2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
canım korkutma beni benimde hiç belirtim yok,çok az uyku hali ve üşüme var sadece başka da belirtim yok,ilk hamileliğim :)

Tek sikayetim bas agrim ve sivilceler.cok sukur bel kasık agrim gecti.kizimda hic olmamisti agri
Bu bas agrisida umarim gecer dayanilmaz olabiliyor
Ilaç kullaniyomusun önceki hamileliğinde 1 hafta sürüp biraz ara verip yine bir hafta devam ediyodu insallah geçer benimde göğsünün altı devamlı sizliyo organları yukarı doğru itiyor benim minik

Canım şimdi çıktım çok şükür yolunda herşey
Şimdi senin güzel haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla
Çok şükür canım çok sevindim :) bende bugün keseyi gördüm Allah’ıma şükürler olsun 4 hafta 5 günlükmüşüz 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı Allahım nerde isteyen varsa bu duyguyu yaşatsın inşallah..

Daha erken diye düşünüyorum arkadaşım benim 7. Haftada bi bulantı başladı pir başladı doğuma kadar devam
valla sağlıklı olsun,sağlıkla gelsin başka birşey istemiyorum,böyle iyi zaten şikayetçi olduğumdan değilde arkadaş biraz endişelenmiş niye belirtim yok diye bende dedim herhalde gariplik var

canım korkutma beni benimde hiç belirtim yok,çok az uyku hali ve üşüme var sadece başka da belirtim yok,ilk hamileliğim :)
Benim o haftalarda vardı işte kuzum koku hassasiyeti yemek yerken mide bulantısı kasık sızlaması vs. 7. Haftaya girdim bi anda bitti belirtiler. Bazılarının böyle geçiyomuş ama ben genede göreyimde içim rahatlasın dedim işte.

Tek sikayetim bas agrim ve sivilceler.cok sukur bel kasık agrim gecti.kizimda hic olmamisti agri
Bu bas agrisida umarim gecer dayanilmaz olabiliyor
Sivilce işi çok kötüye yüzümde bir çok sivilce çıktı. Sabah baş ağrısıyla uyandım rapor aldım okula gidemedim

Ilaç kullaniyomusun önceki hamileliğinde 1 hafta sürüp biraz ara verip yine bir hafta devam ediyodu insallah geçer benimde göğsünün altı devamlı sizliyo organları yukarı doğru itiyor benim minik
Hayir kullanmiyorum.taze portakal suyu iciyorum iyi geliyor.sabah uayndigimda bu saatlerde birde gece agriyor basim en cok.

anladım canım bir an önce görürsün de inşallah ferahlarsın ,bekleemk zor gerçekten

kese görüleli iki hafta oldu..
artık umudum kalmadı..
cumartesi ne diyecek dr um bakalım
Canom ben ilk hafta gittim keseyi göremedi ikinci hafta gitti keseyi yine göremesi ayrıntılı ultrosona yolladı kese zae zor göründü bir sonraki hafta keseyi gördü belli belirsiz bebek oluşmuş gibi duruo dedi yine ayrıntılı ultrosana gönderdi en son 2 hafta sonunda bebeği görebildiler . Doktor ve ultroson cihazıylada alakalı bekle derim ben be başka doktorlara mutlaka görün 5 doktora git 5ide aynı şeyi söylerse he tmam tek doktor 2 doktor dedi diye ümitsizliğe kapılma sakın

Tezi çürüttük ilk dakikadan
Arkadaslar ilk batmalari hangi kasiginizdan hissettiyseniz ona göre yorumluyorlar ben hep sağda hissettim bugüne kadar yarım saat yol yürüdüm az önce sağ kasigima çok fazla batma girdi normal mi bu sizce sağda ise erkek sol kasikta hissederseniz kız diyorlar bekleyip gorucez

bildiğim araştırdığım en iyi iki dr a gittim....
hiçbir canlılık emaresi göremediler ..........,
bebeğinin kalp atışları var mı?

Adet gününe göre 8+4 ama ultrasonda 9+1 çıkıyo
Vay bizimkinin yasiti gelmiş :) hoşgeldin canım :) benimki sağda duruyor
Ay inşallh devlete gidicem çok öyle bakamam hareketlerine heralde özeldekine benzemez :) ama en azından iyi olduğunu biliyimde. 15 gün önce falan 0,83 cmdi canım 2-3 cm olmuştur heralde :)
Of evet hiç göstermiyorlar bile ama şuan bence en az 2 olmuştur :) iyi oluyo böyle bana hemen hemen 1 er hafta ara ile gidiyoruz tahminen neler döndüğünü görebiliyorum :)

@Globalist Simayinannesi
Ne zaman başladı doktorlarıniz iğneye? Ben henüz gitmedim doktora yarın akşam gidicem ama merak da ediyorum. Başlar mı hemen ilk bebeğinde öğrenir öğrenmez baslamislardi
Benim tup bebek oldugu icin trasferden beri kullaniyorum. Bence baslar hemen daha onceki hamileliginde de kullanmissin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…