Sakin ol tatlım benim kendi doktorumda dinletmedi şuan doktorlar o konuda 2 ye ayrılmış durumda :) 5 hafta sonra cagirmasinin sebebide yüksek ihtimalle 2 li tarama testinin zamanını ayarlamaya çalıştı o yüzden :) kaç haftalık suan tam olarak :)Selam kızlar ben çok mutsuzum. Herkes diyor kalp atışını duydum diye bugün kontrolüm vardı gittim heyecanla koşa koşa dr bey efendi diyorki kalbi çok güzel atıyor eee hadi ses dedim yok olmaz dedi ben kaç yıldır bu işi yapıyorum bana güven. O daha çok ufak ses duymak için ona gönderdiğim şey onu ısıtıyor ve bu onun sağlığı için iyi birşey değil. Çok sağlıklı gayet güzel büyümüş ve kalbinin atışını sende görüyorsun işte bekleyecez daha dedi dinletmedi. Gerçekten var mı böyle birşey ikileme düştümbirde 5 hafta sonra çağırdı
Öyle mi. En yakın zamanda gideyim o zaman dozların zamanı kaçmasın. Hem hiç tahlil de yaptırmamıştım onları da yaptırırımtetanos aşısı yapılıyor yanlış hatırlamıyorsam 2 ya da 3 doz kaçıncı haftalarda olduğunu hatırlayamadım ama
Kalbi neden durmuş peki?İlki kimyasal gebekikti (sessiz düşük)kan vermiştim hamileydim resmen yani öyle sanıyordum, sonra öğrendim beta hcg değerim düşüşe geçmişti doktor düşük yapıyorsun dedi ve gecikmeli yoğun sancılı bir adetle atlattım.
Bebek oluşmamış olur kese de yok, sadece döllenme ve yerleşme oluyor ama devami gelmiyor.
İkincisi gayet iyi gidiyor gibiydi 12. Haftada ikili tarama için gittiğimde 2-3 gün önce yeni kalbi durduğunu öğrendim, kürtaja alındım ertesi gün, çok zor günlerdi rabbim kimseyi öyle intihan etmesin evlat konusuyla...
Şimdi 13. Ay sonra umutsuzluğa kapılmaya başlamışken geldi miniğim sonsuz şükür
Evet deformasyon konusu biz kadınların korkulu rüyası ama kaçarı yok işte ne yazık ki, minimim hasar mimimum kilo demek :) bende senin gibi sartladim kendimi inşallah başarılı olabilirizBen ilkinde 47 kilo almis insanim 1.gunden baslayabiliyorum yani almayadaha yeni estetigimi olmusken tekrar alma luksum yok.15 kilo max.diye şartlandim ama ipi kacirirsam kotu.hemen veriyorum ama deforme kaliyor tabi sonra
Canım iki doz yapılıyor , ilki 16. Haftalarda daha var yani :) ama arayıp bilgi de alabilirsin.Öyle mi. En yakın zamanda gideyim o zaman dozların zamanı kaçmasın. Hem hiç tahlil de yaptırmamıştım onları da yaptırırım
Ben de geçen sene kimyasal geçirdim iki kere. Ben hala gebeliğin devam ettiğine inanamıyorum mesela. Resmen mucize inşallah sağ salim kucağınızda görürüz miniğimiziİlki kimyasal gebekikti (sessiz düşük)kan vermiştim hamileydim resmen yani öyle sanıyordum, sonra öğrendim beta hcg değerim düşüşe geçmişti doktor düşük yapıyorsun dedi ve gecikmeli yoğun sancılı bir adetle atlattım.
Bebek oluşmamış olur kese de yok, sadece döllenme ve yerleşme oluyor ama devami gelmiyor.
İkincisi gayet iyi gidiyor gibiydi 12. Haftada ikili tarama için gittiğimde 2-3 gün önce yeni kalbi durduğunu öğrendim, kürtaja alındım ertesi gün, çok zor günlerdi rabbim kimseyi öyle intihan etmesin evlat konusuyla...
