2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Nası bıraktın neler yaptın peki
inan özel bir şey yapmadım. parfüm kolonya vb güzel kokulu şeylerden bile nefret eder oldum onu hiç kaldıramayacağını anladım. canım isteyince de rahme doğru uzanan dumanlar gözümün önüne geliyordu bebeğim dumanlar içinde neye uğradığını şaşırıyor falan. böyle saçma şeyler hayal edin

benim ara sıra öyle oluyo bazen sızlıyo bazen karıncalanıyo bazen yatarken sızlıyo bazen hiç sızlamıyo :) normal bence

Ablamın karşı komşusu hamileliği boyunca sigara içti bırakamadı bebek 35 haftalık doğdu canım. wiha02

hahah güzelmiş ben oğlumda hiç tiksinti nedir bilmedim ama allaha yalvarıyorum sigaradan beni tiksindir diye ilkindr uzaklaştım bunda dersin sanki aşeriyorum şaka gibi

Ablamın karşı komşusu hamileliği boyunca sigara içti bırakamadı bebek 35 haftalık doğdu canım. wiha02
yazık yavrum benim ya.Bizm tanıdık içti içti içt, sezeryana girmeden bile içti 5 kilo doğurdu aldı geld herkesin şansı yaver gitmiyo rus ruleti misali bu işler....

Benim göğüsler içine taş koyulmuş gibi
Ama ağrı yok bir kaç gündür .
Süt kanallarım da açılmış

Sigarayı sadece hamilelikte değil ömür boyu içmemelisiniz. Bırakmayı birine ya da olaylara bağlarsanız hiç bi zaman tam olarak bırakamazsanız. Ailenizle uzun zaman geçirebilmek için önce kendiniz için bırakın..

Benim bırakalı yaklaşık 2 sene olacak. Sabaha karşı nikotin kriziyle uyanıp 1-2 sigara içip tekrar uyuyabiliyordum. Herkes bırakabilir, önce bahanelerimizi bırakmalıyız ki bu daha zor :)

yazık yavrum benim ya.Bizm tanıdık içti içti içt, sezeryana girmeden bile içti 5 kilo doğurdu aldı geld herkesin şansı yaver gitmiyo rus ruleti misali bu işler....
Evet kişiden kişiye değişiyor tabii bünye meselesi ama atıştırmalıklarınızı yanınızdan eksik etmeyin canınız istedikçe badem fındık vs atıştırın belki böyle böyle bastırırsınız isteği.

Ilk gebeligimde çok dikkat ediuordum5lt şişeyi kaldirmiyordum simdi 2.5 yaşında oğlum kaldırdığım indiriyom kosuyom anı hareketler yapiyom sizde durum nedir acaba
aynen bende hiç dikkat etmiyorum oğlum 19 aylık sürekli kucağımda. Allah koruyor miniklerimizi bir de ikinci hamilelik olduğu için daha rahat davranıyoruz herhalde ben hala hastaneye gitmedim mesela ilk hamileliğimde çok sık gidiyordum bunda ne gerek var diyorum sık gitmeye kalbi atsın da öyle gideyim inşallah :)

kendimi yemekle oyalamak istemiyorum kafamda bitirmiş şekilde bırakmak istiyorum sürekli ağzım boş durmasa kilolardan git uğraş bu defa

inşallah canım bu arada hangi doktora gittin ben ayşe hanıma gittim bugün gördük keseyi 1 hafta geç döllenmeymiş öyle dedi 2 haftaya gel kalp atışı için dedi
Maşallah canim❤
Benim tüp bebek tedavisi oldugu icin şu an kendi doktoruma gidiyorum.
Allianz saglik sigortam var. Açıkçası ondan faydalanmak istiyorum. Bu sene tedaviler icin cok para harcadık.

wiha02 sigara zor iş ya :) ben ara ara hep denedim en fazla bir hafta birakabildim hep tekrar başladım bebeği öğrenene kadar günde 1 paket net içiyordum gerisi ortama bağlı çoğalıyordu :) meslek biraz etkiliyor gerçi beni :) işten ayrıldım hamile olduğumu öğrendim pakette 2 3 tane vardı bitirmesem aklımda kalır bırakamam dedim onları içtim ve bıraktım :) canım istemiyor ama ilk başlarda baş ağrısı açlık krizleri vs biraz zorlandım yeni fark ediyorum rahatsız da olmuyorum kokusundan filan ilginç bi şekilde :) darısı başına yapabilirsin bence :)

Aynı aynı tıpkı ben

Allah razı olsun canım .
Ben ilişkiyi sormayı unutmustum . Hiç birlikte olmuyorum
Korkuyorum . Cuma gunu görüşeyim doktorla ona göre karar verırım .
Amannn çocuk için uğraşırken bitap düştük aylardır ,şahsen ben şu aralar bunun tadını çıkarmaya devam edicem dr yasak YÖK diyor ama ben koydum o yasağı nolur nolmaz diyorum

Amannn çocuk için uğraşırken bitap düştük aylardır ,şahsen ben şu aralar bunun tadını çıkarmaya devam edicem dr yasak YÖK diyor ama ben koydum o yasağı nolur nolmaz diyorum
Biz pek yaşayamadık 6 yıldır hep korunduk . İlk defa bu ay korunmasız bırlıkte olduk . Allahıma hamd olsun hemen oldu

Sen ovulasyonla bakmıştın nasıl geç oldu ya
Ya ben geç döllenmeye pek inanmıyorum bazılarının geç döllenmede olabilir ama Asıl
bu haftalarda otomatik bir şekilde bebeklerin büyümesi aynı olamaz şu kadar haftada şukadar mm şu haftada şu olur tabi bir standarttır bu
Benim aşılama 4-5 gün geri e geç döllenmede değil bence birkaç haftaya hepimizin son adet tarihiyle uyumlu olacak inş tabi sağlıkla büyüsünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…