Kızlar günaydın benim dün sabahtan beri başım çatlayacak gibi ağrıyor hamilelikle ilgisi var Mıdır bilemedim ilk defa böyle şiddetli ağrıyor . Baş ağrısı problemi yaşayanınız var mi
Günaydın hanımlar
Baş ağrısı hormon değişimiyle alakalı. Yine de drunuza danışın, belki parol içmenize izin verir. Zaten hamilelikte kullanılabilen en zararsız ağrı kesici parol. Pek kuvvetli değil ama işe yarar.
Kızlar günaydın benim dün sabahtan beri başım çatlayacak gibi ağrıyor hamilelikle ilgisi var Mıdır bilemedim ilk defa böyle şiddetli ağrıyor . Baş ağrısı problemi yaşayanınız var mi
Günaydın kızlar... benim gibi bu durumu yasayan oldu mu ? bebeğim 6 haftalık cıktı ultrasonda 1 hafta sonra gittiğimde bebeğim 5 haftalıktı o an durumu farkedip doktora soramadım ama doktor bebeğin kalp atısı vs herseyin normal oldugunu soyledı ama benim için rahat değil böyle bişey mümkün mü
Canım iyiyim çok sağol ablam geldide şehir dışından onlarla ilgileniyorum. Çok giremiyorum buraya o yüzden ama bi sıkıntı yok allaha şükür:) Sen nasılsın?
Sen ne diyosun :) içimden çıkacak sanki o derece :) zaten ben 1 kere hapsirip bittiğini hiç hatırlamam 4 5 kere hapsiriyorum eşimde dalga geçiyo sen hapşırırken dogurursun diye :)
Benim iki hafta once beta, 190 çıkmıştı. (Acilden gitmistim iki hafta sonra tekrar gel demislerdi)
Dün gittim >10.000 çıktı kadin doguma yonlendirdiler ultrasonla bakilsin diye ama doktor sadece alttan bakiyormus hemsiresi soyledi kabul ediyorsaniz iceri alicam diye boyle bi sacmalik olabilirmi ?
Ciktim bende baktirmadim ama icim icimi yiyor hic muayene ye girmedigim icin.
Benim iki hafta once beta, 190 çıkmıştı. (Acilden gitmistim iki hafta sonra tekrar gel demislerdi)
Dün gittim >10.000 çıktı kadin doguma yonlendirdiler ultrasonla bakilsin diye ama doktor sadece alttan bakiyormus hemsiresi soyledi kabul ediyorsaniz iceri alicam diye boyle bi sacmalik olabilirmi ?
Ciktim bende baktirmadim ama icim icimi yiyor hic muayene ye girmedigim icin.
Benım afacan annesini uğraştırıyor
Bugun güne bulantı ile başladım . Düğün için memleketteyim 3 gündür burnumdan geldi sayılır :)
Kına da oynayamadım bişey olur diye .. annelik zormuş
Ben kii saat 1 lere 2 lere kadar hunharca oynayaan beeeenn korkumdan yerımden kalkamadım
Tabii kusmalarım olunca herkes hamileliğimden şüphe duydu
Bende bilmiyorum ki belki olabilir dedimm ama yediremedim sanırım
Bugun Allahın izniyle İstanbula geri dönüyoruz ..
dua edin yol kolay geçsin
Sizde durumlar nasıl ? Kalp atışı duyan , keseyi gören kimler ? Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz
Burda herkes keseyi bebegi hatta kalp atisini duydu ya heyecanla gitmistim de hevesim kursagimda kaldi oyuzden aslinda :)
Bi de dusuk riski olunca alttan bakmiyorlarmis demisti burdan bir kac arkadas o yuzden de girmedim :))
Günaydın kızlar... benim gibi bu durumu yasayan oldu mu ? bebeğim 6 haftalık cıktı ultrasonda 1 hafta sonra gittiğimde bebeğim 5 haftalıktı o an durumu farkedip doktora soramadım ama doktor bebeğin kalp atısı vs herseyin normal oldugunu soyledı ama benim için rahat değil böyle bişey mümkün mü