Fark oluyor benim önceki gebeliğimde 2-3 gün gerilemeye çıkıyordu aradaBenim tüp bebek olduğu için döllenme Zamanı biliniyor ona göre de 5+0 dı İnşâAllah herşey yolundadır
Ayyy çok saol canım uygulamam lazım benim deDoktorum aynen şunu yaptı liste olarak .
Fındık , ceviz , badem , kuru kayısı , kuru incir , fıstık , antep fıstığı , kabak çekirdeğini azar azar 1 avuca denk gelcke şekilde her gun yemek ..
Brokoli , avakodo , karnıbahar , ıspanak hafta 1 tüketmeye çalış ..
Hafta 2 gun balık kesın yencek , hafta da bir et ..
Meyva olarak üstüne basa basa Elma dedi .
Elma harıcınde muz , ayva , greyfurt , ananas , mandalina , portakal ..
Canın ne istiyosa ye ama abartmadan ye dedi ..
Maydanoz ve dereotundan şimdilik uzak duralım ama salatanın içinde varsada seçme azdan zarar gelmez dedi ..
Beyaz ekmeği öğünlerimden kaldırdı .
Çavdarlı veya tam bugdaylı ekmek yiceksin dedi . .
Tatlı konusunda yasak koymuyorum ama abartma dedi ...
Aklıma şuan gelen bunlar :)
Amiin sağlıklı olsun da :)sağlıklı sıhhatli olsunda kuzum nolursa olsun kızda bizim erkekte
Arkadaşım 1000 değerde kese görünurmu çarşamba 300 çıktı değerim cumartesi doktora gittim hesapaldı 2 kat artışa göre bugün 900 olmasi gerekiyo dedi karindan ultrasonla keseyi gördük doktorda çok şaşırdı ve cok sağlıklı dedi maşallah bu cumartesi tekrar çağardı bakalım sat 13 eylülbetan kaç canım 2000 değerinin altında kese görünmüyor
Canım saol bugün sadece testler yapıldı sonucu yarın çıkınca dr a çıkacağım nasipse yarın göreceğiz inşallah
Gozun aydinArkadaşım 1000 değerde kese görünurmu çarşamba 300 çıktı değerim cumartesi doktora gittim hesapaldı 2 kat artışa göre bugün 900 olmasi gerekiyo dedi karindan ultrasonla keseyi gördük doktorda çok şaşırdı ve cok sağlıklı dedi maşallah bu cumartesi tekrar çağardı bakalım sat 13 eylül
maşallah size ,benim 1006 idi göremedik önümüzdeki hafta gidicem tekrarArkadaşım 1000 değerde kese görünurmu çarşamba 300 çıktı değerim cumartesi doktora gittim hesapaldı 2 kat artışa göre bugün 900 olmasi gerekiyo dedi karindan ultrasonla keseyi gördük doktorda çok şaşırdı ve cok sağlıklı dedi maşallah bu cumartesi tekrar çağardı bakalım sat 13 eylül
Saol canım ne guzel az aramiz varmis evet gecen hafta karindan gorundu cok saglikli dedi sadece kac haftalik oldugunu soylemedi haftaya kontrole gel dedi sadece bebeği görmek için herhalde senin durumlar nasıl canım duydun mu kalp atışınıGozun aydinKarindan mi gorundu canim. 2000 deniyoe ama bir olmuyor herkeste bebegin gelisimi dollenme zamanı haftasi vs etkiliyor sanirim cmt kalp atisina mi.gidiceksin bu arada aramizda 1 gun var benim de sat 12 eylul
Evet canım doktorda çok şaşırdı bişey yoktur ama bakalım dedi değer azdı çünkü birde karindan göründü vajinadan hiç bakmadi çok sağlıklı dedi sadece bakalım sağlıklı olsunlar da yavaş yavaş büyürler inşallahmaşallah size ,benim 1006 idi göremedik önümüzdeki hafta gidicem tekrar
amin inşallah kuzum sağlıklı olsunlar,güzelce tutunsunlar da beklerizEvet canım doktorda çok şaşırdı bişey yoktur ama bakalım dedi değer azdı çünkü birde karindan göründü vajinadan hiç bakmadi çok sağlıklı dedi sadece bakalım sağlıklı olsunlar da yavaş yavaş büyürler inşallah
İyot olanı herkese önerilmiyor tiroid probleminiz mi var?Kizlar folik asit icin dr um femamed onermisti iceriginde folik asit b12 cinko ve iyot var 90 tane var ilac. Ve 38 lira tavsiye ederim
Gözün aydın canim❤Keseyi gördümmmmm çok şükür
Darısı kalp atışını duymaya haftaya inşallah
Bu gece tuvalet işi benide baya yoruyor ve güzel uykudan uyandırması canımı sıkıypr ama alişcaz sanırımKızlar merhabaaa:)
Yeni gelen arkadaşlar hosgelmis inşallah herkesin hamileliği sıkıntısız sağlıkla geçer ...
