2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
iyi yapmışsın. benim kıyafetlerin çoğu altı yedi ay önce alındı belimde dönüyorlardı şimdi fermuarları düğmeleri kapanmıyor oturunca da mahfediyordu eşofman giymeye başlamıştım hep. hamile pantolonu büyük rahatlıkmış akıl eden sağolsun :)

Gerçekten büyük rahatlık doğumdan sonra da bi süre bu pantolanları giyiyorlarmış rahat olduğu için tabi bunun içine sıgmam muhtemelende L beden falan almak lazım ilerleyen aylarda

Kızlar bugün baş dönmem çok oldu. Ara ara gözüm kararır gibi oldu. Çalışan arkadaşlar günü nasıl geçiriyorsunuz. Sabah da erkenden uyandım bugün ondan mı normal mi bilemedim

progestan kullanmak zorunda olan arkadaşlar da üzülmesin bu geçici bir süreç. ilaç çok sersemletici bir ilaç insanı bezdiriyor ama on gün geçip tekrar doktora gittiğinde doktorun "düşük riski kalmamış ilacı bırakabilirsin" demesi paha biçilemez. inşallah siz de aynını yaşarsınız sepsefil mimarice

Kızlar bugün baş dönmem çok oldu. Ara ara gözüm kararır gibi oldu. Çalışan arkadaşlar günü nasıl geçiriyorsunuz. Sabah da erkenden uyandım bugün ondan mı normal mi bilemedim
Evden aç çıkmamaya çalış canım ben şuan zorluyorum kendimi normalde asla sbahları bişey yiyemezdim ama en azından bi yumurta haşlayıp ufak bi kahvaltı yapıyorum.. gün içi de pek bogazım boş durmaz zaten sık sık bişiler agzına atınca tansiyon çok oynamıyor :):)

Merhaba kızlar nihayet üye olabildim bir kaç yüz sayfadır konuşmalarınızı heyecanla takip ediyorum. Hepimizde aynı korkuların aynı heyecanın ve benzer belirtilerin olduğunu görmek insanı rahatlatıyor umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz Feeling07 beni de listeye ekler misin yaş:30 kilo :75
Sat:15/09/2018
Sakarya ve ilk gebelik.
Bugün kontrole gittim ve keseyi görebildik 5+3 ile uyumluymuş mutluluktan uçuyorum kısmetse 2 hafta sonra kalbini duymaya gideceğiz umarım çabucak geçer

Saglikli olsunlar da canim. Haftalar ilerde daha net belli olur.

İnşallah ya çok sıkıcı bişi

Hoşgeldin hayırlı olsun :):)

Gerçekten büyük rahatlık doğumdan sonra da bi süre bu pantolanları giyiyorlarmış rahat olduğu için tabi bunun içine sıgmam muhtemelende L beden falan almak lazım ilerleyen aylarda
Bana almak için erken belinden düşer dediler. Üst kısım düşüyor mu yoksa düzgün duruyor mu? Normal pantolon beni de rahatsız ediyor

Bana almak için erken belinden düşer dediler. Üst kısım düşüyor mu yoksa düzgün duruyor mu? Normal pantolon beni de rahatsız ediyor
tam üstüne oturanı alırsan düşmez belki o kişiler bikaç ay sonra rahat olsun die büyügünü almışlardır :)
zaten göbeğini kapatan kısım bile bol durmuyor çıtçıtlı bady gibi tam sarıyo o bile daha güven veriyor aslında :)

Yani canım sabah kahvaltı yiyorum ama uzun sürmüyo. Aralarda da yiyorum. üzerimde feci yorgunluk var. İşyerinde çok sıkıntı çektim bugün. Sonradan yorgunluk geçer dimi. Hep bu şekilde işe gitmek zor çünkü

Sürekli yorgunluk bende de var bulduğum her fırsatta uyukluyorum inşallah belli bi süre sonra geçer :)

Hoş geldin aramıza canım
Rabbm sağlıklı bir şekil de kucağına almayı da nasip etsin.

Hoşgeldin

Aa o zaman ben de alayım teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…