- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
ah bu bebişler supriz yapmaya bayılırlar elhamdülillah:)))İşte kuzum bu ağrı yorumları baya korkuttuydu beni ama şimdi iyiyim şükür. Çoğu doktor normal demiş. Aşırı kramp anında doktora gideyim ama nolur nolmaz. Kuzum sağ salim şu 3 ayı geçireydik keşke :) tehlikeli aylar ya bişey olcak diye aklım çıkıyo. Benim bayadır bayadır çocuğum olmuyordu. Diğer ay aşılama yaza tüp bebek yaptıracaktım. Onun için böyle diken üstündeyim :)
inşaAllah öyle olurJepinize iyu aksamlar tek kanamadan ve miral bozuklugimdan sora smdi hersey yolunda progestan kullaniyorim insallah saglikla saglikli cocuklarimiz kavusuruz
Ayy öyle mi diyorsun 5 ide bayram :)) bayram şekeri olur artık bizesenin tahmini doğum tarihini görünce ilk gebeliğime gittim
14 haziran görünüyordu
3ünde nişanım gelmişti
5 inde doğmuştu
hey gidi
daha mayıs ortası başlar doğumlar :))
genelde bebeişler bu tarihleri beklemiyorlar
ne heyecanlı olacak inşaAllah
eveet :))Ayy öyle mi diyorsun 5 ide bayram :)) bayram şekeri olur artık bize
Bekliyoruz dört gözle istediği zaman buyursun gelsin :))
Evet gercekten de büyük süpriz oldu :)) hem bende hem eşimde o kadar hormon bozukluğu var ki. Aşılama bile tutmaz nasılsa gözüyle bakıyorduk. Gerçekten mucizeah bu bebişler supriz yapmaya bayılırlar elhamdülillah:)))
Kasık ağrısı var diye mi progestan verdi. Ben normal diye umursamamıştım. Başka doktorlar da ağrıya ilaç veriyormuş. Şuan 5+4 ama geç gebelik. Bende de baya ağrı var. Yarın doktora kesin gideyim o halde
Bizde bir senedir istiyorduk bu ay doktora gidicektik artık tedavi için ama sürpriz yaptı bize :)) Allah’ın izniyle atlatırız canım Rabbim herkesin bebeğini korusun inşallah bebekleride annesiz babasız bırakmasın aminİşte kuzum bu ağrı yorumları baya korkuttuydu beni ama şimdi iyiyim şükür. Çoğu doktor normal demiş. Aşırı kramp anında doktora gideyim ama nolur nolmaz. Kuzum sağ salim şu 3 ayı geçireydik keşke :) tehlikeli aylar ya bişey olcak diye aklım çıkıyo. Benim bayadır bayadır çocuğum olmuyordu. Diğer ay aşılama yaza tüp bebek yaptıracaktım. Onun için böyle diken üstündeyim :)
amiiiinnnnnEvet gercekten de büyük süpriz oldu :)) hem bende hem eşimde o kadar hormon bozukluğu var ki. Aşılama bile tutmaz nasılsa gözüyle bakıyorduk. Gerçekten mucizeinşallah sağ salim kucaklarımızda görürüz bebeklerimizi
Lekelenmenin kesilmesine çok sevindim canım. Sancı olayıni öğrenirsen beni de etiketler misin. Hafif sancın varsa sıkıntı yoktur bence. Benim bazen böyle ağır ağrı oluyodu. Kramp bikaç sefer olduydu. Dayanamaz hale gelirsem ben de gideyimcanim benim carsamba kahverengi lekelenmem oldu dra gittim igne yapildi ve progestan hapi gunde 3 kere fitil olarak kullan dedi kullanıyorum ama bugun ozellikle kasik agrim oldu tum gun hafif adet sancisi gibi. progestanla bu sancinin bi alakasi yok bence ama kanama ve lekelenmeyi kesti o acidan faydasini gordum. sanci icin de sali gideceğim tekrar
Sorucam cnm ama inşallah hap ile izin verirler iğne çok sinirli yapioyor insaniHa emziriyosun demi. O zaman izin vermeyebilirler ama iğne vurduruyolar her ay onuda sor. Sen 3 çocuğun olduğunu ve daha küçük olduklarını söyle korunurken dahi hamile kalabiliyorum de yardımcı olurlar canım dikkatli ol bak çok çabuk hamile kalabiliyosun.
Aaa sizin de aynı şekilde olmuş ne güzel :)) Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallahBizde bir senedir istiyorduk bu ay doktora gidicektik artık tedavi için ama sürpriz yaptı bize :)) Allah’ın izniyle atlatırız canım Rabbim herkesin bebeğini korusun inşallah bebekleride annesiz babasız bırakmasın amin
Sağol canim ALLAH sizin cocuklari korusunAyy hadi ya canım çok geçmiş olsun
BennnKizlar istanbulda anadolu yakasidna oturan varmi??
Amin inşallah canım hepimizin :)Aaa sizin de aynı şekilde olmuş ne güzel :)) Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
Kızlar bazısı aylarca karnı belli olmadan eski kotlarını giyiyormuş. Benim daha çok yeni ama karnım sert oldu ve pantolon acıtıyor. Biraz moralim bozuldu. Dışarda kimse anlamadan bi süre eski tarz takılmaya devam ederim diye bekliyodum
Aaaa ne güzel süpriz olmuş sana da bebiş :)) Rabbim uzun süre aratmasın kimseye beklemesi baya zor oluyor. Bu günleri görmek de varmış ne güzel burada aynı haftalarla olanlarla muhabbet etmek :)amiiiinnnnn
tüylerim ürperdii
bizde istiyoruz 2 aydır
bu 3.aydı ama taşındık, eşim kum döktü,
bende hafif bir yara varmış onu tedavi etmek için adeti bekliyorduk doktorumla
bir türlü gelmedi :))
meğer bebiş gelmiş sessizce :)
Canım ya allah sabır versin senin haftan ileriydi bebek şeklini almıştır görmek ne kadar acıdır yaşayan bilir ama en azından senin gönlünden geçen olmuş kürtajdan kurtulmuşsunKurtaj olunca parçalanıyor çok üzülüyorum o duruma diğer bebeğimi de gidip gommustum bunuda öyle yapacam
Evet düğme kapanma yeri sıkıştırıyo baya. Bacak kısmında sıkıntı yok da. Sıkıştırmak evet nolur nolmaz yani. Mecbur yavaştan hamile kıyafeti almak zorunda kaldım ben deBende hep üst düğme açık geziyorum mecbur hamile moda geçeceğim karnım çıkmasa da sıkıştırmak iyi değil çünkü
amin aminAaaa ne güzel süpriz olmuş sana da bebiş :)) Rabbim uzun süre aratmasın kimseye beklemesi baya zor oluyor. Bu günleri görmek de varmış ne güzel burada aynı haftalarla olanlarla muhabbet etmek :)
Ne güzel çocuklarla aynı yaşta arkadaşlar edinmiş olmuşsunuz :) evet baya güzel zaman geçiyor boş kaldığım her saniye bu sayfadayım ben de :)amin amin
rabbim aratmasın isteyenlere , hakkıyla bakabileceklere
ahh hemde ne güzel oluyor
2015 haziran anneleriyle hala görüşüyoruz
yüzyüze de görüşmek nasip oldu
baya yakın arkadaş olduk :)
güzel zaman geçiyor burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?