Yaa kıyamam hayırlısıyla bu sefer kucağınıza almak nasip olur inş. bende henüz duyamam net sonuç alamam diye bekliyorum da oyuzden sordum günlerimiz aynı gibi :)daha onceki dusugum de kahverengi leke ile basladigi icin kanamam var diye gittim randevusuz. aradan aldilar biraz acil bi giriş yaptim vajinal bakti ses derinden geliyor dedi daha kucuk cok yeni dedi doktor.
Çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen ve dua et inşallah hiçbir şey olmıycaktesekkurler kizlar simdi eve geldim yatiyorum. bebegi gordum kalp atisini duydumfakat dusuk tehlikesi varmis kanama oldugu icin prolutan igne yaptilar progestan verdi dr. gunde 3 kere fitul olarak kullan dedi. rapor yazdi 3 gun evde dinlen bol su ic dedi. 5+5 ciktik kese duzgunmus minigim insallah beni birakmaz cok degisik duygular yaşadım ilk kez bu kadar guzel bi kalp sesi duydum
tesekkurler kizlar simdi eve geldim yatiyorum. bebegi gordum kalp atisini duydumfakat dusuk tehlikesi varmis kanama oldugu icin prolutan igne yaptilar progestan verdi dr. gunde 3 kere fitul olarak kullan dedi. rapor yazdi 3 gun evde dinlen bol su ic dedi. 5+5 ciktik kese duzgunmus minigim insallah beni birakmaz cok degisik duygular yaşadım ilk kez bu kadar guzel bi kalp sesi duydum
Yaa kıyamam hayırlısıyla bu sefer kucağınıza almak nasip olur inş. bende henüz duyamam net sonuç alamam diye bekliyorum da oyuzden sordum günlerimiz aynı gibi :)
Şu an iyi olmana , bebeğinin sesini duymana çok sevindim canım
Çok dikkat et bu dönem , doktorunun dediklerini harfiyen uygula , inşallah bir şey olmayacak.
sağlıkla kucağına al inşallah canım,valla okurken gözlerim doldu,bana da nasip olur umarım,kahverengi lekelenmelerim var,sabah akşam progestan 200 kullanıyorum fitil olarak,kanda protesteron değerin nasıl canımtesekkurler kizlar simdi eve geldim yatiyorum. bebegi gordum kalp atisini duydumfakat dusuk tehlikesi varmis kanama oldugu icin prolutan igne yaptilar progestan verdi dr. gunde 3 kere fitul olarak kullan dedi. rapor yazdi 3 gun evde dinlen bol su ic dedi. 5+5 ciktik kese duzgunmus minigim insallah beni birakmaz cok degisik duygular yaşadım ilk kez bu kadar guzel bi kalp sesi duydum
Annelik tamamen ; sevgi,emek,merhamet... ve daha nicesi.cok sagol canim insallah. annelik nasil bisi yavas yavas ogretiyo bizim 2.5 milimlik minnos
geçmiş olsun kuzum,kucağına aldığında hepsini unutturacak emin ol,bende henüz belirgin bi belirti yok ama meraktan hamile pantolanlarına bakmaya başladım,heveslik işte,nerden aldındün kusmalarım başladı. eşim bu sabah ormana götürdü iyi gelir diye. sandviç aldık, yürüyüş yaptık, çayımızı orda demledik ama orda da bi güzel kustum bi ağaç dibine. garibim de arkadan izledi bacaklarını iyice aç diyerek. ben artık bi şey demiyorum.
çok mutsuz hissediyorum. hastalığa hiç dayanıklı biri değilim allah da insana kaldıracağı kadar yük verirmiş kırk yılda bir hasta olurdum ama bu hamilelik sürekli hasta gibi hissettiriyor çok huzursuzum o yüzden. yine de şükürler olsun şikayet etmek de pek hoşuma gitmiyor.
aranızda karnı çıkan var mı? ben bu minyon halimle büyük bir karna sahip oldum. dün gidip hamile pantolonu falan aldım.
Canim benimde tüp bebek. Doktor transfer gununden 15 gun geriye saydi. O gunu son adet olarak kabul etti.Benim tüp bebek olduğu için döllenme Zamanı biliniyor ona göre de 5+0 dı İnşâAllah herşey yolundadır
sağolasın inşallah alışırım kısa sürede.geçmiş olsun kuzum,kucağına aldığında hepsini unutturacak emin ol,bende henüz belirgin bi belirti yok ama meraktan hamile pantolanlarına bakmaya başladım,heveslik işte,nerden aldın
Çok Şükür ki bebişin seninle, Benim Sat 14 Eylül bakalım ben gerileyecekmiyim :)insallah canim insallah sen de duyarsin. sat 12 eylul benim sata gore 6+0 dim 2 gun geriden geliyormusuz. ben de 8. haftayi doldurmadan gitmeyecektim ama olmadı. bugun panik içinde kaybettim diye dusunerek gittim aslinda kese bile gormemistim ilkkez gittim yani
Öyle olunca tamda adet günüme denk geliyor zaten 15 gün :) naturel transfer oldum 21 eylül sat 6 Ekim'de transfer oldum demek ki şu anda 4+5 deyim ben internetten otomatik hesaplayıcıda yaptım blastokist transfer +4 gün fazla çıkıyor bakalım haftaya gidicem İnşâAllah güzelce görünür sıkıntısızCanim benimde tüp bebek. Doktor transfer gununden 15 gun geriye saydi. O gunu son adet olarak kabul etti.
