2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Anladım canım. Ya ben bugün işe gidemedim istifra etmekten o yüzden sağlık ocağına gidecektim zaten onu değerlendireyim dedim ama rapor vermesi gerekiyor. Onu merak ettim
He sen işyerı için rapor diyosun . İnternetten tel nosuunu al sor bakaalım ..
Cevap veririr buyuk ıhtımalle

Son 2 haftadır tadım tuzum yok vallahi.
Sağolsun kuzenimle kardeşim bana yardıma geldiler.
Mide bulantısı , halsizlik , sık sık idrara çıkma , baş donmesi bu ara en çok karşılaştığım durum..
Ağzımın tadı da gitti.
İnşallah kısa sürede su süreci atlatabilirim.En büyük tesellim bebeğim onu düşünerek motive oluyorum..

kizlar troid icin ilac kullaniyor musunuz? benim tup bebek oncesi euhtyrox 25mg ile baslamistik simdi artmis degerim doktora sonuclari mail attim bakalim dozu mu artircak ilaci mi degistircez? sizin nasil ?
Ben Levotiron 125 mg kullanıyom canım ve en son 4.civarındaydı 1 hafta sonra kontrol var bakalım nasıl oldu sonuçlar senin kullandığından memnun değilim en güzeli levotiron

İnaşşlh buna sağlıkla kavuşacaksın , benim de dördüncü gebeliğim ama buna da dr lar olumsuz konuşuyorlar
Ben de sulandırıcı iğne kullanıyorum ama etki etmiyor maalesef
Nasıl neden olumsuzlar etki etmediğini nasıl anlıyorlar dozu mu yetersiz geliyor iğnenin farklı dozları var yükseltsinler

Günaydın canım, bende durum biraz faklı sabah çok iyiyim ama akşam 9'dan sonra hem bulantı hem mide ekşimesi yaşıyorum.
İştahsızım üstelik, kilo vermişim almam gereken yerde.
ilk aylarda kilo verilmesi çok normal bu kusma durumlarından hiç canını sıkma sonra nasılsa alacaksın :)

halsizlik bende de var çalışıyorum ve 3 den sonra ciddi uyku bastırıyor. akşamları da 9.30 da uyuyorum
Ben de geldimm daha çok yeni ama olsun buraya bunu yazabilmek için ne kadar bekledim. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin

sağlıkla gell bebiş

Allahım bu zorlu bekleyişin sonunu güzel eylesin.
Kendi canından çok onun için çabalamak

3. Gebelik ama 1. Çocuk olacak inşallah.
Karmaşık duygularla ilerliyorum.
Hem çok Mutlu hemde çok Endişeli....
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Peki bu dediğin muayeneyi aile hekimin mi yapıyor
ben aile hekiminde kan testi yaptırdım artışım için. kan testi olunca zaten hemen gebe kaydı açtı hemşire
kan grubu eşinin kan grubu ailedeki hastalıklar
boy kilo kaçıncı gebelik vs gibi sorular sordu

o minnacık sey benı o kadar duygusallaştırdı ki
Sabnahtan beri ot görsem ağlıcam

Allahım hepimizin hamileliğini sağlıkla sıhhatle tamamlasın inşallah
Amin inşallah bende normalde böyle hemen ağlayan biri değilimdir ama üzülsem hemen göz yaşi gelir anlamadım bu ne duygusallık

Reactions: H E
Merhaba kızlar
Feeling07 canim sen nasilsin . Aslında yazıları arada okuyorum ama yazmaya zaman pek yok eşim 1 haftadır evde . Dışarı da programlarımız oluyor öyle işte . Bende durumlar migde bulanması hafiften evde kendi elimden özellikle bir şey yiyememe cogu şeyden tiksinmekle geçiyor . Bu ara ayvaya sardım migdem e çok iyi geliyor . Taa 7 kasima randevum .

bdv'deki konunuzu okumuştum allah yardımcınız olsun. inşallah 3. ayda bitiyordur söyledikleri gibi. sizinki kadar ağır olmasa da bu kadarı bile illet etmeye sürekli moral bozuk yaşamaya yetti. geçmiş olsun.

Allahım bu zorlu bekleyişin sonunu güzel eylesin.
Kendi canından çok onun için çabalamak

3. Gebelik ama 1. Çocuk olacak inşallah.
Karmaşık duygularla ilerliyorum.
Hem çok Mutlu hemde çok Endişeli....
İnşallah rabbim şu cumanın hürmetine sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah aminn

Çok hareket etmiyorum edemiyorum ama yine de aniden ağrı giriyor yürümemi zorlaştırıyor ben de allahtan sağlıklı bi kız diliyorum inşallah sağlıklı gönlümüze göre olur ya

bdv'deki konunuzu okumuştum allah yardımcınız olsun. inşallah 3. ayda bitiyordur söyledikleri gibi. sizinki kadar ağır olmasa da bu kadarı bile illet etmeye sürekli moral bozuk yaşamaya yetti. geçmiş olsun.

Aslında sürekli hasta hissetme hali insanın motivasyonunu düşürüyor..
Birde gerçekten kimseye inandiramamak gibi bir problemde yaşıyorum bazen..
İlk hamile sen misin ? Ben böyle olmadım ya da işte psikolojiktir felan..Bu yüzden eşim çok kişiyi uzaklastirdi cevremden..

Decavit iştah açıp baya kilo aldırmıştı bana

Hiçbir şey senden ve bebeğinden önemli değil, dinlen, gez, oku, araştır böyle geçecek zaman.
Şu an ki halimizden bir kaç haftaya eser kalmaz, kendini mutlu da hissedeceksin enerjik de canım
İnsanların bulunduğun zorlu durumu anlamalarını pek bekleme, çünkü herkes acı çektiği zaman duyarlı, o durumu atlattığı zaman küçümser yaklaşıyor. Bak eşinin sana destek olduğunu söylemişsin insan bundan önemlisi yok.
Umarım en kısa sürede geçecek mide bulantıların, halsizliğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…