- 12 Ekim 2018
- 287
- 265
- 23
- 42
benimde 6.haftadayim yavastan istahim kapandi az yiyorum ve zorla yiyorum.bikase yogurdu bile zorlandim yerken. allah yardimcimiz olsun. ins, saglikla sihhatle kolayca atlatiriz.Benim gebeliğim baya ağır geçiyor canım çok bişey yiyemiyorum dün akşam bal ve ekmek yedim biraz. Akşam yemeğini bugün 5 de yedim kanı saat 7 de verdim.
Allah kolaylık versin canım daha 6 aylık mıı oyyy onunda sana ihtiyacı var.Ben kaynanayla oturuyorum ve 4 küçük kizimda var biri 6 aylık onlarla uğraşmaktan çok yoruldum
Oh çok iy demişsin bu söylediklerini yaptıklarını eşin biliyor muBen o zamanki ruh halim bebeğime bir şey olacakmi acaba çünkü 5 aylikti ve benimde hayatim tehlikedeydi inşallah erkekse bir şey olmaz kizlarin var bu kızsa düşsün dediğinde kiz da benim erkek te inşallah kizdir dedim o zaman
Benimde öyle canım sürekli koku midemi bulandırıyor ,parfüm sabun bile kötü kokuyor. İki gündür zencefil çayı içiyorum doktor tavsiye etti geçirmiyor ama rahatlatıyor biraz dene istersenben deli olacağım ya hayattan bezdim( burnuma koku gelecek diye evin içinde nefesimi tutarak yürüyorum. iki lokma bi şey almak için mutfağa gittiğimde koşarak hareket ediyorum alacağımı alıp hemen çıkıyorum.
midem devamlı bulanıyor ama günde bir ya da iki kez çıkarıyorum. canımdan bezdim. ne yapmalı ya allah rızası için bi çözüm
Kuzlar aşk olsun yokmu şimdi hiç bilgisi olan bu tahlillerden anlayanKızlar bizimde bugün kalp atışı için randevumuz vardı. Çok şükür duyduk kalp atışını.Kan idrar aldılar benden fakat doktora gösteremedim sonuçlar bu şekilde aranızda anlayan varmı acaba ? Keton ve hemoglobin idrarda pozitif çıkmış ne oluyor bunlar ? Bide glukoz 115 oda çok yüksek sanırım
Sütte gaz yapar ama mide ekşimesine de iyi geliyor.
Leblebi yiyebilirsin.
Bende azaldı leblebi tükettikten sonra.
ben deli olacağım ya hayattan bezdim( burnuma koku gelecek diye evin içinde nefesimi tutarak yürüyorum. iki lokma bi şey almak için mutfağa gittiğimde koşarak hareket ediyorum alacağımı alıp hemen çıkıyorum.
midem devamlı bulanıyor ama günde bir ya da iki kez çıkarıyorum. canımdan bezdim. ne yapmalı ya allah rızası için bi çözüm
Ben yazmıştım ama tatmin etmedi sanırımKuzlar aşk olsun yokmu şimdi hiç bilgisi olan bu tahlillerden anlayan
Aynen yarından itibaren laktozsuza başlıyorum çünkü inanılmaz rahatsızımSütten değildir canım hamilelerin genelinde gaz var mide ekşimesine soğuk süt çok iyi geliyı benimde az öncr çok ekşidi soğuk süt içtim anında kesti tabi laktozsuz içnek daha iyi
Evet sen karisma benim kizlarim benim cocuklarim dioOh çok iy demişsin bu söylediklerini yaptıklarını eşin biliyor mu
Evet çok küçük daha diğeri 2.5 yaninda biri 5 biri 6Allah kolaylık versin canım daha 6 aylık mıı oyyy onunda sana ihtiyacı var.
klozete takılı kokuyu bile çıkarttırdım eşime. güzel kokuların hemen hepsinden nefret ediyorum. deneyeceğim evde de zencefil var şansıma. teşekkür ederim.Benimde öyle canım sürekli koku midemi bulandırıyor ,parfüm sabun bile kötü kokuyor. İki gündür zencefil çayı içiyorum doktor tavsiye etti geçirmiyor ama rahatlatıyor biraz dene istersen
nerden temin edebilirim bunu? çok sağolunBulunduğunuz hafta itibariyle bulantılarınız çok normal. Bulantı bilekliklerini deneyebilirsiniz. Çok işe yaradığını çevremde görüyorum. Şuan 5 haftalık hamileyim. 6 hafta olsun bulantım olursa kendime de alıcam. Olabildiğince ilaçsız çözümlere yönelmeliyiz..
Kuzum keton filan da pozitif çıktı sanırım anlamıyosun sende o değerlerden hemoglobin filan çıkmış idrarda ne olduklarını bilmiyorum. Bi kaç değer düşük çıkmışBen yazmıştım ama tatmin etmedi sanırım
Canım anladıklarımı sana aktarayım,Kuzlar aşk olsun yokmu şimdi hiç bilgisi olan bu tahlillerden anlayan
Dene canım bide sürekli bişeyler yemeye çalış mideni boş bırakma daha kötü oluyor açken, ben sabah uyanır uyanmaz hep çıkarıyorumklozete takılı kokuyu bile çıkarttırdım eşime. güzel kokuların hemen hepsinden nefret ediyorum. deneyeceğim evde de zencefil var şansıma. teşekkür ederim.
Yarın zaten doktor kontrolüm var,yarını bekliyorum,biraz endişelendimkahverengi eski kan demektir. yani bir yerlerde kanama olmuş ama o an atılmamış şimdi geliyor. kırmızıya dönerse doktora mutlaka gidin, isterseniz yarın da bi gidin. siz bilirsiniz. bu arada istirahat edin, yatın dinlenin. pek ayağa kalkmayın
çok anlamam ama glukoz yüksek evet. biraz yediklerine dikkat edersen düşer diye düşünüyorum. benim gebelikten önce 99 falan çıkıyordu.Kuzlar aşk olsun yokmu şimdi hiç bilgisi olan bu tahlillerden anlayan
zannettem o kadardan hiçbişi olmaz ama dinlen ki artmasınYarın zaten doktor kontrolüm var,yarını bekliyorum,biraz endişelendim
Tesekkur ederim. Onceki Mesajlarinizi okudum da degerlerimiz yakinmis. Benim de 9. Gunum 500 e yakin cikti. Sizin ikiz mi degil mi ogrenemediniz dimibenimde 6.haftadayim yavastan istahim kapandi az yiyorum ve zorla yiyorum.bikase yogurdu bile zorlandim yerken. allah yardimcimiz olsun. ins, saglikla sihhatle kolayca atlatiriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?