- 2 Nisan 2018
- 831
- 708
- 33
Bende dün gidip kayıt oldum o sırada ebe 4. Ay tetanoz aşısı yapıcax demişti başka aşıda mı varki bu aylardaKızlar sağlık ocağında aşi olan varmı ve kaçıncı haftada oldunuz vede hangi aşiyi yaptılar acaba
tamam canim sagolasin bende deneyim bi ins.faydasiolur yoksa bu sekilde 2ay daha kabus olacak.sen ne kadar kullandin kac ay?Canım ben kullanıyordum bugün bitti
Evet sıkıntılı birşey ,bana dr vajinal muayenede karnımı şişirerek birkaç kere nefes aldırıyor son aldığım nefeste karnın şiş kalsın diyordu çok rahat hiç birşey hissetmeden oluyordu ben bu jel i uygularkende aynı yöntemi denedim belki sanada faydası olur
doktorunu ara hemen canim bende de oldu aynisi igne soyledi yaptirdim gecti sukur. ihmal etme.Benim de dun regl gunumdu ve dun kahve rengi kanama oldum ve bugün kirmizi kan ve siyah parçacıklar geldi yarin yine gidecegim
Ben kaynanayla oturuyorum ve 4 küçük kizimda var biri 6 aylık onlarla uğraşmaktan çok yoruldumbirşey olmaz ama sen kendine dikkat et yine de. ben 15 gündür raporluyum. dinleniyorum evde
allah yardimcin olsun canim. elinden geldigince dinlen.Ben kaynanayla oturuyorum ve 4 küçük kizimda var biri 6 aylık onlarla uğraşmaktan çok yoruldum
Aradım yarin erkenden gel dedi ve protestan ilaç verdi onu iciyorumdoktorunu ara hemen canim bende de oldu aynisi igne soyledi yaptirdim gecti sukur. ihmal etme.
Evet gidip kayıt açtırmalısın, tetanos aşısı da yapılacak ilk gebelikse yaptırmadıysanız daha önceSağlık ocağına bu hafta hiç gitmedim. Kayıtlara girmesi için gitmek zorunlu mu peki
Aslında böyle kanamalarda iğne daha etkili diye biliyorum niye vermedikiprogestan ama 1 saattir kan pihticiklari geldi
Daha bilmiyor hamile oldugumu bilse hemen erkek bebekse inşallah yasar kiz ise düşsün der 3. Kizimda demişti ayni sözü ve o zaman 5 aylık hamileydim cinsiyetini bilmiyordum kiz ise düşsün erkek se inşallah kalır demişti ama simdi en çok o kizimi seviyorallah yardimcin olsun canim. elinden geldigince dinlen.
Evet ilk defa, Pazartesi çift çizgiyi gördüm koşa koşa sağlık ocağına gittim ama aile hekimim izne ayrılmış ebe Cuma gel deyince tamam dedim başka doktora geçmeyi akıl edemedim o an :)İlk defa mi kan vereceksiniz bende inanamıyorum hala bı hafta oldu ama ogreneli
Sabah gittiğimde sadece kahverengi leke olmuştum ama aksama doğru pihti gelmeye başladı sabah gidecegim inşallah birşey olmamistir olmuşsa kendimi çok suçlu hissederimAslında böyle kanamalarda iğne daha etkili diye biliyorum niye vermediki
Ben aşılama yaptırdım , aşılamadan hemen sonraki gün progestana başladım sabah akşam, hamile olduğumu öğrendikten sonra Dr um eğer kanama olursa günde üç kez alıcaksın dedi birde iğne yazdı yanında bulunsun kanaman olunca hdmen vurdur demişti
Ama belki senin durumun farklıdır inş hakkında hayırlısı olsun canım
Benim gebeliğim baya ağır geçiyor canım çok bişey yiyemiyorum dün akşam bal ve ekmek yedim biraz. Akşam yemeğini bugün 5 de yedim kanı saat 7 de verdim.Kanı aç karnına mı verdin cnm önceki akşamdan yoğun tatlı bişey yedin mi
Allah o kasını nasıl biliyorsa öyle yapsın vicdansız senin şu kaynananı görsem bi kaşık suda boğarım okadar sinir oluyorum. Ya bi anneye söylencek şeymi bu sen hiç merak etme Allah ona öyle bir ders verir ki söyşediği her bir kelimesine pişaman olur .....Daha bilmiyor hamile oldugumu bilse hemen erkek bebekse inşallah yasar kiz ise düşsün der 3. Kizimda demişti ayni sözü ve o zaman 5 aylık hamileydim cinsiyetini bilmiyordum kiz ise düşsün erkek se inşallah kalır demişti ama simdi en çok o kizimi seviyor
Akşam 7 de mi verdin normalde açlık kan şekerine bakmaları lazım yani 10 saat açlık olması lazım.. seninki tokluk bakılmış birde tatlı yemişsin bişey olmaz inşallah.. sen yine dikkat et canım şekerli ekmek tarzı şeyler az tüketmeye çalış ilerleyen aylarda daha yükselebilir... bu arada tokluk için senin değer normal sadece kağıtta referans değerleri açlık için olması gerekenlerBenim gebeliğim baya ağır geçiyor canım çok bişey yiyemiyorum dün akşam bal ve ekmek yedim biraz. Akşam yemeğini bugün 5 de yedim kanı saat 7 de verdim.
Yalnız değiliz kuzum birbirimizin güzel haberleriyle sevinen birbirimiz için endişelenen birbirimiz için dua eden Kocaman bir aileyiz çok şükürAyy siz böyle yazınca ben daha mutlu oluyorum yanlız olmadığımı hissediyorum :) inşallah kuzum şimdi 10 gün saymaya başladık bakalım bu hamilelik süreci gerçekten sabırı öğretimi insana
Evet canım kafası gövdesi biraz belli oluyorMaşallahhh belirgin ya bebek ondan sordum
Ben o zamanki ruh halim bebeğime bir şey olacakmi acaba çünkü 5 aylikti ve benimde hayatim tehlikedeydi inşallah erkekse bir şey olmaz kizlarin var bu kızsa düşsün dediğinde kiz da benim erkek te inşallah kizdir dedim o zamanAllah o kasını nasıl biliyorsa öyle yapsın vicdansız senin şu kaynananı görsem bi kaşık suda boğarım okadar sinir oluyorum. Ya bi anneye söylencek şeymi bu sen hiç merak etme Allah ona öyle bir ders verir ki söyşediği her bir kelimesine pişaman olur .....
Allahtan ümit kesilmez biraz bekle acele etme kişiden kişiye değişir ben beklemistim ilk gebeligimdekese görüleli iki hafta oldu..
artık umudum kalmadı..
cumartesi ne diyecek dr um bakalım
Ultrason kağıdının arkasını kendine çevir kesenin olduğu tarafı karşıya o zaman anlayabilirsinKizlar ben resmini attim benimki sizce sagdami soldami ben anliymiyorumda:)
kahverengi eski kan demektir. yani bir yerlerde kanama olmuş ama o an atılmamış şimdi geliyor. kırmızıya dönerse doktora mutlaka gidin, isterseniz yarın da bi gidin. siz bilirsiniz. bu arada istirahat edin, yatın dinlenin. pek ayağa kalkmayınKızlar selam bugün normalde benim regli günüm,regli ağrısı gibi hafif bir ağrım var,az önce de günlük pes taktım ve bir kaç damla kahverengi akıntı geldi,ne yapmam lazım,neden olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?