Anti Depresan
ilk hamileliğim boyunca rutin testlerin hepsinde idrarda enfeksiyon çıktı ve o tek kullanımlık şaselerden kullandım bi sıkıntı olmadı çok şükür başta ben de çok evham yapmıştım
Canım maşallah Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin Biz daha küçücüguz 5+0 çok heyecanlıyım ve bebeğimi görüp kalp atışını duymadan gerçekten hamile olduğuma inanamayacagim rahatlayamayacagim 10 gün sonra gideceğim nasıl geçecek günler
Merhaba günümüz aynı sizinle aynen ben de 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorum inşallah, ben hala hamile olduğuma inanamıyorum daha kimseye de söylemedik yarın kan vericem inşallah
Benim tup bebek olduğu için transferden sonra başlamıştık. Sizin pıhtılaşma probleminiz var mi tani konuldu mu yoksa onlem amaçlı mi? Benim önceden bir sebepsiz kaybim var 21 haftalikti. O yüzden onlem amacli baslandi. Yoksa genetik bi bozukluk yok.
Kızlaaar. Şimdi çıktım hastaneden. Kalbi gayet iyi atıyor dedi doktor allaha bin şükür. 21 mm yani 2 cm olmuş :) fotoğrafını bırakıyorum. Etkiletliceğim kişiler vardı ama unuttum :/ Kalınlaştırıyorum yazıyı inşallah herkes okur :)
Kızlar ben de doktora gittim bugün. Daha günlerim erken kese görmedim. Beta istedi değerin güzel artmış dedi çok mutlu oldum işten geldim sonra yorgunluktan uyumuşum sabah da saçma şekilde baya erken kalktıydım. Resmen uyandırıyo şimdiden işyeri için geniş belli pantolon alsam iyi olcak. Alt karın top gibi oldu pantolon uzun saat sıkınca acıtıyor
Kızlaaar. Şimdi çıktım hastaneden. Kalbi gayet iyi atıyor dedi doktor allaha bin şükür. 21 mm yani 2 cm olmuş :) fotoğrafını bırakıyorum. Etkiletliceğim kişiler vardı ama unuttum :/ Kalınlaştırıyorum yazıyı inşallah herkes okur :)
Anti Depresan
ilk hamileliğim boyunca rutin testlerin hepsinde idrarda enfeksiyon çıktı ve o tek kullanımlık şaselerden kullandım bi sıkıntı olmadı çok şükür başta ben de çok evham yapmıştım
Benim de endokrine gittiğimde çıktı kadın Doğuma sorun dedi. Ben de sordum ilaç verdi canım ama internetten de baktım çok yüksek değil. Bol su iç haftaya tekrar baktır düşmezse söyle kadın doğumcuna ilaç verir canım