2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
kizlar crinone jel ile araniz nasil? benim iki gundur yarisi giriyo sonra gitmiyor cok zorlamayayim diyorum ama kullanmam gerek. sizde de oldu mu ayni sey?
Evet ben de kullanıyorum 5. Haftaya kadar kolayca itebiliyodum sonrasında sımsıkı kapandı sanki orası baya zorlanıyorum.
Ucundan çıkan jeli biraz ucuna dağıtarak yapmayı dene biraz daha kayganlaştırıyo

Beni bu hafta kalp atışını duymak için çağırdı,kalp atış sesini duyalım,ona göre haftasını söylüycem deri,saol canım inşallah ben de sabırsızlıkla bekliyorum

Reactions: H E
Sadece decavit kullanıyorum
Ben hsmile olmadan önce gnc nin kadınlar için multibitaminini kullanıyordum Dr söyledim onda ki a vitamini hamileliğe uygun olmayabilir multivitamin kullanmak istiyorsan decavit kullan dedi
Aslında folik yetermiş 4. Aya kadar ,evet çok acıkıyorum bundan mı gerçekten ben tedavi sürecinde kilo aldım zaten hem iğneler vitaminler

Allahım bu zorlu bekleyişin sonunu güzel eylesin.
Kendi canından çok onun için çabalamak

3. Gebelik ama 1. Çocuk olacak inşallah.
Karmaşık duygularla ilerliyorum.
Hem çok Mutlu hemde çok Endişeli....

Eklentiler

• B0D44FC8-E16B-4FD6-AEF2-D8B4B957FD83.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 122
klozete takılı kokuyu bile çıkarttırdım eşime. güzel kokuların hemen hepsinden nefret ediyorum. deneyeceğim evde de zencefil var şansıma. teşekkür ederim.
Off bu kokular gerçekten çok kötü geliyo.
Kullandığım yumuşatıcı sabun deterjan parfüm ne varsa berbat kokuyo sanki.
Bu da ilk 3 ay sonunda geçiyodur inşallah :)

Doktorun iyi diyorsa hiç kafana takma.
Benim gittiğim doktor uzun dinletti diye benim de aklıma o takıldı bak mesela :) zarar verdimi acaba diye dinletse bi dert dinletmese bi dert

Reactions: BYV
ben de öğrendiğimden beri 1.5 kilo almışım
1 kilo normal dedi bana aile hekiminin hemşiresi çok sıkıntı yapma bence :) zaten artık çok yiyemiyorum midemi hep boş bırakıyorum rahatsız olmamak için umarım 57 de kalmıştır kilom bugün tartılıcam bakalım kontrolüm var

ben malesef 60 lı kilolarla başladım bu yüzden biraz endişeliyim. inşallah aşırı kilolar almayız :)

maşallah canım
kayıplarının sebebi neydi acaba
İlki kimyasal gebekikti (sessiz düşük)kan vermiştim hamileydim resmen yani öyle sanıyordum, sonra öğrendim beta hcg değerim düşüşe geçmişti doktor düşük yapıyorsun dedi ve gecikmeli yoğun sancılı bir adetle atlattım.
Bebek oluşmamış olur kese de yok, sadece döllenme ve yerleşme oluyor ama devami gelmiyor.

İkincisi gayet iyi gidiyor gibiydi 12. Haftada ikili tarama için gittiğimde 2-3 gün önce yeni kalbi durduğunu öğrendim, kürtaja alındım ertesi gün, çok zor günlerdi rabbim kimseyi öyle intihan etmesin evlat konusuyla...

Şimdi 13. Ay sonra umutsuzluğa kapılmaya başlamışken geldi miniğim sonsuz şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…