2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kuzlar aşk olsun yokmu şimdi hiç bilgisi olan bu tahlillerden anlayan

Benim gördüğüm kadarıyla açlık kan şekeriniz yüksek, diyetinizde şeker kısıtlamanız olabilir.

İdrarda eritrosit ve lökosit görülmüş, idrar yolu enfeksiyonunuz olabilir. İdrar yolu enfeksiyonu hamilelikte çok normal. Doktorunuz ilaç önerebilir veya sadece bol su içerek atlatmanızı önerebilir. Bende de şuan hafif bir enfeksiyon var şu aşamada bol su ile atmaya çalışıyorum ama doktorum ilaç önerse kullanırdım.

Bir de HBs antikorunuz pozitif,bu da daha önceden Hepatit B geçirdiğinizi gösterir. Diğer negatif olan toksoplazma rubella gibi hastalıkları geçirmemişsiniz. Yani bağışıklığınız yok.Toksıplazma ve Rubella enfeksiyonlarını hamileyken geçirirseniz düşük meydana gelebilir veya bebeğinize zarar verebilir. Örneğin toksoplazma kedilerden bulaşan bir hastalıktır. Aşısı olmayan sokak kedilerinden sokak hayvanlarından hamile iken uzak durmanız önerilir.

İnşallah yardımcı olabilmişimdir.

Sağol canım benim yarın gidip göstereyim sonuçlarımı doktora

Valla bende öyle düşünüyorum birde burda herkes dinledim deyince iyice sinir oldum dr a Allaha şükür iyi 7+4 olduk herşey çok güzel dedi ama ilk gebeliğim ve heyecan yapıyor insan resmen hevesim kursağımda kaldı. Olmadı başka bir dr gideyim bende. İnşallah sende biran önce görürsün.

Sağol kuzum artık mecbur yarına kadar bekleyeceğim. İnşallah ciddi bi sıkıntım yoktur. İnternetten biraz baktım diğer yüksek olan değerlere idrarda kan filan var anlamına geliyormuş sanırım

Sağol kuzum ben pek su içemiyorum hatta pek demeyelim neredeyse hiç içemiyorum tiksindim sudan sanki iyice miğdemi bulandırıyor.

Çok deraylı bilmem ama bendede glukoz 111 çıkmıştı. Dr şeker yüklemesi yaptırdı. Dün testim vardı şükür bir sorun çıkmadı şekerimde normale gelmiş. Sendende isteyebilir. Yarın doktorun sağlıklı bilgi verecektir inşallah herşey yolundadır kendinede stress yapma canım.

Aynen canım en doğru bilgiyi doktor verir yarın artık. Keton da pozitif çıkmış o ne oluyor acaba. Hiç bir bilgim yok artık bekleyeceğim yarını mecbur.

Saol canim haftaya bidaha sorayim en iyisi

Kızlar benimki ne sağda ne solda altta gibi duruyor Birde şu sol üstte yazan değerler ne oluyor bebiş boyumu biliyormusunuz

Eklentiler

• image.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 71
Saol canım en iyisi başka bir doktora gitmek ben devlete gidiyorum en azından 3 ayım dolana kadar devlete gideyim sonra özele giderim dedim ilk doğumumu özelde yaptım ve doktorumu çok beğeniyorum ona gidicem yine pişman oldum devlete gittiğine özeldeki doktoruma gitseydim şimdiye kadar kalp atışlarını duymuştum belkide

Evet canım benim doktor 5 sn falan dinletti bi daha dinletin lütfen dedim hayır zararlı canım biraz büyümesi lazım dedi doğru yapmış doktorun.

Benimki özelde ne oldu gıcık adam hastasonu başka bir dr bulayım ben en iyisi

Hiç bir faydası olmadı,rossmanda satılandan aldım,ama benim bulantılarım çok ağır,buzdolabının kapağını bile açamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…