Anlıyorum canım annelik duygusu oluşmaya başladı artık :)o minnacık sey benı o kadar duygusallaştırdı ki
Sabnahtan beri ot görsem ağlıcam
Allahım hepimizin hamileliğini sağlıkla sıhhatle tamamlasın inşallah
Gözün aydın annesi
Kuzu daha o Sata göre . Doktor kalp atışından sonra söylucem haftasını dedi :) Aminn aminnn senden de güzel ahberler beklıyoruz5hafta 5 günlük maşallah erkenci sıpaaaa benimki tembel geride kaldı neyse yakalarız elbetDarısı kalp atışına kuzum
Ay sormaaa sabahtan berı ağlıyorumAyy ne güzel çıkmış duygulandım şimdi
İşe giderken hep kapalıydı bu hafta açık hiç denk getirememiştim. Aramak da hiç aklıma gelmemişti. Bugün arayayım canım öğle arasından sonraCanım iki doz yapılıyor , ilki 16. Haftalarda daha var yani :) ama arayıp bilgi de alabilirsin.
İsmimi çok severım ama bazıalrı söylerken garip söylebiliyorGözün aydın annesiminnoş birşeyler gordum sanki hay maşallah.
İsminde güzelmişkizimkizim olursa düşüne bilirkm
3. Aydan sonra yürüyüşlere başlarız havalarda serin olucak giyinir çıkarız :) bende 65 ten yukarı çıkmak istemiyorum ama nasipben malesef 60 lı kilolarla başladım bu yüzden biraz endişeliyim. inşallah aşırı kilolar almayız :)
Döllenme hatası dedi doktorum. İki sperm bir yumurtayı döllemiş genetik incelemeye göndermiştik. Sadece o gebeliğe özgü dediler tekrarlamazmış. Ama diğer testlermizide yaptırdık bende kan pıhtılaşması çıktı ve bu sefer ilk kez kan sulandırıcı kullanıyorumKalbi neden durmuş peki?
Ben onu çok merak ediyorum bir sebebi oluyor mu diye
havalar soğuk olacak.. yürüyüş ve sağlıklı şeyler yiyerek başarılabilir belki. ama ilk olunca daha çok alınıyormuş tanıdıklarım öyle söylüyor.3. Aydan sonra yürüyüşlere başlarız havalarda serin olucak giyinir çıkarız :) bende 65 ten yukarı çıkmak istemiyorum ama nasip
O haftaya kadar belli olmadı yani 2 spermin döllediğiDöllenme hatası dedi doktorum. İki sperm bir yumurtayı döllemiş genetik incelemeye göndermiştik. Sadece o gebeliğe özgü dediler tekrarlamazmış. Ama diğer testlermizide yaptırdık bende kan pıhtılaşması çıktı ve bu sefer ilk kez kan sulandırıcı kullanıyorum
İnaşşlh buna sağlıkla kavuşacaksın , benim de dördüncü gebeliğim ama buna da dr lar olumsuz konuşuyorlarİlki kimyasal gebekikti (sessiz düşük)kan vermiştim hamileydim resmen yani öyle sanıyordum, sonra öğrendim beta hcg değerim düşüşe geçmişti doktor düşük yapıyorsun dedi ve gecikmeli yoğun sancılı bir adetle atlattım.
Ben bugun gittim .Kızlar aile hekimine gebelik takibi için gidip rapor da alan var mı
Anladım canım. Ya ben bugün işe gidemedim istifra etmekten o yüzden sağlık ocağına gidecektim zaten onu değerlendireyim dedim ama rapor vermesi gerekiyor. Onu merak ettimBen bugun gittim .
Kilomu boyumu tansıyomu ölçtü .. Bazı şeyler sordu .
Rapor falan istemedı ..
5 aylık gebeyken gel dedi . Toplam 10 dk falan sürdü .
Merhaba bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?