2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
şuan 2,93 tekrar bi gittiğim doktora göstermeyi düşünüyorum bende,ilk gittiğimde de demişti tiroitler tembel bebekle ikinize yetmeyebilir
Tamam şuan için normal ben şuanda 5 civarinda sandim bu tsh da baş belası kurtulamıyorsun bir türlü

Bencede canım bende 4de gidicem doktora çok heycanlıyımm

Ben başka bir profa gittim ve baktı baktı baktı ama bebek var ama canlılık Yok dedi
Kesen eğri dedi
Kendi dr um Cumartesi çağırmıştı
O gün beni bir kürtaj daha bekliyor sanırım ...,
Bu da olmadı
Canım bebek gözükmüyordu bak gözükmüş işte belki geç döllenmeydi seninki küçük olduğu için canlılık yok demiştir kötü düşünme sakın

Bizim günümüz seninle aynı bakalım neler görüceksin neler duyucaksın. Beni de ayın 3ünde çağırdı bakalım kalp atışını o zaman duyabiliriz dedi hadi hakkında hayırlısı
Sen gördün demi keseyi

Allahım banada nasip etsın
Buyuk ıhtımalle benıde haftaya tekrar çağırır

Gitde bakalım senin minnosun kaç mm olmuş gerçi artık cm olmuştur oda 2 cm civarı idi benimki 1 hafta önce :) belki hareket bile eder sende görürsün :)
Ay inşallh devlete gidicem çok öyle bakamam hareketlerine heralde özeldekine benzemez :) ama en azından iyi olduğunu biliyimde. 15 gün önce falan 0,83 cmdi canım 2-3 cm olmuştur heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…