2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
S Susuem ben sigarayı bıraktığım için gebelikte 25 kilo aldım bunda da bırakayım tek kilo alayım diyorum bir türlü tiksinemiyorum 8 haftalık oldum nerdeyse çok canım sıkılıyor

@RuveydaCihad ben ankaradayım ilk iki doğumu zekai tahirde yaptım önce lokman hekim elif terziye gittim o da doğuma giremez dediler bnde geri devlete gittim zaten Allah korusun bi problem olursada devlete yönlendiriyolar şu an çok kararsızım bilmiyorum nereye gitsem turgut özal iyi dediler

Benimde aynıydı ilk zamanlar şimdi biraz daha azalti oğlum bazen üzerime yüklendiğinde acısını hissediyorum o kadar

kızlar betam 1006 çıktı ancak progesteronum 10,75 ,doktorum protestan başlattı şimdi.sizin değerleriniz nasıl? şuan 4+4 deyim

Merhabalar kizlar. Bende dun ogrendim hamile oldugumu. Test yaptirdim 5haftalik cikti. 2. Cocugum. Sizde bulanti bas agrisi usume vs.. varmi kizlar??
bulantı , baş ağrısı , üsüme hiçbirşey yok
Ara sıra giren kasık ağrısı , göğüs ağrısı . Akşam 8 den sonra uyku isteği , gece 3 ten sonra uykusuzluk

Hayırlı olsun canım, hoş geldin aramıza
Ben de öğrendiğim de 4+1 di sanırım beta hcg 1056 dı.
hoşbuldum canım,protestoranın düşük olması canımı sıktı biraz 12-13 lerde olması gerekmiş en az umarım bebeğim tutunur.hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alırız

Herkeste etkiler farkli anlasilan:) merak ediyorum bu sene kiz senesi diyorlar ama insallah yakalariz bizde. :) kendin de tahminleri olan varmi peki
Ben kız hissediyorum .
Eşim erkek
Ama arada ağzımdan oğlum falan çıkıyor

Aileler öğrenınce bakalım ne hissetcekler

Herkeste etkiler farkli anlasilan:) merak ediyorum bu sene kiz senesi diyorlar ama insallah yakalariz bizde. :) kendin de tahminleri olan varmi peki
Tahminim yok , ilk hamileliğim de hep erkek hissetmiştim ama kızım oldu :)
Şimdi en ufak bir fikrim dahi yok, sağlıklı doğsun da gerisi hiç önemli değil

Selam kızlar hepinize hayırlı olsun sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.. Ben de tüp bebek ile hamile kaldım..
Sat:27 Ağustos
Kese 5+3 kalp atışı 6+3
Sakaryadayım
Pıhtılaşma var bende de clexane kullanıyorum Feeling07

Merhaba, Hoş geldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…