2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sakin ol tatlım benim kendi doktorumda dinletmedi şuan doktorlar o konuda 2 ye ayrılmış durumda :) 5 hafta sonra cagirmasinin sebebide yüksek ihtimalle 2 li tarama testinin zamanını ayarlamaya çalıştı o yüzden :) kaç haftalık suan tam olarak :)

Kalbi neden durmuş peki?
Ben onu çok merak ediyorum bir sebebi oluyor mu diye

Ben ilkinde 47 kilo almis insanim 1.gunden baslayabiliyorum yani almayadaha yeni estetigimi olmusken tekrar alma luksum yok.15 kilo max.diye şartlandim ama ipi kacirirsam kotu.hemen veriyorum ama deforme kaliyor tabi sonra
Evet deformasyon konusu biz kadınların korkulu rüyası ama kaçarı yok işte ne yazık ki, minimim hasar mimimum kilo demek :) bende senin gibi sartladim kendimi inşallah başarılı olabiliriz

Ben de geçen sene kimyasal geçirdim iki kere. Ben hala gebeliğin devam ettiğine inanamıyorum mesela. Resmen mucize inşallah sağ salim kucağınızda görürüz miniğimizi

o minnacık sey benı o kadar duygusallaştırdı ki
Sabnahtan beri ot görsem ağlıcam

Allahım hepimizin hamileliğini sağlıkla sıhhatle tamamlasın inşallah
Anlıyorum canım annelik duygusu oluşmaya başladı artık :)
İnşallah canım hepimiz sağ Salim kucağımıza alırız :)

Reactions: H E
5hafta 5 günlük maşallah erkenci sıpaaaa benimki tembel geride kaldı neyse yakalarız elbet Darısı kalp atışına kuzum
Kuzu daha o Sata göre . Doktor kalp atışından sonra söylucem haftasını dedi :) Aminn aminnn senden de güzel ahberler beklıyoruz
Ayy ne güzel çıkmış duygulandım şimdi
Ay sormaaa sabahtan berı ağlıyorum

Gözün aydın annesi minnoş birşeyler gordum sanki hay maşallah.
İsminde güzelmiş kizimkizim olursa düşüne bilirkm
İsmimi çok severım ama bazıalrı söylerken garip söylebiliyor
Daha sana inşallah sizinde güzel haberlerınızı pıt pıtlarını beklıyoruz

Kalbi neden durmuş peki?
Ben onu çok merak ediyorum bir sebebi oluyor mu diye
Döllenme hatası dedi doktorum. İki sperm bir yumurtayı döllemiş genetik incelemeye göndermiştik. Sadece o gebeliğe özgü dediler tekrarlamazmış. Ama diğer testlermizide yaptırdık bende kan pıhtılaşması çıktı ve bu sefer ilk kez kan sulandırıcı kullanıyorum

3. Aydan sonra yürüyüşlere başlarız havalarda serin olucak giyinir çıkarız :) bende 65 ten yukarı çıkmak istemiyorum ama nasip
havalar soğuk olacak.. yürüyüş ve sağlıklı şeyler yiyerek başarılabilir belki. ama ilk olunca daha çok alınıyormuş tanıdıklarım öyle söylüyor.

O haftaya kadar belli olmadı yani 2 spermin döllediği
Çok geçmiş olsun ne kadar zor olabileceğini anlıyorum benim de korktuğum noktalardan biri çok fazla duydum çünkü kalp durma olayını o yüzden sormak istedim

İnaşşlh buna sağlıkla kavuşacaksın , benim de dördüncü gebeliğim ama buna da dr lar olumsuz konuşuyorlar
Ben de sulandırıcı iğne kullanıyorum ama etki etmiyor maalesef

Kızlar aile hekimine gebelik takibi için gidip rapor da alan var mı
Ben bugun gittim .
Kilomu boyumu tansıyomu ölçtü .. Bazı şeyler sordu .
Rapor falan istemedı ..
5 aylık gebeyken gel dedi . Toplam 10 dk falan sürdü .

Ben bugun gittim .
Kilomu boyumu tansıyomu ölçtü .. Bazı şeyler sordu .
Rapor falan istemedı ..
5 aylık gebeyken gel dedi . Toplam 10 dk falan sürdü .
Anladım canım. Ya ben bugün işe gidemedim istifra etmekten o yüzden sağlık ocağına gidecektim zaten onu değerlendireyim dedim ama rapor vermesi gerekiyor. Onu merak ettim

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…