Internetim yoktu yazamadım baya bir süre.
Ben de kalp atışlarını duydum ama kan testlerini yapamadım . Testlerin sadece yarışı bile 300 tl tutuyor özelde . O yüzden devlet hastanesine randevu aldım taa 7 kasima randevu bulabildim evime yakın olsun dedim bu defa . Inşallah iyi bi doktara denk gelirim bu sefer .
Evde yemek hala çok zor yiyorum sagolsun bu hafta eşim evde kahvaltıları o hazırlıyor ama sadece salatalık domates az peynir sandviç yiyorum 10 gündür başka bir şey yiyemiyorum . Akşam yemekleri de çorba varsa sadece onu yiyorum. Ama dışarda annem dr arkadaşlara gidince akşam yemekleri çok güzel yiyorum benim Evde sorun var :))
Migdem genel olarak hafif hafif hep bulanıyor hasta psikolojisi hibi mutsuz hissediyorum genelde . Mutfak dolapları ni açtığımda sanki hep kokuyor kullandigim el sabununu falan artık kullanamıyorum migdem bulanıyor:)
Göğüslerim Göguslerim büyüdü taş gibi dokununca açıyor hala . Tuvalet 2 . Evim gece 3 4 defa çıkıyorum :) yani bakalim sürekli acaba iyimidir bir şey oldumu kaygısı hep içimde . Inşallah sağlıklı olurlar .
Neyse baya uzun oldu . Hepinizi opuyorum :)
Yarın sabah deniycem bakalım ne olcakSonucunu merakla bekliorumm
Kahvwrgi inşallah bişey olmamiçtır canım sters yapma güzel haberler verirsin inşallah
İnşallah olumsuz bir şey yoktur canım, arada da olabiliyor korkulacak bir şey yoktur .
Sonuç ne oldu ne dediler. Çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım. Karından mı duydunuz :)tesekkurler kizlar simdi eve geldim yatiyorum. bebegi gordum kalp atisini duydumfakat dusuk tehlikesi varmis kanama oldugu icin prolutan igne yaptilar progestan verdi dr. gunde 3 kere fitul olarak kullan dedi. rapor yazdi 3 gun evde dinlen bol su ic dedi. 5+5 ciktik kese duzgunmus minigim insallah beni birakmaz cok degisik duygular yaşadım ilk kez bu kadar guzel bi kalp sesi duydum
Dinlenmene bak sırt üstü uzan ve ani harekler ağir şeyler kaldırma ve rabbime boll dua et inşallah devamı gelir ve sağlıklı hamilelik yaşarsın canımKizlr mrb ben cok yeniyim galiba daha dogrusu ne oldugumu bile bilemedim. Benim gibi olan varmi aranizda yada saglikli gebelik yasadinizmi. Suan adetim 3 gun gecikti beta da ve idrar testimde pozitifi gordum fakat doktor cok yeni 1 haftlk feln 1 hafta sonra tekrar kan ver dedi. Ve bu uc gundrde kanamam var onun icin doktor bana progestan ve folik asit verdi. Bugun birz daha azaldi kanamam.cok korkuyorum 2 yildir istiyorduk yeni nasip oldu ama emin bile degilim. Lutfen bana da yardimci olurmusunuz nasil ileryiycem hangi surecteyim ne olcak cok uzuluyorum
tesekkurler kizlar simdi eve geldim yatiyorum. bebegi gordum kalp atisini duydumfakat dusuk tehlikesi varmis kanama oldugu icin prolutan igne yaptilar progestan verdi dr. gunde 3 kere fitul olarak kullan dedi. rapor yazdi 3 gun evde dinlen bol su ic dedi. 5+5 ciktik kese duzgunmus minigim insallah beni birakmaz cok degisik duygular yaşadım ilk kez bu kadar guzel bi kalp sesi duydum
Aa kalp atışını bu kdr çabuk zamanda duydunuz mu bende heycanlandım şuan..
Bol boll dinlenin eğilip kalkarken çok dikkat edin.. inş. sağlıkla büyür bebeğinizz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?