Kızlar sigara içeniniz var mııı? ben bugün hiç içmedim ağzıma sürmedim her isteğim geldikçe içindeki canavarı besleme acıktı sabret diye geçiştiriyorum kesemizi bugün gördük içim cız etti içtiğim zamanlar için
duyarsınız duyarsınız yakında merak etmeyin. bana da 1 hafta sonra net duyulur dedi ama duyduk. iki kez dinletti keşke ses az geliyor neee duyamadım falan diyip birkaç kez daha isteseydim :)
Maşallah
Evet canim o oluyor. Bende dün kontrole gittim 6+0 da yani. Kalp atisini duyduk cok sukur. 0.36 cikti boyu. Küçük mü acaba diye korktum açikcasi. Kalp atisi da dakika da 108 atiyordu.
allahım nasıl minnoşlar yav. bi sorun olsaydı doktor söylerdi bence. evham yapmaktan sakındırın kendinizi. size de maşallah. kalp atışı dakkada kaç tane simgesi ne peki? onu da bulayım :))
Kızlar sigara içeniniz var mııı? ben bugün hiç içmedim ağzıma sürmedim her isteğim geldikçe içindeki canavarı besleme acıktı sabret diye geçiştiriyorum kesemizi bugün gördük içim cız etti içtiğim zamanlar için
allahım nasıl minnoşlar yav. bi sorun olsaydı doktor söylerdi bence. evham yapmaktan sakındırın kendinizi. size de maşallah. kalp atışı dakkada kaç tane simgesi ne peki? onu da bulayım :))
01.09. 2018 de atte girdim ve
01.10.2018 de adete girmedim normalde ay ay giriyom ve geçigince zamanla dr a gidince hamile oldupumu öğrendim şimdi düzeltmeye çalişiyorum ama olmuyor yada ben mi yanliş yapıyorum bilemwdim ki canım yaa detaylı yazdım ama
Normal canım o zaman. Benim son adet tarihim 23 Ağustos muhtemel doğum tarihi 30 mayıs. Seninle aramızda 8 gün falan var seninde muhtemel doğum tarihi 9 Haziran doğru yani. Sadece bu program 1 hafta önden gidiyo canım 7+2ysen 8 gösteriyor mesela.
Yo yo yazık yapmayın. Hemen keserseniz daha iyi olur ciğerleri duman olmasın. Ben 2 yıl her ay bekledim istedim. Kanda çıktığı günden beri ağzıma sürüyorum. Hiç bişey bebitolardan önemli değil hem de zararlı bi zevkten bahsediyoruz
Ben ayla üçkuyu ya gidiyorum özel çalışıyor ama hamilelik çalışmaları sırasında Nisan’da konyaaltında Olimpos hastanesi var biliyorsundur ilk oraya gittim 80 liraydı orayla karşılaştırıyorum zaten memnun kalmamıştım şimdiki dr umu bulmuştum
Dr umdan çok nemnunum ama bir tanede hastane dr istiyorum rapor izin işleri için demek hastanelerde bayağı pahalıymış
Evet canım genelde 100 liradan başlıyor diye biliyorum. Ayla üçkuyuya ne kadar veriyosunuz? Birde doğum ücreti neymiş? Hangi hastanede doğum yaptırıcak acaba.
Yo yo yazık yapmayın. Hemen keserseniz daha iyi olur ciğerleri duman olmasın. Ben 2 yıl her ay bekledim istedim. Kanda çıktığı günden beri ağzıma sürüyorum. Hiç bişey bebitolardan önemli değil hem de zararlı bi zevkten bahsediyoruz
Bende ilkimde öğrendiğim gibi kesmiştim hiç zorlanmamıştım hemde etrafımdaki herkes içtiği halde ama niye 2.de bu kadar zorlanıyorum anlamıyorum ya haksızlık olsun istemiyorum bu bebeğimde de içmek istemiyorum
3-4 gündür göğüs ucu acısı çok azaltı bende tek belirtimde o miğde bulantım vs hiç yok. Dokunamıyırdum o derece acıyordu şimdi dokuna biliyorum çok hafif ağrı var