2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim bebiste tam ortada duruyor daha mini mini ama bakalim bir daha ki randevuma 10gun kaldi

Gözün aydın canım :)

Sabah gittiğimde sadece kahverengi leke olmuştum ama aksama doğru pihti gelmeye başladı sabah gidecegim inşallah birşey olmamistir olmuşsa kendimi çok suçlu hissederim
Hissetme kuzum sen nerden bileceksin herşey Allah’ın elinde inş hiçbirşey olmamıştır bozma moralini

O ilacı gitmişken dr ağızdan değilde vajinadan uygulamayı bi sor canım çünkü hem vajinadandaha etkili hemde ağızdan alınca halsizlik baş dönmesi ve uyku yapıyormuş zor olur senin için
Tmm cnm inşallah tutunmuştur bana çünkü iki uç peçete kan pıhtısı geldi ve adet. Kanaması kadar kan geldi korkuyorum o yzden

İlk hamileliğimde çok geç dinletmişti doktorum 3. Gidişimde falan heralde 12 hafta falandık o kadar geç açmasına anlam veremedim ama sormadım da

Reactions: BYV
Mide bulantısı için ilaç yazdı mı doktorunuz? Ben düzenli kullanmadığım için fayda etmemişti ama düzenli kullanımda belki işe yarar, bi de başucunuzda leblebi ve çubuk kraker bulundurun yataktan kalkmadan bi iki Tane atıştırın umarım işe yarar

Tmm cnm inşallah tutunmuştur bana çünkü iki uç peçete kan pıhtısı geldi ve adet. Kanaması kadar kan geldi korkuyorum o yzden
Allah büyük canım duani eksik etme kayinvalidemin dogum yapana kadar adet gibi kan gelmiş hiç biside olmadan doğum yapmış hayırlı haberlerle gelirsin insallah

Kizlr lutfen yardimci olurmusunuz bana. Ozellikle aksamlari kasiklarima sanki bicak saplanır gibi kramplar giriyr neden acaba cok kotuyum

Babama söylememiştim dusuk durumu olursa uzulur cok diye anneme bizim kiz hamile demis sanirsam malum oldu dedim anne bi kahve falida bakar artik
Ahh canım yaa onlar için torun baldan tatlıdır diyorlar inşallah sorunsuz geçerde herşey babanın yüzünü güldürürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…