SSusuem
ben sigarayı bıraktığım için gebelikte 25 kilo aldım bunda da bırakayım tek kilo alayım diyorum bir türlü tiksinemiyorum 8 haftalık oldum nerdeyse çok canım sıkılıyor
@RuveydaCihad ben ankaradayım ilk iki doğumu zekai tahirde yaptım önce lokman hekim elif terziye gittim o da doğuma giremez dediler bnde geri devlete gittim zaten Allah korusun bi problem olursada devlete yönlendiriyolar şu an çok kararsızım bilmiyorum nereye gitsem turgut özal iyi dediler
3-4 gündür göğüs ucu acısı çok azaltı bende tek belirtimde o miğde bulantım vs hiç yok. Dokunamıyırdum o derece acıyordu şimdi dokuna biliyorum çok hafif ağrı var
hoşbuldum canım,protestoranın düşük olması canımı sıktı biraz 12-13 lerde olması gerekmiş en az umarım bebeğim tutunur.hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alırız
Tahminim yok , ilk hamileliğim de hep erkek hissetmiştim ama kızım oldu :)
Şimdi en ufak bir fikrim dahi yok, sağlıklı doğsun da gerisi hiç önemli değil
Selam kızlar hepinize hayırlı olsun sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.. Ben de tüp bebek ile hamile kaldım..
Sat:27 Ağustos
Kese 5+3 kalp atışı 6+3
Sakaryadayım
Pıhtılaşma var bende de clexane kullanıyorum Feeling07
Selam kızlar hepinize hayırlı olsun sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.. Ben de tüp bebek ile hamile kaldım..
Sat:27 Ağustos
Kese 5+3 kalp atışı 6+3
Sakaryadayım
Pıhtılaşma var bende de clexane kullanıyorum Feeling07