He sen işyerı için rapor diyosun . İnternetten tel nosuunu al sor bakaalım ..Anladım canım. Ya ben bugün işe gidemedim istifra etmekten o yüzden sağlık ocağına gidecektim zaten onu değerlendireyim dedim ama rapor vermesi gerekiyor. Onu merak ettim
Peki bu dediğin muayeneyi aile hekimin mi yapıyorHe sen işyerı için rapor diyosun . İnternetten tel nosuunu al sor bakaalım ..
Cevap veririr buyuk ıhtımalle
Ben direk hemşiye gittim .Peki bu dediğin muayeneyi aile hekimin mi yapıyor
Ben Levotiron 125 mg kullanıyom canım ve en son 4.civarındaydı 1 hafta sonra kontrol var bakalım nasıl oldu sonuçlar senin kullandığından memnun değilim en güzeli levotironkizlar troid icin ilac kullaniyor musunuz? benim tup bebek oncesi euhtyrox 25mg ile baslamistik simdi artmis degerim doktora sonuclari mail attim bakalim dozu mu artircak ilaci mi degistircez? sizin nasil ?
Nasıl neden olumsuzlar etki etmediğini nasıl anlıyorlar dozu mu yetersiz geliyor iğnenin farklı dozları var yükseltsinlerİnaşşlh buna sağlıkla kavuşacaksın , benim de dördüncü gebeliğim ama buna da dr lar olumsuz konuşuyorlar
Ben de sulandırıcı iğne kullanıyorum ama etki etmiyor maalesef
Tünaydın tatlım
ilk aylarda kilo verilmesi çok normal bu kusma durumlarından hiç canını sıkma sonra nasılsa alacaksın :)Günaydın canım, bende durum biraz faklı sabah çok iyiyim ama akşam 9'dan sonra hem bulantı hem mide ekşimesi yaşıyorum.
İştahsızım üstelik, kilo vermişim almam gereken yerde.
halsizlik bende de var çalışıyorum ve 3 den sonra ciddi uyku bastırıyor. akşamları da 9.30 da uyuyorumBeni en çok zorlayan şey gece sürekli uykumun bölünmesi ve zor uyumam. Gece yatarken feci kasık ağrısı yaşıyorum. İğrenme hafiften başladı bende. Enerjim çok düşük bide. Gün içinde hep halsiz ve yorgunum
Ben de geldimm daha çok yeni ama olsun buraya bunu yazabilmek için ne kadar bekledim. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımAllahım bu zorlu bekleyişin sonunu güzel eylesin.
Kendi canından çok onun için çabalamak
3. Gebelik ama 1. Çocuk olacak inşallah.
Karmaşık duygularla ilerliyorum.
Hem çok Mutlu hemde çok Endişeli....
ben aile hekiminde kan testi yaptırdım artışım için. kan testi olunca zaten hemen gebe kaydı açtı hemşirePeki bu dediğin muayeneyi aile hekimin mi yapıyor
Amin inşallah bende normalde böyle hemen ağlayan biri değilimdir ama üzülsem hemen göz yaşi gelir anlamadım bu ne duygusallıko minnacık sey benı o kadar duygusallaştırdı ki
Sabnahtan beri ot görsem ağlıcam
Allahım hepimizin hamileliğini sağlıkla sıhhatle tamamlasın inşallah
bdv'deki konunuzu okumuştum allah yardımcınız olsun. inşallah 3. ayda bitiyordur söyledikleri gibi. sizinki kadar ağır olmasa da bu kadarı bile illet etmeye sürekli moral bozuk yaşamaya yetti. geçmiş olsun.Son 2 haftadır tadım tuzum yok vallahi.
Sağolsun kuzenimle kardeşim bana yardıma geldiler.
Mide bulantısı , halsizlik , sık sık idrara çıkma , baş donmesi bu ara en çok karşılaştığım durum..
Ağzımın tadı da gitti.
İnşallah kısa sürede su süreci atlatabilirim.En büyük tesellim bebeğim onu düşünerek motive oluyorum..
İnşallah rabbim şu cumanın hürmetine sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah aminnAllahım bu zorlu bekleyişin sonunu güzel eylesin.
Kendi canından çok onun için çabalamak
3. Gebelik ama 1. Çocuk olacak inşallah.
Karmaşık duygularla ilerliyorum.
Hem çok Mutlu hemde çok Endişeli....
Çok hareket etmiyorum edemiyorum ama yine de aniden ağrı giriyor yürümemi zorlaştırıyor ben de allahtan sağlıklı bi kız diliyorum inşallah sağlıklı gönlümüze göre olur yaYa sanki ordaki kemik var ya hareket ederken kullanılan o agriyo aynı zamanda biraz yukarısı belim filanda sende ayakta çok mu duruyorsun acaba ? Herşey erkek olacak diye sinyal veriyor herkes erkek diyor ama ben galiba çok kız istiyorum :) kulaklarımı tikadim öyle dinlemiyorum:)
bdv'deki konunuzu okumuştum allah yardımcınız olsun. inşallah 3. ayda bitiyordur söyledikleri gibi. sizinki kadar ağır olmasa da bu kadarı bile illet etmeye sürekli moral bozuk yaşamaya yetti. geçmiş olsun.
Sadece decavit kullanıyorum
Ben hsmile olmadan önce gnc nin kadınlar için multibitaminini kullanıyordum Dr söyledim onda ki a vitamini hamileliğe uygun olmayabilir multivitamin kullanmak istiyorsan decavit kullan dedi
Aslında folik yetermiş 4. Aya kadar ,evet çok acıkıyorum bundan mı gerçekten ben tedavi sürecinde kilo aldım zaten hem iğneler vitaminler
Son adet tarihi canımKizlar gebelik tarihinizi hesaplamak icin adet tarihinizi mi esas aldiniz, transfer tarihini mi
Tesekkurler canim.Son adet tarihi canım
Akilli ben son adet tarihimi hatirlamadigim icin hemsireye sordum, 4-4,5 haftalik hamileymisimSon adet tarihi canım
Hiçbir şey senden ve bebeğinden önemli değil, dinlen, gez, oku, araştır böyle geçecek zaman.Son 2 haftadır tadım tuzum yok vallahi.
Sağolsun kuzenimle kardeşim bana yardıma geldiler.
Mide bulantısı , halsizlik , sık sık idrara çıkma , baş donmesi bu ara en çok karşılaştığım durum..
Ağzımın tadı da gitti.
İnşallah kısa sürede su süreci atlatabilirim.En büyük tesellim bebeğim onu düşünerek motive oluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?