2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben dusuk riskimden dolayi hafta olarak geri dusmustum ama bebegim buyumus haftasini yakalamis sata gore.zaten diger turlu anlamiyordum gec dollenme mi kanamadan geri atmasimi nedir.
doktor sana geç döllenme dedi mi canım? benim 17 gün farketmişti sat ve ultrason arasında. acaba zamanla yakalıyorlar mı sat ı??

doktor sana geç döllenme dedi mi canım? benim 17 gün farketmişti sat ve ultrason arasında. acaba zamanla yakalıyorlar mı sat ı??
Evet dedi.ama ben biliyordum olmadigini zaten.iliskiye girdigim gun belli sperminde 5gun canliligini korudugunu dusunursek gec falan olamazdi.kanamam coktu bide.sonra bu hafta yakaladi satla esitlendi

Kizlr mrb ben cok yeniyim galiba daha dogrusu ne oldugumu bile bilemedim. Benim gibi olan varmi aranizda yada saglikli gebelik yasadinizmi. Suan adetim 3 gun gecikti beta da ve idrar testimde pozitifi gordum fakat doktor cok yeni 1 haftlk feln 1 hafta sonra tekrar kan ver dedi. Ve bu uc gundrde kanamam var onun icin doktor bana progestan ve folik asit verdi. Bugun birz daha azaldi kanamam.cok korkuyorum 2 yildir istiyorduk yeni nasip oldu ama emin bile degilim. Lutfen bana da yardimci olurmusunuz nasil ileryiycem hangi surecteyim ne olcak cok uzuluyorum

Ilaclarini kullanacaksın. Bol su iceceksin.bol bol boll dinleneceksin.haftaya tekrar gideceksin.

Hayırlı olsun canım o yerleşme kanamasıdır bol bol dinlen son adet tarihiniz ne zaman? Ona göre hesaplayıp 5. Haftada kese 6. Ya da7. Hafta da kalp atışı için gidebilirsin ağır kaldırma çok yorma kendini

Daha henuz cok yeni acaba haftaya kese gozukurmu cok korkuyorum cokkk. Insallah degerlerim düşmez ve artar.Tedavi surecinde pozitifi gordum zatn
Kizimdada bundada 4.haftada gordum ben keseyi.beta degerine gore gittigin doktorun cihazina gore hatta kilona gore vs degisiyor hafta ama icini rahat tut daha cok yeniymis

Kizimdada bundada 4.haftada gordum ben keseyi.beta degerine gore gittigin doktorun cihazina gore hatta kilona gore vs degisiyor hafta ama icini rahat tut daha cok yeniymis
Allah razi olsun canim. Elimden geldiğince iki gundr yatiyrm sadc tuvalt kalkyrm. Bol bol dua edyrm rabbim insallah saglikli hayirlisiyla devamini getirir insallah.

Anladım canım. Doğru demiş ne kadar geç o kadar kesin sonuç elde ediliyo bunda. Benim ilk değer 9 du kesin değil belli olmaz dediler. Sonra 54 oldu ilk seferde vermesem daha iyimis. Ben de yarın ilk defa doktora gitcem bakalım şimdiye kadar iki kere kan vermiştim. Çalışıyorum yarın müsait oluyorum sadece. Beklemek heyecanlı oluyor baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…