2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
bildiğim araştırdığım en iyi iki dr a gittim....
hiçbir canlılık emaresi göremediler ..........,
bebeğinin kalp atışları var mı?
Henüz kaşp atışlarını suymadımda gözrMedim de canım ayrıntılı ultrosana girdin mi saha net görünüyor

Henüz kaşp atışlarını suymadımda gözrMedim de canım ayrıntılı ultrosana girdin mi saha net görünüyor
yok girmedm canım ama dr um iyi olduğu için......
yinede söyliicem dr uma cumartesi günü,
aklımdan geçen o gün kürtaj yapacağı,
keşke bugün gittiğim dr a sorsa idim doppler ı

yok girmedm canım ama dr um iyi olduğu için......
yinede söyliicem dr uma cumartesi günü,
aklımdan geçen o gün kürtaj yapacağı,
keşke bugün gittiğim dr a sorsa idim doppler ı
Başka doktor a git canım bugün yada yarın geç döllenme olmasın bebeği göreli ne kadar oldu peki

Başka doktor a git canım bugün yada yarın geç döllenme olmasın bebeği göreli ne kadar oldu peki
6+1 den itibaren bişey var demişti dr um,
gelişir demişti,tam bir hafta sonra gittim bebek aynı gelişmemiş, bugün gittim 7+6 bugün,
canlılık emaresi yok dedi,
kese bozulmaya başlamış dedi

Gittim ilaç verdidüşük tehlikesi yuksekmis kendini yorma dedi onuda nasil basaracaksam çocuklar im küçük onlarla ilgilenmekten

Kızlaaar. Şimdi çıktım hastaneden. Kalbi gayet iyi atıyor dedi doktor allaha bin şükür. 21 mm yani 2 cm olmuş :) fotoğrafını bırakıyorum. Etkiletliceğim kişiler vardı ama unuttum :/ Kalınlaştırıyorum yazıyı inşallah herkes okur :)

Eklentiler

• 733CB15E-9841-47F5-9C4B-C673903415FD.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 165
6+1 den itibaren bişey var demişti dr um,
gelişir demişti,tam bir hafta sonra gittim bebek aynı gelişmemiş, bugün gittim 7+6 bugün,
canlılık emaresi yok dedi,
kese bozulmaya başlamış dedi
Çok üzüldüm benimde kanama var dünden beri ve az.önce siyah bir kan geldi ama pihtilasmis bir kan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…