Ahh canım ya çok üzüldüm Allah 4 tane bıcır bıcır kızlarına ömür versin. Her şeyde vardır bir hayır verende o alanda. Allahım sabır versin.Kendine çok iyi bak.
Öyle miymiş. Adı ne acaba merak ettim. gercekten daha erken hem sert hem şişkin kotlar olmaz oldu. İşe gidiyorum baya kamufle etmek istiyodum planlarım yattı direk :))
Bende hamile pantolonu aldım çünkü düğmeli kotlarda bedenime olan hep karnımı sıktı. Gerçekten büyük rahatlık eşofman rahatlığında kot :)) Tek sorun çok az model vardı
Öyle miymiş. Adı ne acaba merak ettim. gercekten daha erken hem sert hem şişkin kotlar olmaz oldu. İşe gidiyorum baya kamufle etmek istiyodum planlarım yattı direk :))
Bir anda değil canim 5 gündür ksnamam vardi ilk bastan beri kasik ve bel agrim çoktu bide çok Yoruldum 4 çocuk ev derken dayanmadi yavrum yarin kürtaj olacam iste
Canım günlerimiz yaklaşık aynı da sen kese yada bebeği gördün mü ben bı garibim kendimi bebeği görmeden tam hamile gibi hissetmiyorum insanlarla bebisten konuşurken garip geliyor daha görmedim ya