2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben başka bir profa gittim ve baktı baktı baktı ama bebek var ama canlılık Yok dedi
Kesen eğri dedi
Kendi dr um Cumartesi çağırmıştı
O gün beni bir kürtaj daha bekliyor sanırım ...,
Bu da olmadı

Bence sen acil bir dahiliye dr una git benim 4.civarlarındaydı ve 100 mg kullanıyodum hamilelik olduğu için 125 e çıkardı ve 2 hafta sonra gel dedi ona göre tekrar dozuna bakcak
benim çok yüksek değil ama süreklki 5 civarlarında syrediyordu,hamile kalmadan önce başladım,25 mg lık ama şuandan itibaren dozu arttırmak gerekebilir benimde bakalım doktor ne diyecek

Çok güzel haber canım senin adına sevindim gözün aydın

Ben başka bir profa gittim ve baktı baktı baktı ama bebek var ama canlılık Yok dedi
Kesen eğri dedi
Bu da olmadı
Canim Cumartesi gunu kendi doktorun da bir gorsun bakalim. Hemen olumsuz olma. Benim bir tanidigim bebeginin kalp atisini 10. hafta da gormustu. Bir suru doktor gezmisti.
Insallah her sey yoluna gider.

Kizlar herkese merhaba bu bizim ilk ultrason goruntumuz 5+2 dedi doktor. Rabbim hepimize saglikli sihhatli bebisler nasip etsin insallah
Çok şükür canım amin inşallah.
Bu arada bu sabah şu karbonat deneyini yaptım kabarma olmadı sanırım benimde kız olcak bakalım yakında öğreniriz

Gideceğim birazdan canim ilk tuvalete giderken oluyordu simdi ayaktakende geliyor

Kesen eğri dedi
Bu da olmadı
Canım içini ferah tut cumartesi olsun kendi doktoruna da bir görün fikir almak önemli tabiki başkalarından ama yinede üzme kendini bol bol dua et bende Senin için ve bebeğin için dua edeceğim

Başladı mı genem doktorunuz? Ben daha gitmedim ama ilk bebeğmde kullanmamıştım

Ben de kullaniyorum ama benimki enox. Enox bulamayinca clexane kullandim bir kutu ama enoxa dondum tekrar. Clexane uygulamasi daha uzun sürüyor. Daha aci veriyor gibi geldi
Globalist Simayinannesi
Ne zaman başladı doktorlarıniz iğneye? Ben henüz gitmedim doktora yarın akşam gidicem ama merak da ediyorum. Başlar mı hemen ilk bebeğinde öğrenir öğrenmez baslamislardi

Kesen eğri dedi
Bu da olmadı
Ayrıntılı ultrason oluyormuş birde onunla mı bakıyorlar ? Bence birde öyle baksınlar hemen kürtaj demesinler.

Bence sen acil bir dahiliye dr una git benim 4.civarlarındaydı ve 100 mg kullanıyodum hamilelik olduğu için 125 e çıkardı ve 2 hafta sonra gel dedi ona göre tekrar dozuna bakcak
şuan 2,93 tekrar bi gittiğim doktora göstermeyi düşünüyorum bende,ilk gittiğimde de demişti tiroitler tembel bebekle ikinize yetmeyebilir

Kesen eğri dedi
Bu da olmadı

Allah'tan ümit kesilmez inş. sağlıklıdır ve seninledir bebeğin dualarım seninle canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…