Cancağızım şu an hamilelikten çok hastalık gibi görüyorsun çok normal ama düzelecek bu durum tamamen böyle bitmiyor ki. Şu an hormonların hiç olmadığı kadar hassas, bedenin değişiyor, canına can katmak için sistem deli gibi çalışıyor tabiri caizse... Sen güzel düşlerin hayalini kur , odaklanma şu an ki durumuna. Kendine hobi edinebilirsin, kitap okuya bilirsin vs .dün kusmalarım başladı. eşim bu sabah ormana götürdü iyi gelir diye. sandviç aldık, yürüyüş yaptık, çayımızı orda demledik ama orda da bi güzel kustum bi ağaç dibine. garibim de arkadan izledi bacaklarını iyice aç diyerek. ben artık bi şey demiyorum.
çok mutsuz hissediyorum. hastalığa hiç dayanıklı biri değilim allah da insana kaldıracağı kadar yük verirmiş kırk yılda bir hasta olurdum ama bu hamilelik sürekli hasta gibi hissettiriyor çok huzursuzum o yüzden. yine de şükürler olsun şikayet etmek de pek hoşuma gitmiyor.
aranızda karnı çıkan var mı? ben bu minyon halimle büyük bir karna sahip oldum. dün gidip hamile pantolonu falan aldım.
dün kusmalarım başladı. eşim bu sabah ormana götürdü iyi gelir diye. sandviç aldık, yürüyüş yaptık, çayımızı orda demledik ama orda da bi güzel kustum bi ağaç dibine. garibim de arkadan izledi bacaklarını iyice aç diyerek. ben artık bi şey demiyorum.
sağlıkla kucağına al inşallah canım,valla okurken gözlerim doldu,bana da nasip olur umarım,kahverengi lekelenmelerim var,sabah akşam progestan 200 kullanıyorum fitil olarak,kanda protesteron değerin nasıl canım
aynen öyle kısa süreli kullanılacak,hamile pantolunu diye aratınca internette hep lcw çıkıyor zatensağolasın inşallah alışırım kısa sürede.
mall of istanbul'daki hamile kıyafeti yerlerine hep baktım, pantolon olarak en tipi düzgün lcw geldi. lcw kaliteli ürünler üretmeyi bırakalı çok oluyor artık alışveriş yapmıyordum ama yedi sekiz ay giydikten sonra işimize yaramayacak zaten. bu motivasyonla ordan aldım. hamile bölümü var bakabilirsin ordan
evet canım en azında yerleşme tamamlanana kadar ilk üç ay dinlenmek ve dikkat etmek önemlisagil canim. daha hic tahlil yaptirmadim igneyi yapti ve eve yolladı dinlen dedi cok riskli olsa hastanede yatirtirdim ama evde dinleneceksin dedi 1 hafta sonra da yeniden gitcekmisiz belki testleri o zaman ister
allah razı olsun ya. iyi geldi söyledikleriniz. dikensiz gül bahçesi olmuyor maalesef. kendimi bu psikolojiden kurtarmam lazım evet.Cancağızım şu an hamilelikten çok hastalık gibi görüyorsun çok normal ama düzelecek bu durum tamamen böyle bitmiyor ki. Şu an hormonların hiç olmadığı kadar hassas, bedenin değişiyor, canına can katmak için sistem deli gibi çalışıyor tabiri caizse... Sen güzel düşlerin hayalini kur , odaklanma şu an ki durumuna. Kendine hobi edinebilirsin, kitap okuya bilirsin vs .
Kalp sesini mi duydun canım ne güzeltesekkurler kizlar simdi eve geldim yatiyorum. bebegi gordum kalp atisini duydumfakat dusuk tehlikesi varmis kanama oldugu icin prolutan igne yaptilar progestan verdi dr. gunde 3 kere fitul olarak kullan dedi. rapor yazdi 3 gun evde dinlen bol su ic dedi. 5+5 ciktik kese duzgunmus minigim insallah beni birakmaz cok degisik duygular yaşadım ilk kez bu kadar guzel bi kalp sesi duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?