Kızlar bulantıyla yaşamak zor.. ben de duyduğum birkaç şeyden fayda gördüm. Taze zencefili içtiğim suya atıp bekletip içiyorum. Beyaz leblebi ve ayva mideme iyi geliyor denemek isterseniz tavsiyem
Bu arada biraz garip bir tavsiye olacak ama büyüklerimden duydum ilk gebeliğimde geç öğrendim ama denedim etki etti, çiğ patlican bulantıya iyi geliyor, ben normalde patlıcanı çiğ yediğim için sıkıntı olmamıştı ama bilmiyorum bi deneyin derim :)
Bugün kontrole gittim 5+3 hamileyim ben kesem 6 mm doktor günü gününe ilerliyor şu anlık bır sıkıntı yok dedi ama hala bebeğimi göremedim boş kese görme korkum var olabilir mi sizce panik yapıyorum
Benimde 4+1de 970ti ikizmi dediler hatta demekki normalmiş kızınızda nasıldı beta hcgniz hatırlıyomusunuz? Bide erkek olunca daha yüksek çıkıyor falan diyolar ama saçma geliyo bana.
Bugün kontrole gittim 5+3 hamileyim ben kesem 6 mm doktor günü gününe ilerliyor şu anlık bır sıkıntı yok dedi ama hala bebeğimi göremedim boş kese görme korkum var olabilir mi sizce panik yapıyorum
Benim de 5+3 de 6,4 mm di doktor yolk sac göremedi çokta umutlu konuşmadı gününde demedi geride dedi. Çok üzüldük tüp bebekti birde 1 hafta sonra başka doktora gittiğimde kalp atışını duyduk.. yani üzülmeden sabırla beklemem lazım Panik yapma..
Miğde yanmasına soğuk süt ve muz da iyi geliyor aklınızda bulunsun. İlaç desteği almak isterseniz en masum gaviscon şurup .
Bulantıları azaltmak için leblebi, galeta, çubuk kraker iyi geliyor .
Miğde yanmasına soğuk süt ve muz da iyi geliyor aklınızda bulunsun. İlaç desteği almak isterseniz en masum gaviscon şurup .
Bulantıları azaltmak için leblebi, galeta, çubuk kraker iyi geliyor .
Evet canım genelde 100 liradan başlıyor diye biliyorum. Ayla üçkuyuya ne kadar veriyosunuz? Birde doğum ücreti neymiş? Hangi hastanede doğum yaptırıcak acaba.
Ayla hanıma 300 lira veriyorum
Doğumla ilgili hiçbir şey sormadım hamilelik biraz daha netleşsin diye bekliyorum
Daha önce bütün işlemleri tüp bebek merkezinde yaptık( hsg ve aşılama) orda Doğumda oluyormu bilmiyorum
bakalım ya Dr seçimi çok zor
Kızlar resmen nazar değdirdim kendime hep yanan ben içim titriyor resmen ve demin ilk defa öğürerek lavoboya koştum. Birşey yapmamadım ama alt üst oldum
Az önce bişeyler atıştırdım sakinleştirdi midemi. Oğluma hamileyken çok ileriki haftalarda başlamıştı. Her hamilelik farklı oluyormuş anladım. Ne güzel senin yoksa. Keyfini çıkart:)
Hanımlar lütfen dua edin gecen bizim gelin doğum yaptı dedim ya bebeği kuvezde kordon boynuna dolanmis nefes almakta zorlaniyor bizim gelin cam arkasında görebiliyor sadece burnundan sut veriyorlar Allah hepimizin bebeğini korusun onada dua edin bir anne için doğurduğu bebegi eline alamamak çok zor daha kucağına bile alamamış lütfen dua edin