2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar resmen nazar değdirdim kendime hep yanan ben içim titriyor resmen ve demin ilk defa öğürerek lavoboya koştum. Birşey yapmamadım ama alt üst oldum
Ayy bulantısı olanları okuyunca gözüm korkuyor.. Çok şükür şu an yok ama Bi süre sonra herkeste oluyor herhalde

Amin hepimizin bebeğini korusun çok üzülüyorum çok seviyorum o erkek kardeşimi oda bebekken çok hastalık geçirdi hep hastanelerdeydi simdi oğlu öyle burnundan sut veriyorlar

Slm arkadaşlar bende 6+3 günlük hamileyim geçen aralık ayında 40+6 günlük bebeğimi doğum beklerken karnımda kalbinin durduğunu öğrendim çok dua edin benim için
MâşâAllah canım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşâAllah Aynı olay benim de ablamın başına gelmişti Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın bende 11 haftalık kaybettim şuan 5+2 deyim İnşâAllah aynı şeyleri yaşamayız
Evet canım bu haftalarda oluyor benimde tıkalı gece çok zorluyor

Canim ayni gidiyoruz biz seninle tarihlerimiz cok yakin ondanda olabilir, mide bulantim hic olmadi ins baslamaz gogus hassasiyeti de azaldi eskisine gore :))

Kızlar çok erken ama gümüş göğüs koruyucuları hakkında ne düşünüyosunuz çevresinde kullanan var mı yorumlar çok olumlu. Göğüs ucu yaraları çok acılı bişeymiş. O koruyucuların da fiyatı 300 tl ama eğer işe yarıyosa alırım. Doğumdan 2 hafta önce kullanılmaya başlanıyomuş

Merhaba muhtemel Doğum tarihlerimiz aynı kese görmeye gittiniz mi?

Kızım da beta hcg hatırlamıyorum canım, öğrendiğim zaman 6 haftanın üstündeydi.
Evet ablam da bana ikizdir belki deyip şakalaşıyor ama ben ihtimal vermiyorum :))
Yok yok değildir bence normal bir değer :) Sağlıklı olsunlarda. Bu aralar siz belirti yaşıyomusunuz Peki?

Ayy bulantısı olanları okuyunca gözüm korkuyor.. Çok şükür şu an yok ama Bi süre sonra herkeste oluyor herhalde
Valla bugüne kadar birşey yoktu işten yeni gelmiştim açtım ondan oldu heralde şimdi yemek yedim sorunsuzum şuanda ilerleyen saate ne olur bilmiyorum ama. Benim asıl korktuğum bundan 4 ay önce elemanıma kızdım bağırdım. Eşi hamile ve sürekli istifra ediyormuş. Bu arıyor eşim hamile şöyle oldu eşim hamile böyle oldu falan yaa dedim bukadar kılıbık olma dünyadaki tek hamile o değil bak söyleyim bukadar nazla o 9 ay bitmez işe gel izin yok dedim valla o hale gelmekten çok korkuyorum. O zaman aklımın ucundan bebek bile geçmiyordu ah aldıysam yandım ben

Cumartesi günü göründü kese 3kasıma da kalp atışına çağırdı ama erken olduğunu düşünüyorum 10 Kasımda gideyim diyorum dayanabilirsem
İyi MâşâAllah benimde Pazartesi göründü ama daha çok küçük dedi sizin keseniz kaç mm'di bi bakabilir misiniz zahmet olmazsa biraz evham yaptım beni haftaya Çarşamba tekrar çağırdı İnşâAllah herşey yolundadır

Canım İnşâAllah ah almamışsındır :) çünkü o bulantıyı yaşamayan bilmezmiş bende önceki devam etmeyen gebeliğimde bi bulantı yaşadım bi yudum suyu içip çıkartıyordum 1 ayda 7 kilo verdim dile kolay :) o anda hamileliği bile düşünemiyor insan ki benim 7. Senede gelen 3. Tüp bebek denememde hamile kalabilmiştim kürtaja girene kadar bulantım devam etmişti kemoterapi hastalarının kullandığı ilacı içiyordum onunla iyi olurdum bi kaç saat
Şimdi 5+2 deyim henüz başlamadı gözüm korkmuyor değil bu 4. Tüp bebek transferim İnşâAllah bunu sağlıkla kucağımıza alırızBulantılar benden korksun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…