2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sevgili eczaci arkadas bilgi icin cok tesekkurler.
Ben pregna formula kullaniyorum
Gyma ferro sanolda kullaniyorum ikisinde de var kafidir dimi
Kizimda elevit delevit gibi birsey kullanmıştım

karamelim canım korkmaaa Allahın izni ile hiç bir şey olmaz.ben karnıma dokunmaya kıyamıyorum ama doktora gittiğimde o ultrason başı ile gayet de bastırıyor diyorum napıyor bu

Günde bir tane folic 1 önerdi doktorum. Nasıl sizce yeterli mi

İlaç içmeyi unutmuştum , hatırlattın bana canim çok sağ ol
Farkındalık yaratman da takdir edilesi

Son düzenleme:
Benim de ağrıyor ya netten baktım kasların sıkışıp gevşemesindenmiş ve halk arasında oğlun olcak derlermiş ama ben kız istiyorum sağlıklı olsunlar tabi acaip ağrı giriyor popoya kalçalara
Ya sanki ordaki kemik var ya hareket ederken kullanılan o agriyo aynı zamanda biraz yukarısı belim filanda sende ayakta çok mu duruyorsun acaba ? Herşey erkek olacak diye sinyal veriyor herkes erkek diyor ama ben galiba çok kız istiyorum :) kulaklarımı tikadim öyle dinlemiyorum:)

2.25 cikmis normal dedi bana 1.5 alti mi olması gerek
Bazı doktorlar 2,5 altı normal diyorlar benim tüp bebek doktorum ve dahiliyecim 1,5altı olması lazım dediler ve 50lik ilaç kullanıyorum benimde yüksek değildi aslında 3 bile değildi tüp bebek olduğu için biraz hassas davranıyorlar doktorun normal dediyse doğrudur tabi

Doktor bana mide koruyucu ilacı verdi kızlar inanılmaz ağrılar oluyor Midemde kullanan var mı aranızda ?

Bende şimdi okuyordum bu konuyu benim doktor karından baktiginda sağ tarafta duruyo degisecekmi bakalım
Evet sonradan anladım ya Allah bağışlasın sana inş
Amiinn inşallah

Son düzenleme:
Sevgili eczaci arkadas bilgi icin cok tesekkurler.
Ben pregna formula kullaniyorum
Gyma ferro sanolda kullaniyorum ikisinde de var kafidir dimi
Kizimda elevit delevit gibi birsey kullanmıştım

Günde bir tane folic 1 önerdi doktorum. Nasıl sizce yeterli mi

Merhaba bende bu gün başladım regenesis e. Ama midem de sürekli gaz yaptı ve balık kokusu geliyor sanki sürekli sizdeyse aynı durum var mı?

freyahel minnosu hanımlar kullandığınız ürünlerin folik asit miktarı yeterli, çoğu folik asit desteğinde 400ug folik asit bulunur, doktorların önerdiklerinin hepsi doğrudur.

Tatsta Sizin kullandığınız ilaç folik asit dışında balık yağı içeriyor, balık yağı içeren ilaçlar kapsül de olsa genelde zor kullanılır, sizi rahatsız ediyorsa balık yağı içermeyen bir gıda takviyesi isteyebilirsiniz doktorunuzdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…