2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
tamam canim sagolasin bende deneyim bi ins.faydasiolur yoksa bu sekilde 2ay daha kabus olacak.sen ne kadar kullandin kac ay?

progestan ama 1 saattir kan pihticiklari geldi
Aslında böyle kanamalarda iğne daha etkili diye biliyorum niye vermediki
Ben aşılama yaptırdım , aşılamadan hemen sonraki gün progestana başladım sabah akşam, hamile olduğumu öğrendikten sonra Dr um eğer kanama olursa günde üç kez alıcaksın dedi birde iğne yazdı yanında bulunsun kanaman olunca hdmen vurdur demişti
Ama belki senin durumun farklıdır inş hakkında hayırlısı olsun canım

allah yardimcin olsun canim. elinden geldigince dinlen.
Daha bilmiyor hamile oldugumu bilse hemen erkek bebekse inşallah yasar kiz ise düşsün der 3. Kizimda demişti ayni sözü ve o zaman 5 aylık hamileydim cinsiyetini bilmiyordum kiz ise düşsün erkek se inşallah kalır demişti ama simdi en çok o kizimi seviyor

İlk defa mi kan vereceksiniz bende inanamıyorum hala bı hafta oldu ama ogreneli
Evet ilk defa, Pazartesi çift çizgiyi gördüm koşa koşa sağlık ocağına gittim ama aile hekimim izne ayrılmış ebe Cuma gel deyince tamam dedim başka doktora geçmeyi akıl edemedim o an :)

Sabah gittiğimde sadece kahverengi leke olmuştum ama aksama doğru pihti gelmeye başladı sabah gidecegim inşallah birşey olmamistir olmuşsa kendimi çok suçlu hissederim

Kanı aç karnına mı verdin cnm önceki akşamdan yoğun tatlı bişey yedin mi
Benim gebeliğim baya ağır geçiyor canım çok bişey yiyemiyorum dün akşam bal ve ekmek yedim biraz. Akşam yemeğini bugün 5 de yedim kanı saat 7 de verdim.

Allah o kasını nasıl biliyorsa öyle yapsın vicdansız senin şu kaynananı görsem bi kaşık suda boğarım okadar sinir oluyorum. Ya bi anneye söylencek şeymi bu sen hiç merak etme Allah ona öyle bir ders verir ki söyşediği her bir kelimesine pişaman olur .....

Benim gebeliğim baya ağır geçiyor canım çok bişey yiyemiyorum dün akşam bal ve ekmek yedim biraz. Akşam yemeğini bugün 5 de yedim kanı saat 7 de verdim.
Akşam 7 de mi verdin normalde açlık kan şekerine bakmaları lazım yani 10 saat açlık olması lazım.. seninki tokluk bakılmış birde tatlı yemişsin bişey olmaz inşallah.. sen yine dikkat et canım şekerli ekmek tarzı şeyler az tüketmeye çalış ilerleyen aylarda daha yükselebilir... bu arada tokluk için senin değer normal sadece kağıtta referans değerleri açlık için olması gerekenler

Son düzenleme:
Ayy siz böyle yazınca ben daha mutlu oluyorum yanlız olmadığımı hissediyorum :) inşallah kuzum şimdi 10 gün saymaya başladık bakalım bu hamilelik süreci gerçekten sabırı öğretimi insana
Yalnız değiliz kuzum birbirimizin güzel haberleriyle sevinen birbirimiz için endişelenen birbirimiz için dua eden Kocaman bir aileyiz çok şükür

ben deli olacağım ya hayattan bezdim ( burnuma koku gelecek diye evin içinde nefesimi tutarak yürüyorum. iki lokma bi şey almak için mutfağa gittiğimde koşarak hareket ediyorum alacağımı alıp hemen çıkıyorum.

midem devamlı bulanıyor ama günde bir ya da iki kez çıkarıyorum. canımdan bezdim. ne yapmalı ya allah rızası için bi çözüm

Ben o zamanki ruh halim bebeğime bir şey olacakmi acaba çünkü 5 aylikti ve benimde hayatim tehlikedeydi inşallah erkekse bir şey olmaz kizlarin var bu kızsa düşsün dediğinde kiz da benim erkek te inşallah kizdir dedim o zaman

kese görüleli iki hafta oldu..
artık umudum kalmadı..
cumartesi ne diyecek dr um bakalım
Allahtan ümit kesilmez biraz bekle acele etme kişiden kişiye değişir ben beklemistim ilk gebeligimde
Kizlar ben resmini attim benimki sizce sagdami soldami ben anliymiyorumda:)
Ultrason kağıdının arkasını kendine çevir kesenin olduğu tarafı karşıya o zaman anlayabilirsin

Kızlar selam bugün normalde benim regli günüm,regli ağrısı gibi hafif bir ağrım var,az önce de günlük pes taktım ve bir kaç damla kahverengi akıntı geldi,ne yapmam lazım,neden olur?
kahverengi eski kan demektir. yani bir yerlerde kanama olmuş ama o an atılmamış şimdi geliyor. kırmızıya dönerse doktora mutlaka gidin, isterseniz yarın da bi gidin. siz bilirsiniz. bu arada istirahat edin, yatın dinlenin. pek ayağa kalkmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…