2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Zorunluymuş canım beni telefonla aradılar ben de gitmemiştim gelmeniz zorunlu kaydınız oluşturcaz aşılarınız var dediler gittim ben de
Aaa bilmiyordum hiç. Peki nerden haberleri olmuş gebelik durumunun. Gittiğiniz hastaneden mi. Gittiğinizi doktora da söylediniz mi peki

Merhaba günümüz aynı sizinle aynen ben de 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorum inşallah, ben hala hamile olduğuma inanamıyorum daha kimseye de söylemedik yarın kan vericem inşallah
İlk defa mi kan vereceksiniz bende inanamıyorum hala bı hafta oldu ama ogreneli

Canımmm çok sevindim
Daha dur o kese dolacak pıt pıt larla sen bide o Sevinci gör
Rabbim yaşatsın inş isteyen herkese bu güzelliği

Aaa bilmiyordum hiç. Peki nerden haberleri olmuş gebelik durumunun. Gittiğiniz hastaneden mi. Gittiğinizi doktora da söylediniz mi peki
Gittiğim hastanenin sağlık bakanlığı sistemine kaydı oluyormuş ordan görmüşler canım.. Yoo doktora bişey demedim

karamelim canım son aylarda doktor raporuyla binebiliyorsun diye biliyorum. İlk aylarda sıkıntı olmaz.
Merhaba bende bu gün başladım regenesis e. Ama midem de sürekli gaz yaptı ve balık kokusu geliyor sanki sürekli sizdeyse aynı durum var mı?
Canım bu hafta bulantım çok olduğu için içemedim. Ama su bile zor içiyorum. İçtiğim zaman kokmuyordu bana.
bilmiyorum ya
artık napacağımı bilmiyorum
dr uma sorarım yine de,
bebek oluşmuş ama gelişmiyor iki haftadır kıpırtı yok hiç bi şekilde
Canım herşeyin hayırlısını versin Allah. Ben de bir sene önce boş gebelik yaşadım. Kürtaj oldum. Bedensel olarak çabuk toparlandım ama psikolojik olarak daha uzun sürdü iyileşmem. Herşey olacağına varıyor canım, üzülüyorsun muhakkak ama çare yok ki. İyi tarafından düşün gebe kalabiliyorsun. Yıllarını bunu tatmak için veren kadınlar var. Hem daha hiç birşey net değil. Bırak zamana.

İyi akşamlar kızlar nasılsınz ?Ben hala evde yatyorum lekelenmem devam ediyor bulantılarm da zirve yaptı bugünlerde hiçbişey yiyemiyorm muzdan başka güçten de düştüm sizler neler yapyosunz bulantya karşın

Kızlar sağlık ocağında aşi olan varmı ve kaçıncı haftada oldunuz vede hangi aşiyi yaptılar acaba

6+1 den itibaren bişey var demişti dr um,
gelişir demişti,tam bir hafta sonra gittim bebek aynı gelişmemiş, bugün gittim 7+6 bugün,
canlılık emaresi yok dedi,
kese bozulmaya başlamış dedi
Canım inş rabbim senin gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin sana kavuştursun
Ama biz neyin daha iyi olduğunu bilemiyoruz
Cumartesi de git bakalım ne diyecek biz bol bol dua edelim hepimiz edelim inş güzel haberler vereceksin bize

Aynen canım herkese yapılıyor demek ki önemli aşılar da... boy kilo tansiyon ölçtüler tahlil aldılar. Aşı için aralıkta çağırdılar
İlgilenmeleri güzelmiş canım sevindim. Ben doktora gittim bugün boy kilo tansiyon bakmadı mesela. beta yükselmiş mi diye baktı sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…