Kızlar bizimde bugün kalp atışı için randevumuz vardı. Çok şükür duyduk kalp atışını.Kan idrar aldılar benden fakat doktora gösteremedim sonuçlar bu şekilde aranızda anlayan varmı acaba ? Keton ve hemoglobin idrarda pozitif çıkmış ne oluyor bunlar ? Bide glukoz 115 oda çok yüksek sanırım
O ilacı gitmişken dr ağızdan değilde vajinadan uygulamayı bi sor canım çünkü hem vajinadandaha etkili hemde ağızdan alınca halsizlik baş dönmesi ve uyku yapıyormuş zor olur senin için
Sabah gittiğimde sadece kahverengi leke olmuştum ama aksama doğru pihti gelmeye başladı sabah gidecegim inşallah birşey olmamistir olmuşsa kendimi çok suçlu hissederim
O ilacı gitmişken dr ağızdan değilde vajinadan uygulamayı bi sor canım çünkü hem vajinadandaha etkili hemde ağızdan alınca halsizlik baş dönmesi ve uyku yapıyormuş zor olur senin için
Selam kızlar ben çok mutsuzum. Herkes diyor kalp atışını duydum diye bugün kontrolüm vardı gittim heyecanla koşa koşa dr bey efendi diyorki kalbi çok güzel atıyor eee hadi ses dedim yok olmaz dedi ben kaç yıldır bu işi yapıyorum bana güven. O daha çok ufak ses duymak için ona gönderdiğim şey onu ısıtıyor ve bu onun sağlığı için iyi birşey değil. Çok sağlıklı gayet güzel büyümüş ve kalbinin atışını sende görüyorsun işte bekleyecez daha dedi dinletmedi. Gerçekten var mı böyle birşey ikileme düştüm birde 5 hafta sonra çağırdı
ben deli olacağım ya hayattan bezdim ( burnuma koku gelecek diye evin içinde nefesimi tutarak yürüyorum. iki lokma bi şey almak için mutfağa gittiğimde koşarak hareket ediyorum alacağımı alıp hemen çıkıyorum.
midem devamlı bulanıyor ama günde bir ya da iki kez çıkarıyorum. canımdan bezdim. ne yapmalı ya allah rızası için bi çözüm
Mide bulantısı için ilaç yazdı mı doktorunuz? Ben düzenli kullanmadığım için fayda etmemişti ama düzenli kullanımda belki işe yarar, bi de başucunuzda leblebi ve çubuk kraker bulundurun yataktan kalkmadan bi iki Tane atıştırın umarım işe yarar
Allah büyük canım duani eksik etme kayinvalidemin dogum yapana kadar adet gibi kan gelmiş hiç biside olmadan doğum yapmış hayırlı haberlerle gelirsin insallah