2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
doktora en son pazartesi gittim, bulantılar salı günü başladı. o yüzden ilacım yok. çubuk kraker dün işe yaradı bugün yaramadı. leblebiyi deneyeyim sağolun :^

:)) folbiol acıktırmaz, hamile kalınca istah artıyor :)
ben de bir turlu doyamiyorum. ilk gebeligimde bulantim 6. haftada baslayip doguma kadar sürmüştü, suan cok korkuyorum baslicak diye ama o ikiz gebelikti, belki bu sefer olmaz :)
listeye beni de ekler misiniz?

sat.23 eylül
yas.35
ankara
eczacı

Günaydın kızlar nasılsınız?
Benim bulantılarım iyice arttı sürekli kusacakmışım hissi var zaten her sabah kusuyorum malesef ama çok şükür iştahsızlık ve bişeylerden iğrenme olmadı ona seviniyorum , sizde durumlar ne

Evet ilk defa, Pazartesi çift çizgiyi gördüm koşa koşa sağlık ocağına gittim ama aile hekimim izne ayrılmış ebe Cuma gel deyince tamam dedim başka doktora geçmeyi akıl edemedim o an :)
Yani bugün mü vereceksin hakkında hayırlısı olsun canım

Bir bas agrisi dolu sabahtan gunaydin..
Evet ne yesek diye uyaniyorum ne yesem diye uyuyorum ama dayaniyorum mesela simdi börek yapmis olabilirim ama 1 dilim yiyecegim ilk hamileligimde ki rekor kiloyu asla almayacagim umarim

Ahh canım yaa onlar için torun baldan tatlıdır diyorlar inşallah sorunsuz geçerde herşey babanın yüzünü güldürürsün
Insaallah canim hepimizin sorunsuz gecer umarim.Evet babam dedelerin bitanesidir kizim dedesini paylasamayacak : ))

Reactions: BYV
Günaydın canım, bende durum biraz faklı sabah çok iyiyim ama akşam 9'dan sonra hem bulantı hem mide ekşimesi yaşıyorum.
İştahsızım üstelik, kilo vermişim almam gereken yerde.

Bir bas agrisi dolu sabahtan gunaydin..
Evet ne yesek diye uyaniyorum ne yesem diye uyuyorum ama dayaniyorum mesela simdi börek yapmis olabilirim ama 1 dilim yiyecegim ilk hamileligimde ki rekor kiloyu asla almayacagim umarim
Günaydın, ilk aylar bir şey olmaz da 6. aydan sonrası fena kilo olarak dönüyor insana :)
O zaman çok dikkat etmek gerek.

Ayy csnım yaa çok zor şimdiden ama 3.yada 4. Ayda bitiyor bulantılar diolar erken başlamışsa eğer yoğurt çorbası çok faydalı ve miğdene iyi gelir yapsan çok iyi olur du canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…