlar gözümün önüne geliyordu bebeğim dumanlar içinde neye uğradığını şaşırıyor falan. böyle saçma şeyler hayal edinNası bıraktın neler yaptın peki
benim ara sıra öyle oluyo bazen sızlıyo bazen karıncalanıyo bazen yatarken sızlıyo bazen hiç sızlamıyo :) normal bence3-4 gündür göğüs ucu acısı çok azaltı bende tek belirtimde o miğde bulantım vs hiç yok. Dokunamıyırdum o derece acıyordu şimdi dokuna biliyorum çok hafif ağrı var
Göğüs hassasiyeti azalan var mı ?
Hayır canım gitmedim Perşembe günü gidicem o zamana aldım randevu. Devlete gidicem bu seferlik sadece bebek iyimi diye bakıcak nasılsa kendi doktorumda randevum 2 kasımda.Feeling07 canım gittin mi bugün doktora?
hahah güzelmiş ben oğlumda hiç tiksinti nedir bilmedim ama allaha yalvarıyorum sigaradan beni tiksindir diye ilkindr uzaklaştım bunda dersin sanki aşeriyorum şaka gibiinan özel bir şey yapmadım. parfüm kolonya vb güzel kokulu şeylerden bile nefret eder oldum onu hiç kaldıramayacağını anladım. canım isteyince de rahme doğru uzanan dumanlar gözümün önüne geliyordu bebeğim dumanlar içinde neye uğradığını şaşırıyor falan. böyle saçma şeyler hayal edin
yazık yavrum benim ya.Bizm tanıdık içti içti içt, sezeryana girmeden bile içti 5 kilo doğurdu aldı geld herkesin şansı yaver gitmiyo rus ruleti misali bu işler....Ablamın karşı komşusu hamileliği boyunca sigara içti bırakamadı bebek 35 haftalık doğdu canım.wiha02
Gümbüm gümbür duyarsın insallah canimamin. öyle bir kısım yok benim kağıtta. bi dahaki gitmemde sorarım artık.
Etmezsin canim. Sonrada hic icme artikamin inşallah ya hiç içmek istemiyorum oğlumda ağzıma sürmedim öğrenir öğrenmez bu yavruma da haksızlık etmeyeyim
Benim göğüsler içine taş koyulmuş gibi3-4 gündür göğüs ucu acısı çok azaltı bende tek belirtimde o miğde bulantım vs hiç yok. Dokunamıyırdum o derece acıyordu şimdi dokuna biliyorum çok hafif ağrı var
Göğüs hassasiyeti azalan var mı ?
Bende ilkimde öğrendiğim gibi kesmiştim hiç zorlanmamıştım hemde etrafımdaki herkes içtiği halde ama niye 2.de bu kadar zorlanıyorum anlamıyorum ya haksızlık olsun istemiyorum bu bebeğimde de içmek istemiyorum
inşallah canım bu arada hangi doktora gittin ben ayşe hanıma gittim bugün gördük keseyi 1 hafta geç döllenmeymiş öyle dedi 2 haftaya gel kalp atışı için dediEtmezsin canim. Sonrada hic icme artik
Evet kişiden kişiye değişiyor tabii bünye meselesi ama atıştırmalıklarınızı yanınızdan eksik etmeyin canınız istedikçe badem fındık vs atıştırın belki böyle böyle bastırırsınız isteği.yazık yavrum benim ya.Bizm tanıdık içti içti içt, sezeryana girmeden bile içti 5 kilo doğurdu aldı geld herkesin şansı yaver gitmiyo rus ruleti misali bu işler....
aynen bende hiç dikkat etmiyorum oğlum 19 aylık sürekli kucağımda. Allah koruyor miniklerimizi bir de ikinci hamilelik olduğu için daha rahat davranıyoruz herhalde ben hala hastaneye gitmedim mesela ilk hamileliğimde çok sık gidiyordum bunda ne gerek var diyorum sık gitmeye kalbi atsın da öyle gideyim inşallah :)Ilk gebeligimde çok dikkat ediuordum5lt şişeyi kaldirmiyordum simdi 2.5 yaşında oğlum kaldırdığım indiriyom kosuyom anı hareketler yapiyom sizde durum nedir acaba
kendimi yemekle oyalamak istemiyorum kafamda bitirmiş şekilde bırakmak istiyorum sürekli ağzım boş durmasa kilolardan git uğraş bu defaEvet kişiden kişiye değişiyor tabii bünye meselesi ama atıştırmalıklarınızı yanınızdan eksik etmeyin canınız istedikçe badem fındık vs atıştırın belki böyle böyle bastırırsınız isteği.
Maşallah canim❤inşallah canım bu arada hangi doktora gittin ben ayşe hanıma gittim bugün gördük keseyi 1 hafta geç döllenmeymiş öyle dedi 2 haftaya gel kalp atışı için dedi
Aynı aynı tıpkı benaynen bende hiç dikkat etmiyorum oğlum 19 aylık sürekli kucağımda. Allah koruyor miniklerimizi bir de ikinci hamilelik olduğu için daha rahat davranıyoruz herhalde ben hala hastaneye gitmedim mesela ilk hamileliğimde çok sık gidiyordum bunda ne gerek var diyorum sık gitmeye kalbi atsın da öyle gideyim inşallah :)
Amannn çocuk için uğraşırken bitap düştük aylardır ,şahsen ben şu aralar bunun tadını çıkarmaya devam edicem dr yasak YÖK diyor ama ben koydum o yasağı nolur nolmaz diyorumAllah razı olsun canım .
Ben ilişkiyi sormayı unutmustum . Hiç birlikte olmuyorum
Korkuyorum . Cuma gunu görüşeyim doktorla ona göre karar verırım .
Biz pek yaşayamadıkAmannn çocuk için uğraşırken bitap düştük aylardır ,şahsen ben şu aralar bunun tadını çıkarmaya devam edicem dr yasak YÖK diyor ama ben koydum o yasağı nolur nolmaz diyorum
Ya ben geç döllenmeye pek inanmıyorum bazılarının geç döllenmede olabilir ama AsılSen ovulasyonla bakmıştın nasıl geç oldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?