2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende bugün 9+0ım bakalım doktora gidicem inşallah ultrason fotoğrafı verirde atarım :) Sizde ne gibi belirtiler var?
Koku hassasiyeti çok canım midem hep bulanıyor ama sadece sabahları kusma oluyor, sende nasıl canım belirtiler aynı haftadayız :)

Reactions: H E
Kızlar ben de bugün gittim kontrole. 6+0 çıktı. Kese görmüştük zaten şimdi büyümüş kese içinde yolk sac da oluşmuş. Henüz bebiş yok haftaya tekrar çağırdı bakalım :)
Yolk sac varsa zaten bebişte olucak demektir kuzum doktor bana öyle demişti bebek yok ama boş gebelik olma ihtimali yok. Yolk sac var çünkü dedi :)

Bazılarında olmazmış canım kaç kişide duydum öyle doğum yapanlarda, bence çok şanslısın bende geçsin biran önce diye bekliyorum
Evet canımda insan oğlu işte hiç memnun olmuyo bişeyden. Genede içim rahat değil doktor gel bakalım bi dedi koku hassasiyetim vardı o bile yok çünkü. İnşallah iyidir bebeğim. Annem ben 3 aylık olmuşum öyle öğrenmiş beni belkide anneme çekmişimdir :)

Genelde anneye benziyor
Öyledir canım anneye benzer oluyomuş zaten, bi arkadaşım var doğumu yaklaştı mesela ilk bebeği ama hiç bulantısı hassasiyeti olmamış ,içini ferah tut canım güzel haberlerini bekliyoruz :) bebeğinin fotografını :)

kizlar transfer tarihim 4 ekim : 2 embriyo
transferden sonra 11.gun beta hcg :442
13.gun : 891
20.gun : 11750,36

bu arada troid yukselmis sizde durumlar nasildi?

Sağol canim bende hicbir hazırlık olmadığı için şaştım kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…