Sevgili eczaci arkadas bilgi icin cok tesekkurler.Hanımlar Merhaba,
Bugün Dünya Spina Bifida Günü. Spina Bifida* özellikle gebeliğin ilk dönemlerinde yani ilk 3 ay içerisinde, bebeğin omurilik gelişmesi için öenmli olan Folik asidin yetersiz alınması sonucu ortaya çıkan bir hastalıktır. Folik asit yetersiz olursa bebeğin omurilik gelişimi tamamlanamaz ve omuriliğin kapanmaması gibi durumlar ortaya çıkabilir.
Bir eczacı olarak folik asit takviyelerinize içinde olduğumuz bu dönemde dikkat etmenizi önerir, sağlıklı bebekler kucağınıza almanızı dilerim.
*Spina Bifida hastalığını merak edenler google da görsellere bakabilir. Ben içinizi karartmamak için eklemedim.
Günde bir tane folic 1 önerdi doktorum. Nasıl sizce yeterli miHanımlar Merhaba,
Bugün Dünya Spina Bifida Günü. Spina Bifida* özellikle gebeliğin ilk dönemlerinde yani ilk 3 ay içerisinde, bebeğin omurilik gelişmesi için öenmli olan Folik asidin yetersiz alınması sonucu ortaya çıkan bir hastalıktır. Folik asit yetersiz olursa bebeğin omurilik gelişimi tamamlanamaz ve omuriliğin kapanmaması gibi durumlar ortaya çıkabilir.
Bir eczacı olarak folik asit takviyelerinize içinde olduğumuz bu dönemde dikkat etmenizi önerir, sağlıklı bebekler kucağınıza almanızı dilerim.
*Spina Bifida hastalığını merak edenler google da görsellere bakabilir. Ben içinizi karartmamak için eklemedim.
: )))birbirinizi alintilayinca ilk baslarda niye kendini alintilamis ki diyordum
İlaç içmeyi unutmuştum , hatırlattın bana canim çok sağ olHanımlar Merhaba,
Merhaba bende bu gün başladım regenesis e. Ama midem de sürekli gaz yaptı ve balık kokusu geliyor sanki sürekli sizdeyse aynı durum var mı?Kızlar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz? Ben regenesis max başladım. Ama pahalı geldi bana
Olabilir tabisi :)gazdır o kız
İnşallah canım inşallah :)Aynen ya o harekleri hissetmek paha biçilmez inş çabuk geçer zaman
Ya sanki ordaki kemik var ya hareket ederken kullanılan o agriyo aynı zamanda biraz yukarısı belim filanda sende ayakta çok mu duruyorsun acaba ? Herşey erkek olacak diye sinyal veriyor herkes erkek diyor ama ben galiba çok kız istiyorum :) kulaklarımı tikadim öyle dinlemiyorum:)Benim de ağrıyor ya netten baktım kasların sıkışıp gevşemesindenmiş ve halk arasında oğlun olcak derlermiş ama ben kız istiyorum sağlıklı olsunlar tabi acaip ağrı giriyor popoya kalçalara
tamam oğlum sağdaydı işte doğana kadarKesenin icindeki bebegin duruşu önemliymiş
Bazı doktorlar 2,5 altı normal diyorlar benim tüp bebek doktorum ve dahiliyecim 1,5altı olması lazım dediler ve 50lik ilaç kullanıyorum benimde yüksek değildi aslında 3 bile değildi tüp bebek olduğu için biraz hassas davranıyorlar doktorun normal dediyse doğrudur tabi2.25 cikmis normal dedi bana 1.5 alti mi olması gerek
Bende şimdi okuyordum bu konuyu benim doktor karından baktiginda sağ tarafta duruyo degisecekmi bakalımIyi geceler kizlar
Cinsiyet tahmini ile ilgili bir şey buldum
Bebek kesenin içerisinde sola yakınsa erkek, sağa yakınsa kız oluyormuş.
Tabi 8-9 haftadaki ultrason görüntüsüne göre bakilmaliymis.
Bakalim kimlerin dogru çikacak
Amiinn inşallahEvet sonradan anladım yaAllah bağışlasın sana inş
Benimde şu an sağda gorunuyo bakalım ilerleyen zamanda ne olacakBenim 4 kizim da sagdaydi
bende peptik ülser ve gastrit var sordum ilk 3 ay önermiyorum 3aydan sonra alabilirsin dediDoktor bana mide koruyucu ilacı verdi kızlar inanılmaz ağrılar oluyor Midemde kullanan var mı aranızda ?
Hadi bakalım hayırlı ve güzel haberlerini bekliyorum yarın
Gözün aydın canım ben de yarını sabırsızlıkla bekliyorum
Sevgili eczaci arkadas bilgi icin cok tesekkurler.
Ben pregna formula kullaniyorum
Gyma ferro sanolda kullaniyorum ikisinde de var kafidir dimi
Kizimda elevit delevit gibi birsey kullanmıştım
Günde bir tane folic 1 önerdi doktorum. Nasıl sizce yeterli mi
Merhaba bende bu gün başladım regenesis e. Ama midem de sürekli gaz yaptı ve balık kokusu geliyor sanki sürekli sizdeyse aynı durum var mı?
bende peptik ülser ve gastrit var sordum ilk 3 ay önermiyorum 3aydan sonra alabilirsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?