2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ayyy çok saol canım uygulamam lazım benim de

Reactions: H E
betan kaç canım 2000 değerinin altında kese görünmüyor
Arkadaşım 1000 değerde kese görünurmu çarşamba 300 çıktı değerim cumartesi doktora gittim hesapaldı 2 kat artışa göre bugün 900 olmasi gerekiyo dedi karindan ultrasonla keseyi gördük doktorda çok şaşırdı ve cok sağlıklı dedi maşallah bu cumartesi tekrar çağardı bakalım sat 13 eylül

Kizlar folik asit icin dr um femamed onermisti iceriginde folik asit b12 cinko ve iyot var 90 tane var ilac. Ve 38 lira tavsiye ederim

Gozun aydinKarindan mi gorundu canim. 2000 deniyoe ama bir olmuyor herkeste bebegin gelisimi dollenme zamanı haftasi vs etkiliyor sanirim cmt kalp atisina mi.gidiceksin bu arada aramizda 1 gun var benim de sat 12 eylul

maşallah size ,benim 1006 idi göremedik önümüzdeki hafta gidicem tekrar

Gozun aydinKarindan mi gorundu canim. 2000 deniyoe ama bir olmuyor herkeste bebegin gelisimi dollenme zamanı haftasi vs etkiliyor sanirim cmt kalp atisina mi.gidiceksin bu arada aramizda 1 gun var benim de sat 12 eylul
Saol canım ne guzel az aramiz varmis evet gecen hafta karindan gorundu cok saglikli dedi sadece kac haftalik oldugunu soylemedi haftaya kontrole gel dedi sadece bebeği görmek için herhalde senin durumlar nasıl canım duydun mu kalp atışını

maşallah size ,benim 1006 idi göremedik önümüzdeki hafta gidicem tekrar
Evet canım doktorda çok şaşırdı bişey yoktur ama bakalım dedi değer azdı çünkü birde karindan göründü vajinadan hiç bakmadi çok sağlıklı dedi sadece bakalım sağlıklı olsunlar da yavaş yavaş büyürler inşallah

amin inşallah kuzum sağlıklı olsunlar,güzelce tutunsunlar da bekleriz

Bu gece tuvalet işi benide baya yoruyor ve güzel uykudan uyandırması canımı sıkıypr ama alişcaz sanırım

Kahvwrgi inşallah bişey olmamiçtır canım sters yapma güzel haberler verirsin inşallah

İnşallah olumsuz bir şey yoktur canım, arada da olabiliyor korkulacak bir şey yoktur .

Sonuç ne oldu ne dediler. Çok geçmiş olsun

tesekkurler kizlar simdi eve geldim yatiyorum. bebegi gordum kalp atisini duydum fakat dusuk tehlikesi varmis kanama oldugu icin prolutan igne yaptilar progestan verdi dr. gunde 3 kere fitul olarak kullan dedi. rapor yazdi 3 gun evde dinlen bol su ic dedi. 5+5 ciktik kese duzgunmus minigim insallah beni birakmaz cok degisik duygular yaşadım ilk kez bu kadar guzel bi kalp sesi duydum

Çok geçmiş olsun canım. Karından mı duydunuz :)

Dinlenmene bak sırt üstü uzan ve ani harekler ağir şeyler kaldırma ve rabbime boll dua et inşallah devamı gelir ve sağlıklı hamilelik yaşarsın canım

Aa kalp atışını bu kdr çabuk zamanda duydunuz mu bende heycanlandım şuan..

Bol boll dinlenin eğilip kalkarken çok dikkat edin.. inş. sağlıkla büyür bebeğinizz :)

Aa kalp atışını bu kdr çabuk zamanda duydunuz mu bende heycanlandım şuan..

Bol boll dinlenin eğilip kalkarken çok dikkat edin.. inş. sağlıkla büyür bebeğinizz :)

daha onceki dusugum de kahverengi leke ile basladigi icin kanamam var diye gittim randevusuz. aradan aldilar biraz acil bi giriş yaptim vajinal bakti ses derinden geliyor dedi daha kucuk cok yeni dedi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…