Geçmiş olsun canım . Zararlı değildir zararlı olsa önermezdı sanırım .
Hemencık atlatırsın inşallah.
Ne gibi şikayetlerın vardı . ?
Rutın kontrol yaaprkenmı ortaya çıktı ?
Geçmiş olsun canım . Zararlı değildir zararlı olsa önermezdı sanırım .
Hemencık atlatırsın inşallah.
Ne gibi şikayetlerın vardı . ?
Rutın kontrol yaaprkenmı ortaya çıktı ?
Aslında hiç bir şikayetim yoktu.Dedigin gibi rutin testler sonucu çıktı.Hafif miktarda dedi.
Çok endişelendigimi söyledim o da ilacın değil enfeksiyonun zararı olur içini rahat tut kullan geçecektir dedi.
Birde bol bol su iç dedi..
Ama yine de insan korkuyor
Eltim yanımdaydı bir sürü korkutucu şeyler söyledi yok düşük olur ilaç kullanma felan diye..
Esimde kızdı ne biçim teselli veriyorsun yenge kaç sene okudun tıp dedi. Doktordan iyi bilecek değilsin ya dedi..
Biraz korkutuldum aslında
Aslında hiç bir şikayetim yoktu.Dedigin gibi rutin testler sonucu çıktı.Hafif miktarda dedi.
Çok endişelendigimi söyledim o da ilacın değil enfeksiyonun zararı olur içini rahat tut kullan geçecektir dedi.
Benim de cumartesi günü idrar da lökosit 12 çıktı yani enfeksiyon. Tek kullanımlık toz ilaç içtim dün tekrar bakıldı temiz çıktı çok şükür. Enfeksiyon ilaçtan çok daha riskli
Burdakı herkes senı çok çok çok iyi anlıyor .
Sen denılen herseyı yap .
Çok şükür durum hemen farkedılmıs . Allahım beterınden korusun . Sağlık sıhhat versın ınsallah
Burdakı herkes senı çok çok çok iyi anlıyor .
Sen denılen herseyı yap .
Çok şükür durum hemen farkedılmıs . Allahım beterınden korusun . Sağlık sıhhat versın ınsallah
Çok şükür canım fark edildi sağolsun aradı doktorum yoksa iki hafta sonra gidecektim kontrole..
Eşim aradı bir ilaç vermiş suya katıp icecekmisim tuvaletten sonra ve 4,5 saat o ilaç mesanede kalacakmis tuvalete çıkmayacakmisim..
İnşallah iyi gelir canım.
Çok geçmiş olsun canım bende iğne kullanıyorum clexane 0.4 benimde bi kaybım var iğne kullanıyordum ama başka problemi vardı kuzumun İnşâAllah bu sefer sağlıkla kucağımıza alalım İnşâAllah
Kızlaaar. Şimdi çıktım hastaneden. Kalbi gayet iyi atıyor dedi doktor allaha bin şükür. 21 mm yani 2 cm olmuş :) fotoğrafını bırakıyorum. Etkiletliceğim kişiler vardı ama unuttum :/ Kalınlaştırıyorum yazıyı inşallah herkes okur :)
Kızlaaar. Şimdi çıktım hastaneden. Kalbi gayet iyi atıyor dedi doktor allaha bin şükür. 21 mm yani 2 cm olmuş :) fotoğrafını bırakıyorum. Etkiletliceğim kişiler vardı ama unuttum :/ Kalınlaştırıyorum yazıyı inşallah herkes okur :)
Arkadaslar benim idrarda bilirubin pozitif.bu iyi bisi degil biliyorum.
Ben alkol kullandigim icin arada baktiridim.
Ama 1 hafta arayla 2 doktoruma verdim tahlil birinde negatif birinde pozitif.
Pozitif cikana gidince tekrarlatayim dimi