- 9 Kasım 2014
- 62
- 68
- 88
- 35
Kuzlar aşk olsun yokmu şimdi hiç bilgisi olan bu tahlillerden anlayan
1kasimda haftaya ulteasonum vat. o zaman ogtencem ins. sizin ne zaman kontrol. yazatim mutlaka sonucucanimTesekkur ederim. Onceki Mesajlarinizi okudum da degerlerimiz yakinmis. Benim de 9. Gunum 500 e yakin cikti. Sizin ikiz mi degil mi ogrenemediniz dimiben de cok merak ediyorum
Sağol canım benim yarın gidip göstereyim sonuçlarımı doktoraBenim gördüğüm kadarıyla açlık kan şekeriniz yüksek, diyetinizde şeker kısıtlamanız olabilir.
İdrarda eritrosit ve lökosit görülmüş, idrar yolu enfeksiyonunuz olabilir. İdrar yolu enfeksiyonu hamilelikte çok normal. Doktorunuz ilaç önerebilir veya sadece bol su içerek atlatmanızı önerebilir. Bende de şuan hafif bir enfeksiyon var şu aşamada bol su ile atmaya çalışıyorum ama doktorum ilaç önerse kullanırdım.
Bir de HBs antikorunuz pozitif,bu da daha önceden Hepatit B geçirdiğinizi gösterir. Diğer negatif olan toksoplazma rubella gibi hastalıkları geçirmemişsiniz. Yani bağışıklığınız yok.Toksıplazma ve Rubella enfeksiyonlarını hamileyken geçirirseniz düşük meydana gelebilir veya bebeğinize zarar verebilir. Örneğin toksoplazma kedilerden bulaşan bir hastalıktır. Aşısı olmayan sokak kedilerinden sokak hayvanlarından hamile iken uzak durmanız önerilir.
İnşallah yardımcı olabilmişimdir.
Valla bende öyle düşünüyorum birde burda herkes dinledim deyince iyice sinir oldum dr a Allaha şükür iyi 7+4 olduk herşey çok güzel dedi ama ilk gebeliğim ve heyecan yapıyor insan resmen hevesim kursağımda kaldı. Olmadı başka bir dr gideyim bende. İnşallah sende biran önce görürsün.Wala canım doğruluğunu bilmiyorum ama sınuçta öyle bişi olsa hiç bir doktor dinletmez bemde 3 haftadan beri dinliyim diye gidiyorum bebeği bırak keseyi zor görüo ben doktorumu değiştircem . Sende stres yapma en azında bebişi in iyimiş
Sağol kuzum artık mecbur yarına kadar bekleyeceğim. İnşallah ciddi bi sıkıntım yoktur. İnternetten biraz baktım diğer yüksek olan değerlere idrarda kan filan var anlamına geliyormuş sanırımçok anlamam ama glukoz yüksek evet. biraz yediklerine dikkat edersen düşer diye düşünüyorum. benim gebelikten önce 99 falan çıkıyordu.
gebelikte tatlıdan tiksindim pek yiyemiyorum 73 e düşmüş. tabi aç karnına
bunun yanısıra eritrosit yüksek çıkmış, normal değerler dışına çıkan bi kaç parametre var. yarın bi doktoruna görün. eritrosit yüksekse kan sulandırıcı verebilir.
onun haricinde pozitif çıkanlar hakkında bilgim yok maalesef
Sağol kuzum ben pek su içemiyorum hatta pek demeyelim neredeyse hiç içemiyorum tiksindim sudan sanki iyice miğdemi bulandırıyor.Canım anladıklarımı sana aktarayım,
Lökasit ( idraryolu enfeksiyonun var az da olsa ) değerin yüksek çıkmış ama korkulacak birşey yok tedavisi kolay bende de yüksek şu an bol su iç, pamuklu iç çamaşırı ve genital temizliğe çok dikkat et.
Şekerin de biraz yüksek çıkmış, bunun için doktorun şeker yüklemesi vs isteyebilir.
