2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Monurol saşe mi canım onun hiç bir zararı yok doktorum hamilelerin kullanacağı bi ilaç dedi enfeksiyon daha zararlı olur iç hiç korkma benim tüp bebek transfer öncesi içmiştim onda bile stres olmuştum doktorum sakin ol dedi gebelere bile veriyoruz biz onu dedi:)

Canım maşallah Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin Biz daha küçücüguz 5+0 çok heyecanlıyım ve bebeğimi görüp kalp atışını duymadan gerçekten hamile olduğuma inanamayacagim rahatlayamayacagim 10 gün sonra gideceğim nasıl geçecek günler

@Globalist @Efe2014
Ne zaman başladı doktorlarıniz iğneye? Ben henüz gitmedim doktora yarın akşam gidicem ama merak da ediyorum. Başlar mı hemen ilk bebeğinde öğrenir öğrenmez baslamislardi
Benim tup bebek olduğu için transferden sonra başlamıştık. Sizin pıhtılaşma probleminiz var mi tani konuldu mu yoksa onlem amaçlı mi? Benim önceden bir sebepsiz kaybim var 21 haftalikti. O yüzden onlem amacli baslandi. Yoksa genetik bi bozukluk yok.

Munoroldu canım ama çevre eczanelerde bulamadım bu yüzden doktorumu aradım uroday da olur dedi.
Böyle suya katmalı birşey.

Benim de cumartesi günü idrar da lökosit 12 çıktı yani enfeksiyon. Tek kullanımlık toz ilaç içtim dün tekrar bakıldı temiz çıktı çok şükür. Enfeksiyon ilaçtan çok daha riskli
Aaaa benim 15 çıkmış aile hekimi çok önemli değil dedi kadın doğumda daha gitmedim napiyim sizce

Canım sen bakma insanların söylediğine eşin güzel söylemiş insanların söylediklerini takma kafana doktor ne derse onu dinle ki doktor bebeğe zarar vericek bi ilaç vermez ve o bi kullanımlık verilen ilacı biliyorum ben benimde hamile arkadaşım kullandı enfeksiyonu geçti ve bebeğine bişey olmadı içini ferah tut canım bu kötü bişey değil

Sağol kuzucumm bende o zamanlar öyleydim hatta kese yoktu daha kesin dış gebeliktir diye kendimi yedim bitirdimm ama hiç kafaya takmamaya çalış allah herşeyi yoluna koyuyor allaha şükür.

Sağol kuzucumm bende o zamanlar öyleydim hatta kese yoktu daha kesin dış gebeliktir diye kendimi yedim bitirdimm ama hiç kafaya takmamaya çalış allah herşeyi yoluna koyuyor allaha şükür.
Canım valla öyle yapmaya çalışıyorum Allah tan okul var zaman geçiyor yoksa sürekli acaba şöyle mı böyle mi diye düşünecegim

Feeling07 kuzum çok şükür herşey yolundaymış çok sevindim senin adına artık öyle kafana takma herşeyi :) maşallah bu arada :)

İdrar yolu enfeksiyonu çok sık yaşanıyor hamilelik döneminde , bende ilk gebeliğim de çok yaşadım monurol şase ile kanka olmuştuk
Şu an da idrar yolu enfeksiyonu baş göstermiş durumda, bol su tüketerek gidermeye çalışıyorum olmadı ilaç verecek doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…