2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
kizlar troid icin ilac kullaniyor musunuz? benim tup bebek oncesi euhtyrox 25mg ile baslamistik simdi artmis degerim doktora sonuclari mail attim bakalim dozu mu artircak ilaci mi degistircez? sizin nasil ?

Hayirli olsun aramiza hoşgeldin

Valla canım bende nasılım biliyo musun midem sürekli dönüyo bulanıyo ama kusamıyorum bu nasıl bişey anlayamadım inan ki

Evet ilk gebeliğim. Peki direk gideyim mi yoksa en azından keseyi görmeyi bekleyeyim mi
Ben önce sağlık ocağına gitmiştim ilk gebelikte bunda da aynı şekilde yaptım aile hekimi de 7-8 haftalıkken kadın doğuma gidersin dedi ben de bekledim

Beni en çok zorlayan şey gece sürekli uykumun bölünmesi ve zor uyumam. Gece yatarken feci kasık ağrısı yaşıyorum. İğrenme hafiften başladı bende. Enerjim çok düşük bide. Gün içinde hep halsiz ve yorgunum

Günaydın canım, bende durum biraz faklı sabah çok iyiyim ama akşam 9'dan sonra hem bulantı hem mide ekşimesi yaşıyorum.
İştahsızım üstelik, kilo vermişim almam gereken yerde.
Akşam bulantısına erkek derler bizim buralarda,ben de aynı şekilde millet kg alıyor,ben veriyorum

Günaydın, ilk aylar bir şey olmaz da 6. aydan sonrası fena kilo olarak dönüyor insana :)
O zaman çok dikkat etmek gerek.
Ben ilkinde 47 kilo almis insanim 1.gunden baslayabiliyorum yani almayadaha yeni estetigimi olmusken tekrar alma luksum yok.15 kilo max.diye şartlandim ama ipi kacirirsam kotu.hemen veriyorum ama deforme kaliyor tabi sonra

Ben ilkinde 47 kilo almis insanim 1.gunden baslayabiliyorum yani almayadaha yeni estetigimi olmusken tekrar alma luksum yok.15 kilo max.diye şartlandim ama ipi kacirirsam kotu.hemen veriyorum ama deforme kaliyor tabi sonra
Bende öğrendikten 1 hafta sonra tartıldım 4 kilo almışım bugün kontrolüm var yine tartılcam bakalım ama sonum iyi gözükmüyor maalesef

QUOTE="H E, post: 57708125, member: 681498"]Eki Görüntüle 2200947

Ay bılmıyorum kı sormadım sağ da mı soldamı dıye oda söylemedı
İkinci kontrol bide keseyı görunce zaten ağlamaya başladım
Kalp atışı duyamadı çok küçük dedi . Haftasına bile bakamadı
Salı gunu tekrar çağırdı kalp atışı için .
Ben cumaya aldım . Hafta içi devlet hastanesıne gitcem bide

Darısı başına hayırlı haberlerle gel cnaım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…