2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bir hormon vardi adini unuttugum o sebep oluyormus bu sert siskinlige.
Ilk gebeligimde daha belirgindi bende de :)

Bende hamile pantolonu aldım çünkü düğmeli kotlarda bedenime olan hep karnımı sıktı. Gerçekten büyük rahatlık eşofman rahatlığında kot :)) Tek sorun çok az model vardı

ben de doktor kalbi durmus kurtaj yapalim deyince kacmistim. kendi kendime dusurdum en siddetli adet sancim kadarinin 2 dk sureni seklinde oldu benim dusugum ondan sonrasi normal adet kanamasi gibi devam etmisti belki de seninki de o kadar korkulacak gibi olmayacak. ben de kurtajdan korkuyorum

Bende hamile pantolonu aldım çünkü düğmeli kotlarda bedenime olan hep karnımı sıktı. Gerçekten büyük rahatlık eşofman rahatlığında kot :)) Tek sorun çok az model vardı
kizlar bende tchibo da gordum organik ustelik 70 tl . kontrole gittigimde bakicam. peki canim boyle 1.5 aylikken giyebiliyo muyuz? ben nette ilerki donem fotosunu gordum mankenin ustunde o yuzden emin olamadim. :)

Bende ayni senin gibiyim canım çok erken ama çok kilo alacağım ben galiba

kizlar bende tchibo da gordum organik ustelik 70 tl . kontrole gittigimde bakicam. peki canim boyle 1.5 aylikken giyebiliyo muyuz? ben nette ilerki donem fotosunu gordum mankenin ustunde o yuzden emin olamadim. :)
Ben deneyerek aldım canım zaten benim göbeğim var daha şimdiden. Ama göbek yoksa o penye kısım tam sarmayacaktır bedeni bolda pek iyi durmaz. Deneyerek Almanı tavsiye ederim

Bende ayni senin gibiyim canım çok erken ama çok kilo alacağım ben galiba

Ohhh kızlar ev mis oldu miss temizlik vardı bugün gerçi hala bitmedi abla devam ediyor hem çalışıyorum hemde evde 4 kedi olunca söylemesi ayıp rezildi her yer. Normalde her perşembe geliyordu grip olmuş diye gelmeyince iyice kötü oldu.Eşimde geçen gün video çekmiş atıyor bana sen böyle pis bir anneden çocuk yaparmısın diyor Nedir biz kadınların bu çektiği yahu hamişiz biz bize herşey serbest dedim çok ayıp bir daha duymayım dedimÇalışma otur evinde diyor. Bende çocukta yaparım kariyerde dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…