2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim gebeliğim baya ağır geçiyor canım çok bişey yiyemiyorum dün akşam bal ve ekmek yedim biraz. Akşam yemeğini bugün 5 de yedim kanı saat 7 de verdim.
benimde 6.haftadayim yavastan istahim kapandi az yiyorum ve zorla yiyorum.bikase yogurdu bile zorlandim yerken. allah yardimcimiz olsun. ins, saglikla sihhatle kolayca atlatiriz.

Oh çok iy demişsin bu söylediklerini yaptıklarını eşin biliyor mu

Benimde öyle canım sürekli koku midemi bulandırıyor ,parfüm sabun bile kötü kokuyor. İki gündür zencefil çayı içiyorum doktor tavsiye etti geçirmiyor ama rahatlatıyor biraz dene istersen

Kuzlar aşk olsun yokmu şimdi hiç bilgisi olan bu tahlillerden anlayan

Eklentiler

• 85DB08F9-A456-454E-8D7E-73DABADC0D9F.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 41
  • 4153989C-703D-413C-873D-13C0F37C7820.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 36

Bulunduğunuz hafta itibariyle bulantılarınız çok normal. Bulantı bilekliklerini deneyebilirsiniz. Çok işe yaradığını çevremde görüyorum. Şuan 5 haftalık hamileyim. 6 hafta olsun bulantım olursa kendime de alıcam. Olabildiğince ilaçsız çözümlere yönelmeliyiz..

Benimde öyle canım sürekli koku midemi bulandırıyor ,parfüm sabun bile kötü kokuyor. İki gündür zencefil çayı içiyorum doktor tavsiye etti geçirmiyor ama rahatlatıyor biraz dene istersen
klozete takılı kokuyu bile çıkarttırdım eşime. güzel kokuların hemen hepsinden nefret ediyorum. deneyeceğim evde de zencefil var şansıma. teşekkür ederim.

nerden temin edebilirim bunu? çok sağolun

Canım anladıklarımı sana aktarayım,
Lökasit ( idraryolu enfeksiyonun var az da olsa ) değerin yüksek çıkmış ama korkulacak birşey yok tedavisi kolay bende de yüksek şu an bol su iç, pamuklu iç çamaşırı ve genital temizliğe çok dikkat et.
Şekerin de biraz yüksek çıkmış, bunun için doktorun şeker yüklemesi vs isteyebilir.
Bildiklerim bu kadar

klozete takılı kokuyu bile çıkarttırdım eşime. güzel kokuların hemen hepsinden nefret ediyorum. deneyeceğim evde de zencefil var şansıma. teşekkür ederim.
Dene canım bide sürekli bişeyler yemeye çalış mideni boş bırakma daha kötü oluyor açken, ben sabah uyanır uyanmaz hep çıkarıyorum

Yarın zaten doktor kontrolüm var,yarını bekliyorum,biraz endişelendim

çok anlamam ama glukoz yüksek evet. biraz yediklerine dikkat edersen düşer diye düşünüyorum. benim gebelikten önce 99 falan çıkıyordu.
gebelikte tatlıdan tiksindim pek yiyemiyorum 73 e düşmüş. tabi aç karnına
bunun yanısıra eritrosit yüksek çıkmış, normal değerler dışına çıkan bi kaç parametre var. yarın bi doktoruna görün. eritrosit yüksekse kan sulandırıcı verebilir.
onun haricinde pozitif çıkanlar hakkında bilgim yok maalesef

benimde 6.haftadayim yavastan istahim kapandi az yiyorum ve zorla yiyorum.bikase yogurdu bile zorlandim yerken. allah yardimcimiz olsun. ins, saglikla sihhatle kolayca atlatiriz.
Tesekkur ederim. Onceki Mesajlarinizi okudum da degerlerimiz yakinmis. Benim de 9. Gunum 500 e yakin cikti. Sizin ikiz mi degil mi ogrenemediniz dimi ben de cok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…