2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Doktorum aradı saat 3 gibi idrar testimde enfeksiyon çıkmış korkma felan dedi ama inanılmaz üzüldüm..Tek doz bir ilaç verecek eşim gitti yazdırmaya..
Çok büyütcek bişey yok canım benimde enfeksiton var ve dr um kum döküyon dedi ilaçta vermedi sadece bol bol su iç dedi

Anti Depresan ilk hamileliğim boyunca rutin testlerin hepsinde idrarda enfeksiyon çıktı ve o tek kullanımlık şaselerden kullandım bi sıkıntı olmadı çok şükür başta ben de çok evham yapmıştım

Merhaba günümüz aynı sizinle aynen ben de 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorum inşallah, ben hala hamile olduğuma inanamıyorum daha kimseye de söylemedik yarın kan vericem inşallah

Kızlar bugün doktora gittim ben de keseyi gördük ama progesteron 9 çıktı internette 15 üstü olmalı yazıyorsizlerin kaç çıkmıştı 5+2yiz şuan

Geneyij sikinti bulundu maalesef :/

Hayırlı olsun canım ne güzel darısı başıma

Kızlar ben de doktora gittim bugün. Daha günlerim erken kese görmedim. Beta istedi değerin güzel artmış dedi çok mutlu oldum işten geldim sonra yorgunluktan uyumuşum sabah da saçma şekilde baya erken kalktıydım. Resmen uyandırıyo şimdiden işyeri için geniş belli pantolon alsam iyi olcak. Alt karın top gibi oldu pantolon uzun saat sıkınca acıtıyor

Aaaa benim 15 çıkmış aile hekimi çok önemli değil dedi kadın doğumda daha gitmedim napiyim sizce
Benim de endokrine gittiğimde çıktı kadın Doğuma sorun dedi. Ben de sordum ilaç verdi canım ama internetten de baktım çok yüksek değil. Bol su iç haftaya tekrar baktır düşmezse söyle kadın doğumcuna ilaç verir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…