2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kizlr lutfen yardimci olurmusunuz bana. Ozellikle aksamlari kasiklarima sanki bicak saplanır gibi kramplar giriyr neden acaba cok kotuyum
Biraz once aynisini yasadim hic olmazdi hapsirirken kasigima bi sanci girdi iki buklum oldum resmen ins normaldir bisey olmamistir cok korktum :/

Valla bana 3 saniyede yeterdi ama kısmet bekleyim ozaman
İnan duyunca daha da stres oluyosun. Ben duyduğumda yeni yeni atıyodu yavaş geldi 2 hafta düşündüm normalde hıphızlı olurdu niye benmki çok hızlı atmadı vs vs :) bugün dinlemedim gördüm sadece o daha güzel :)

Haftaya cuma inş
12. 13.haftaya kadar her hafta çağırıcam dedi tabi allah kısmet ederde o zamanları görürsek ,dr un çalışma şekli böyleymiş tabi ben bu duruma çok memnun

Ooo süper her hafta çağırması biz de 2 doktora birden gidince her hafta gibi olacak gerçi bizimki ne sıklıkta çağıracak bilmiyoruz 4. 5. Haftada gittik şimdi de 7 de gidecegiz 6. Haftada da devlete gittik boş geçmedik hiç :)

rainbow4607 canım sen jel dışında hangi ilaçları kullanıyorsun ben folik asit ve d vitamini çiğneme tableti kullanıyorum daha ne kadar devam edeceğim acaba ya bana kilo aldırıyor gibi sanki ılaçlardan oldu bir de çok sık aciktiriyor folik asit

Folik asit kilo aldiriyormus benden once kuzenim iciyordu hamile kalamamisti belli bi sure o donemde bile ilactan dolayi epey kilo aldi sonra birakti. Hamile kalinca tekrar basladii mecbur :))

Kalbi atsın da boşver dinletmesin o iyi olsun yeter ki ama 5 haft baya uzun bir süre senin tek yumurta ikizi değil miydi rumuz benzerliği mi ben mi karıştırdım

Folik asit kilo aldiriyormus benden once kuzenim iciyordu hamile kalamamisti belli bi sure o donemde bile ilactan dolayi epey kilo aldi sonra birakti. Hamile kalinca tekrar basladii mecbur :))

Ya folbiol.beni çok acıktırıyordu kullanamadım iyiki de kullanmamışım 2 yıl istedik olmadı sonra folidays iyod kullandım onun yan etkisi olmadı şimdi folidays kullanıyorum yine çok acıkıyorum salı günü gidince unutmazsam soracağım bakalım

Ben folbiol kullaniyorum normaldede agzim pek bos durmadigi icin ilaca baglayamiyorum ama genel olarak butun vitaminlerde ayni etki olur diye dusunuyorum :))
Daha onceden uzun sure b12 vitamini kullanmistim o da baya kilo aldirmisti cunku :)

Kalbi atsın da boşver dinletmesin o iyi olsun yeter ki ama 5 haft baya uzun bir süre senin tek yumurta ikizi değil miydi rumuz benzerliği mi ben mi karıştırdım
Öyle doğruda işte o heyecan başka:) yok canım bende ikiz falan falan dr öyle birşey demedi. Değerlerim yüksekti burada birisi ikiz olabilir demişti ama okadar Herşey yolunda çok güzel gelişmiş 5 hafta sonra gel dedi valla bilemedim.

Çok.ozlersen bu arada başka doktora git devlet hastanesine falan biz öyle yapıyoruz :)

Ben folbiol kullaniyorum normaldede agzim pek bos durmadigi icin ilaca baglayamiyorum ama genel olarak butun vitaminlerde ayni etki olur diye dusunuyorum :))
Daha onceden uzun sure b12 vitamini kullanmistim o da baya kilo aldirmisti cunku :)

Folidays iyod da b12 de vardı ama o kilo aldırmadı bana çok acıktırmıyordu da folbiol içtiğim zaman 3 tabak yemekle doymuyordum ki çok acıkan bir insan değilim ordan anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…