2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
ah bu bebişler supriz yapmaya bayılırlar elhamdülillah:)))

Ayy öyle mi diyorsun 5 ide bayram :)) bayram şekeri olur artık bize
Bekliyoruz dört gözle istediği zaman buyursun gelsin :))

ah bu bebişler supriz yapmaya bayılırlar elhamdülillah:)))
Evet gercekten de büyük süpriz oldu :)) hem bende hem eşimde o kadar hormon bozukluğu var ki. Aşılama bile tutmaz nasılsa gözüyle bakıyorduk. Gerçekten mucize inşallah sağ salim kucaklarımızda görürüz bebeklerimizi

canim benim carsamba kahverengi lekelenmem oldu dra gittim igne yapildi ve progestan hapi gunde 3 kere fitil olarak kullan dedi kullanıyorum ama bugun ozellikle kasik agrim oldu tum gun hafif adet sancisi gibi. progestanla bu sancinin bi alakasi yok bence ama kanama ve lekelenmeyi kesti o acidan faydasini gordum. sanci icin de sali gideceğim tekrar

Bizde bir senedir istiyorduk bu ay doktora gidicektik artık tedavi için ama sürpriz yaptı bize :)) Allah’ın izniyle atlatırız canım Rabbim herkesin bebeğini korusun inşallah bebekleride annesiz babasız bırakmasın amin

amiiiinnnnn
tüylerim ürperdii
bizde istiyoruz 2 aydır
bu 3.aydı ama taşındık, eşim kum döktü,
bende hafif bir yara varmış onu tedavi etmek için adeti bekliyorduk doktorumla
bir türlü gelmedi :))
meğer bebiş gelmiş sessizce :)

Lekelenmenin kesilmesine çok sevindim canım. Sancı olayıni öğrenirsen beni de etiketler misin. Hafif sancın varsa sıkıntı yoktur bence. Benim bazen böyle ağır ağrı oluyodu. Kramp bikaç sefer olduydu. Dayanamaz hale gelirsem ben de gideyim

Sorucam cnm ama inşallah hap ile izin verirler iğne çok sinirli yapioyor insani

Aaa sizin de aynı şekilde olmuş ne güzel :)) Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah

Bende hep üst düğme açık geziyorum mecbur hamile moda geçeceğim karnım çıkmasa da sıkıştırmak iyi değil çünkü

Aaaa ne güzel süpriz olmuş sana da bebiş :)) Rabbim uzun süre aratmasın kimseye beklemesi baya zor oluyor. Bu günleri görmek de varmış ne güzel burada aynı haftalarla olanlarla muhabbet etmek :)

Kurtaj olunca parçalanıyor çok üzülüyorum o duruma diğer bebeğimi de gidip gommustum bunuda öyle yapacam
Canım ya allah sabır versin senin haftan ileriydi bebek şeklini almıştır görmek ne kadar acıdır yaşayan bilir ama en azından senin gönlünden geçen olmuş kürtajdan kurtulmuşsun
İnş biran önce toparlanır sağlığına kavuşursun allah sana güç kuvvet dayanıklılık versin güzel kızlarınada uzun ömürler versin

Bende hep üst düğme açık geziyorum mecbur hamile moda geçeceğim karnım çıkmasa da sıkıştırmak iyi değil çünkü
Evet düğme kapanma yeri sıkıştırıyo baya. Bacak kısmında sıkıntı yok da. Sıkıştırmak evet nolur nolmaz yani. Mecbur yavaştan hamile kıyafeti almak zorunda kaldım ben de

Aaaa ne güzel süpriz olmuş sana da bebiş :)) Rabbim uzun süre aratmasın kimseye beklemesi baya zor oluyor. Bu günleri görmek de varmış ne güzel burada aynı haftalarla olanlarla muhabbet etmek :)
amin amin
rabbim aratmasın isteyenlere , hakkıyla bakabileceklere
ahh hemde ne güzel oluyor
2015 haziran anneleriyle hala görüşüyoruz
yüzyüze de görüşmek nasip oldu
baya yakın arkadaş olduk :)
güzel zaman geçiyor burda

Ne güzel çocuklarla aynı yaşta arkadaşlar edinmiş olmuşsunuz :) evet baya güzel zaman geçiyor boş kaldığım her saniye bu sayfadayım ben de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…