2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar merhaba, herkesi tebrik ediyorun.Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah. 14 eylül son adet tarihim.6 haftalık hamileyim. Yalnız bugün kontrol e gittik kalp atısı duyamadık alttan muayene yapmadı.Dün lekelenmem olmuştu alttan bakmayalım lekelenme olmuş dedi progestan verdi.kese göründü 1.37 cm 2 hafta nasıl geçecek bilmiyorum stresli süreç.ilk gebeliğim.

Canım sende hoş gelsin aramıza
Stres yapma sakın, bak keseyi görebilmişsin 2 hafta sonra net bir şekilde kalp atışlarını da duyarsın

Canım sende hoş gelsin aramıza
Stres yapma sakın, bak keseyi görebilmişsin 2 hafta sonra net bir şekilde kalp atışlarını da duyarsın
Hoşbulduk canım inşallah duyarım. Önce cubukta iki cizgi görmek için bekledim sonra bu süreç demekki böyle böyle geçecek zaman..

Hoşbulduk canım inşallah duyarım. Önce cubukta iki cizgi görmek için bekledim sonra bu süreç demekki böyle böyle geçecek zaman..
Zaman ve sabır şu dönem elden pek bir şey gelmiyor :)
Şimdi senin ilk gebeliğin daha farklı ve dolu dolu bir heyecanla birlikte sabırsızlıkta vardır :) hepimizde olduğu gibi.
Son adet tarihini hatırlamıyorsan da sorun yok, bebeğin geliştikçe ona yapılan ölçümler tahmini doğum tarihini verecektir sana. Folic asit kullanmıyorsan şu an eczaneden kendin de alıp içebilirsin, bebek gelişimi için ilk aylar çok önemli.

Kalbi neden durmuş peki?
Ben onu çok merak ediyorum bir sebebi oluyor mu diye

benim 2 düşüğüm var ikisinde de kalbi durdu 1.si kromozom anomalisiydi diğerini çok araştırdık yüzlerce test yapıldı bana da eşime de , 4 tane prof a gittim ama neden bulunamadı , yani demem o ki belli bir sebebi olmuyor sağlıksız gebelik deyip geçiliyor.

bana da bebek nasıl diye soruyorlar sadece. 1 gram bebek nasıl olsun iyi işte :) siz bi de bizi sorun.

eşinizin tavrı çok güzel. onlar kırıcı olur muyum endişesi taşımıyorlarsa bizim de onları uzaklaştırma kırma endişesi taşımamamız gerekir

kizlar troid icin ilac kullaniyor musunuz? benim tup bebek oncesi euhtyrox 25mg ile baslamistik simdi artmis degerim doktora sonuclari mail attim bakalim dozu mu artircak ilaci mi degistircez? sizin nasil ?
Değeriniz kaç çıkmış benim 3'e yakındı 50lik kullanıyorum daha iyi geldi

Hatırlıyorum canım 14 eylül. Folik asit verdi doktor inofolic combi kullanıyorum

eritrosit yüksek çıkmış idrarda kan varmış tahlil sonucuna göre

O kadar güzel yazmissin ki tebessümle okudum keşke herkes de senin kadar güzel düşünceli olsa
Umarım o güzel günleri hep birlikte yaşar tek derdimiz uyudu uyumadı olur :))

Merhaba hoşgeldin . Haftaya duyarsın buyuk ıhtımalle.
Bend ebugun kesemı gördüm . 5+5 'im .
Haftaya 6+5 olucam . Normalde 6+2 de çağırdı da ben geç aldım randevuyu

Hoşgeldin canım benimde 13 eylül son adet tarihi daha çok 7.haftada duyulur diyorlar erken daha boşuna bebeğinide kendinide üzme canım

Sizinle aynı günlerimiz İnşâAllah bizimkide büyümüştür bende Çarşamba gideceğim İnşâAllah. Bulantınız falan var mı?
Dünden önceki gun birde bugun kustum . Genellikle sabah oldu . Birde bademden tiksiniyorum şuan . Adını söyledığımde bile kuscaam gelıyoo
Büyümüştür Allahın izniylee . İlk önce sen pıtpıtları duycan

Hoşgeldin canım benimde 13 eylül son adet tarihi daha çok 7.haftada duyulur diyorlar erken daha boşuna bebeğinide kendinide üzme canım
Valla bana gebe oldugumu ogrendikten sonra ilk ultrasonu 6,5-7. Haftasina verdiler garantiye aliyolar herhalde ama ben de kac kese var merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…