2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Gözün aydin Allah sana bagislasin inşallah

6+1 den itibaren bişey var demişti dr um,
gelişir demişti,tam bir hafta sonra gittim bebek aynı gelişmemiş, bugün gittim 7+6 bugün,
canlılık emaresi yok dedi,
kese bozulmaya başlamış dedi
Benim de ilk gebeliğim öyle olmuştu çok zor Rabbim sabır dayanma gücü versin

Maşallahh canım için rahatlamıştır ben daha dün gittim normaldi ama bugün yine belirti azaldı bişey mi oldu diye korkuyorum pskilojik bir süre böyle geçecek galiba

Gözün aydın canım ,senin bebeğinde baya büyümüş :)

Maşallahh canım için rahatlamıştır ben daha dün gittim normaldi ama bugün yine belirti azaldı bişey mi oldu diye korkuyorum pskilojik bir süre böyle geçecek galiba
Canım inan bana bende hiç bir belirti yok bak ill başlar vardı hiç olmasaydı korkmazdım mutfağa giremiyodum ben ama şuan varya hiç bişey hissetmiyorum sakın korkma kalbinin nasıl attığını kendim gördüm hıphızlı inip inip çıkıyo :) dinletmedi gösterdi sadece sanırım makina bozuktu.

gelişir demişti,tam bir hafta sonra gittim bebek aynı gelişmemiş, bugün gittim 7+6 bugün,
allah yardımcın olsun kuzum,rabbim sağlıklı gebelikler nasip edecektir,hepimizin sınavı ayrı,dayanma gücü versin,sakın kendini bırkma,vazgeçme...

İnş gittiğinde bebek büyümüş derler canım dua edicem kalbinden geçen olsun inş

Aynen canım benimkide erken döllenme olmuş :) bebeğine bakarken hareket etti mi hiç :)
Canım o kadar bakamadım sürekli oynattı cihazı tam yakalamak için ama kalbinin attığı çok net gözüküyodu :) bide bu çocuk solda sol ne oluyodu :)

Doktorum aradı saat 3 gibi idrar testimde enfeksiyon çıkmış korkma felan dedi ama inanılmaz üzüldüm..Tek doz bir ilaç verecek eşim gitti yazdırmaya..

Reactions: H E
Canım o kadar bakamadım sürekli oynattı cihazı tam yakalamak için ama kalbinin attığı çok net gözüküyodu :) bide bu çocuk solda sol ne oluyodu :)
Bende hareketini göremedim canım bugün o yüzden sordum bidahaki gidişimize artık :) erkek diyorlar canım solda olunca :)

Bana doktorum içme demişti. Çok ağrırsa parol, minoset ya da vermidon iç dedi. Başka her şey yasak.

Hamilelikte sadece parol içilebiliyor diye biliyorum. Ben baya ateşlenip üşütüp acile gitmiştim gebelik şüphem var dediğim için ona göre serum verdiler ve sadece parol içebilirsin başka bi ilaç veremeyiz demişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…