Kızlar merhaba, herkesi tebrik ediyorun.Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah. 14 eylül son adet tarihim.6 haftalık hamileyim. Yalnız bugün kontrol e gittik kalp atısı duyamadık alttan muayene yapmadı.Dün lekelenmem olmuştu alttan bakmayalım lekelenme olmuş dedi progestan verdi.kese göründü 1.37 cm 2 hafta nasıl geçecek bilmiyorum stresli süreç.ilk gebeliğim.
Kızlar merhaba, herkesi tebrik ediyorun.Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah. 14 eylül son adet tarihim.6 haftalık hamileyim. Yalnız bugün kontrol e gittik kalp atısı duyamadık alttan muayene yapmadı.Dün lekelenmem olmuştu alttan bakmayalım lekelenme olmuş dedi progestan verdi.kese göründü 1.37 cm 2 hafta nasıl geçecek bilmiyorum stresli süreç.ilk gebeliğim.
Zaman ve sabır şu dönem elden pek bir şey gelmiyor :)
Şimdi senin ilk gebeliğin daha farklı ve dolu dolu bir heyecanla birlikte sabırsızlıkta vardır :) hepimizde olduğu gibi.
Son adet tarihini hatırlamıyorsan da sorun yok, bebeğin geliştikçe ona yapılan ölçümler tahmini doğum tarihini verecektir sana. Folic asit kullanmıyorsan şu an eczaneden kendin de alıp içebilirsin, bebek gelişimi için ilk aylar çok önemli.
benim 2 düşüğüm var ikisinde de kalbi durdu 1.si kromozom anomalisiydi diğerini çok araştırdık yüzlerce test yapıldı bana da eşime de , 4 tane prof a gittim ama neden bulunamadı , yani demem o ki belli bir sebebi olmuyor sağlıksız gebelik deyip geçiliyor.
Aslında sürekli hasta hissetme hali insanın motivasyonunu düşürüyor..
Birde gerçekten kimseye inandiramamak gibi bir problemde yaşıyorum bazen..
İlk hamile sen misin ? Ben böyle olmadım ya da işte psikolojiktir felan..Bu yüzden eşim çok kişiyi uzaklastirdi cevremden..
kizlar troid icin ilac kullaniyor musunuz? benim tup bebek oncesi euhtyrox 25mg ile baslamistik simdi artmis degerim doktora sonuclari mail attim bakalim dozu mu artircak ilaci mi degistircez? sizin nasil ?
Ay bılmıyorum kı sormadım sağ da mı soldamı dıye oda söylemedı
İkinci kontrol bide keseyı görunce zaten ağlamaya başladım
Kalp atışı duyamadı çok küçük dedi . Haftasına bile bakamadı
Salı gunu tekrar çağırdı kalp atışı için .
Ben cumaya aldım . Hafta içi devlet hastanesıne gitcem bide
Zaman ve sabır şu dönem elden pek bir şey gelmiyor :)
Şimdi senin ilk gebeliğin daha farklı ve dolu dolu bir heyecanla birlikte sabırsızlıkta vardır :) hepimizde olduğu gibi.
Son adet tarihini hatırlamıyorsan da sorun yok, bebeğin geliştikçe ona yapılan ölçümler tahmini doğum tarihini verecektir sana. Folic asit kullanmıyorsan şu an eczaneden kendin de alıp içebilirsin, bebek gelişimi için ilk aylar çok önemli.
Hiçbir şey senden ve bebeğinden önemli değil, dinlen, gez, oku, araştır böyle geçecek zaman.
Şu an ki halimizden bir kaç haftaya eser kalmaz, kendini mutlu da hissedeceksin enerjik de canım
İnsanların bulunduğun zorlu durumu anlamalarını pek bekleme, çünkü herkes acı çektiği zaman duyarlı, o durumu atlattığı zaman küçümser yaklaşıyor. Bak eşinin sana destek olduğunu söylemişsin insan bundan önemlisi yok.
Umarım en kısa sürede geçecek mide bulantıların, halsizliğin
O kadar güzel yazmissin ki tebessümle okudum keşke herkes de senin kadar güzel düşünceli olsa
Umarım o güzel günleri hep birlikte yaşar tek derdimiz uyudu uyumadı olur :))
Merhaba hoşgeldin . Haftaya duyarsın buyuk ıhtımalle.
Bend ebugun kesemı gördüm . 5+5 'im .
Haftaya 6+5 olucam . Normalde 6+2 de çağırdı da ben geç aldım randevuyu
Dünden önceki gun birde bugun kustum . Genellikle sabah oldu . Birde bademden tiksiniyorum şuan . Adını söyledığımde bile kuscaam gelıyoo
Büyümüştür Allahın izniylee . İlk önce sen pıtpıtları duycan