Ben de dün 5+3tüm sadece keseyi görebildim canım ama doktorum karından baktı sadece sanırım vajinal ultrasonla bakıp görebilenler olmuştu o tarihte umarım görebilirsin
Günaydın canım benimde daha sık olmaya başladı takip ediyorum yorulduğum günler ve sonraki gün oluyor sonra geçiyor seninki öylemi acaba ve dediğin gibi şu gibi değil umarım birşey çıkmaz senin sonucuna göre bende giderim olmazsa ama normaldir bence
Ben başka bir profa gittim ve baktı baktı baktı ama bebek var ama canlılık Yok dedi
Kesen eğri dedi
Kendi dr um Cumartesi çağırmıştı
O gün beni bir kürtaj daha bekliyor sanırım ...,
Bu da olmadı
Gitde bakalım senin minnosun kaç mm olmuş gerçi artık cm olmuştur oda 2 cm civarı idi benimki 1 hafta önce :) belki hareket bile eder sende görürsün :)
Bizim günümüz seninle aynı bakalım neler görüceksin neler duyucaksın. Beni de ayın 3ünde çağırdı bakalım kalp atışını o zaman duyabiliriz dedi hadi hakkında hayırlısı
Bizim günümüz seninle aynı bakalım neler görüceksin neler duyucaksın. Beni de ayın 3ünde çağırdı bakalım kalp atışını o zaman duyabiliriz dedi hadi hakkında hayırlısı
Gitde bakalım senin minnosun kaç mm olmuş gerçi artık cm olmuştur oda 2 cm civarı idi benimki 1 hafta önce :) belki hareket bile eder sende görürsün :)
Ay inşallh devlete gidicem çok öyle bakamam hareketlerine heralde özeldekine benzemez :) ama en azından iyi olduğunu biliyimde. 15 gün önce falan 0,83 cmdi canım 2-3 cm olmuştur heralde :)