Bildiklerim bu kadar
Çok deraylı bilmem ama bendede glukoz 111 çıkmıştı. Dr şeker yüklemesi yaptırdı. Dün testim vardı şükür bir sorun çıkmadı şekerimde normale gelmiş. Sendende isteyebilir. Yarın doktorun sağlıklı bilgi verecektir inşallah herşey yolundadır kendinede stress yapma canım.Kızlar bizimde bugün kalp atışı için randevumuz vardı. Çok şükür duyduk kalp atışını.Kan idrar aldılar benden fakat doktora gösteremedim sonuçlar bu şekilde aranızda anlayan varmı acaba ? Keton ve hemoglobin idrarda pozitif çıkmış ne oluyor bunlar ? Bide glukoz 115 oda çok yüksek sanırım
Allah yardıncın olsunn canım zor gerçekten Allah sana peygamber sabrı vermiş. Bir an önce kurtulırsunda kendi evine çıkarsınEvet sen karisma benim kizlarim benim cocuklarim dio
Aynen canım en doğru bilgiyi doktor verir yarın artık. Keton da pozitif çıkmış o ne oluyor acaba. Hiç bir bilgim yok artık bekleyeceğim yarını mecbur.Çok deraylı bilmem ama bendede glukoz 111 çıkmıştı. Dr şeker yüklemesi yaptırdı. Dün testim vardı şükür bir sorun çıkmadı şekerimde normale gelmiş. Sendende isteyebilir. Yarın doktorun sağlıklı bilgi verecektir inşallah herşey yolundadır kendinede stress yapma canım.
Ahh bu mide işi ne zormuş. Ekşime bulantı gaz. Yarından itibaren laktozsuz süte başlıcam acaba süt mü beni bu kadar gaz bombasına çeviriyo
Saol canim haftaya bidaha sorayim en iyisiBenim de endokrine gittiğimde çıktı kadın Doğuma sorun dedi. Ben de sordum ilaç verdi canım ama internetten de baktım çok yüksek değil. Bol su iç haftaya tekrar baktır düşmezse söyle kadın doğumcuna ilaç verir canım
Aynen canım artık içim rahat allaha şükür :))Ayyy çok şükür canım çok sevindim
Demekki neymiş bundan sonra kendimizi durduk yere telsşlandırmıyormuşuz
Saol canım en iyisi başka bir doktora gitmek ben devlete gidiyorum en azından 3 ayım dolana kadar devlete gideyim sonra özele giderim dedim ilk doğumumu özelde yaptım ve doktorumu çok beğeniyorum ona gidicem yine pişman oldum devlete gittiğine özeldeki doktoruma gitseydim şimdiye kadar kalp atışlarını duymuştum belkideValla bende öyle düşünüyorum birde burda herkes dinledim deyince iyice sinir oldum dr a Allaha şükür iyi 7+4 olduk herşey çok güzel dedi ama ilk gebeliğim ve heyecan yapıyor insan resmen hevesim kursağımda kaldı. Olmadı başka bir dr gideyim bende. İnşallah sende biran önce görürsün.
Evet canım benim doktor 5 sn falan dinletti bi daha dinletin lütfen dedim hayır zararlı canım biraz büyümesi lazım dedi doğru yapmış doktorun.Selam kızlar ben çok mutsuzum. Herkes diyor kalp atışını duydum diye bugün kontrolüm vardı gittim heyecanla koşa koşa dr bey efendi diyorki kalbi çok güzel atıyor eee hadi ses dedim yok olmaz dedi ben kaç yıldır bu işi yapıyorum bana güven. O daha çok ufak ses duymak için ona gönderdiğim şey onu ısıtıyor ve bu onun sağlığı için iyi birşey değil. Çok sağlıklı gayet güzel büyümüş ve kalbinin atışını sende görüyorsun işte bekleyecez daha dedi dinletmedi. Gerçekten var mı böyle birşey ikileme düştümbirde 5 hafta sonra çağırdı
Benimki özelde ne oldu gıcık adamSaol canım en iyisi başka bir doktora gitmek ben devlete gidiyorum en azından 3 ayım dolana kadar devlete gideyim sonra özele giderim dedim ilk doğumumu özelde yaptım ve doktorumu çok beğeniyorum ona gidicem yine pişman oldum devlete gittiğine özeldeki doktoruma gitseydim şimdiye kadar kalp atışlarını duymuştum belkide
Ya bana 15 kasim tarihini verdiler bana cok var kisaca cnm1kasimda haftaya ulteasonum vat. o zaman ogtencem ins. sizin ne zaman kontrol. yazatim mutlaka sonucucanim
Aminnn inşallah sağol cnmAllah yardıncın olsunn canım zor gerçekten Allah sana peygamber sabrı vermiş. Bir an önce kurtulırsunda kendi evine çıkarsın
Hiç bir faydası olmadı,rossmanda satılandan aldım,ama benim bulantılarım çok ağır,buzdolabının kapağını bile açamıyorumBulunduğunuz hafta itibariyle bulantılarınız çok normal. Bulantı bilekliklerini deneyebilirsiniz. Çok işe yaradığını çevremde görüyorum. Şuan 5 haftalık hamileyim. 6 hafta olsun bulantım olursa kendime de alıcam. Olabildiğince ilaçsız çözümlere yönelmeliyiz..
Canim bebisin 1.31cm masallahKızlar benimki ne sağda ne solda altta gibi duruyorBirde şu sol üstte yazan değerler ne oluyor bebiş boyumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?