Ben başka bir profa gittim ve baktı baktı baktı ama bebek var ama canlılık Yok dedi
Kesen eğri dedi
Kendi dr um Cumartesi çağırmıştı
O gün beni bir kürtaj daha bekliyor sanırım ...,
Bu da olmadı
Kızlar ben de bugün gittim kontrole. 6+0 çıktı. Kese görmüştük zaten şimdi büyümüş kese içinde yolk sac da oluşmuş. Henüz bebiş yok haftaya tekrar çağırdı bakalım :)
Önemli birşey değildir
İnş güzel haberini bekliyoruz
Bana sabah 5 ve 6. Haftadan sonra düşük riski azalır kanama olursa korkma hemen proluton iğne vurdur demişti senin bebeğin baya büyüdü artık annesi
Kızlar ben de bugün gittim kontrole. 6+0 çıktı. Kese görmüştük zaten şimdi büyümüş kese içinde yolk sac da oluşmuş. Henüz bebiş yok haftaya tekrar çağırdı bakalım :)
Globalist@Efe2014
Ne zaman başladı doktorlarıniz iğneye? Ben henüz gitmedim doktora yarın akşam gidicem ama merak da ediyorum. Başlar mı hemen ilk bebeğinde öğrenir öğrenmez baslamislardi
Evet canımda insan oğlu işte hiç memnun olmuyo bişeyden. Genede içim rahat değil doktor gel bakalım bi dedi koku hassasiyetim vardı o bile yok çünkü. İnşallah iyidir bebeğim. Annem ben 3 aylık olmuşum öyle öğrenmiş beni belkide anneme çekmişimdir :)
Evet canımda insan oğlu işte hiç memnun olmuyo bişeyden. Genede içim rahat değil doktor gel bakalım bi dedi koku hassasiyetim vardı o bile yok çünkü. İnşallah iyidir bebeğim. Annem ben 3 aylık olmuşum öyle öğrenmiş beni belkide anneme çekmişimdir :)
Öyledir canım anneye benzer oluyomuş zaten, bi arkadaşım var doğumu yaklaştı mesela ilk bebeği ama hiç bulantısı hassasiyeti olmamış ,içini ferah tut canım güzel haberlerini bekliyoruz :) bebeğinin fotografını :)
Kurban bayramı itibariyle folik asit kullanmaya başladım Folbiol, hamilelikden 3 ay öncesinden başlamayı öneriyorlarmış ama benim geç haberim olmuştu :) kullanmayanlar varsa direkt başlasın bence :)
Kız ve Erkek isimlerimiz hamilelikten öncesinde bile düşünüyorduk tam netleşmedi ama bikaç isim var :)
Aminn İnş. Kalp atışını duymak için can atıyorum bende ama biraz daha zamanım var sanıırm :)