- 22 Şubat 2018
- 612
- 558
- 53
- 37
Hanimlar sabah kürtaj olacam dedim ya az önce tuvalete gittim bebeğim düştü kendiliginde
Sanırım sinir stres olunca oluyo onu farkettimBenimde iki üç gündür var canım InşAllah geçer çarpıntı oldukça iyice içim sıkılıyo
evet sadece telefonumdan giremiyorum doğru düzgün canımı sıkıyor :)Ne güzel çocuklarla aynı yaşta arkadaşlar edinmiş olmuşsunuz :) evet baya güzel zaman geçiyor boş kaldığım her saniye bu sayfadayım ben de :)
Canım değerlerin yükselmesi iyi görünüyor bence bu kadar takılma ultrasonda görünen seni en rahatlatacak şey ben ilk kan değerini görünce gittim kese ve bebek yoktu 5+5de gittim kese gorundu bir hafta sonrada 6+1 de bebek ve kalp atışını gördük dinletmedi ama gösterdi içim rahat etsin diyeSenin ki birden yukselmis umalimki benim de yukselsin insallah suan 520 adetten 14 gun gecti bekliyoruz merakla peki kese ne zaman goruluyor deger kac olmali
Allah razi olsun canim hepimizin yavrularını korusunCanım ya allah sabır versin senin haftan ileriydi bebek şeklini almıştır görmek ne kadar acıdır yaşayan bilir ama en azından senin gönlünden geçen olmuş kürtajdan kurtulmuşsun
İnş biran önce toparlanır sağlığına kavuşursun allah sana güç kuvvet dayanıklılık versin güzel kızlarınada uzun ömürler versin
Hayırlısı buydu demek ki Allah size sağlık ki hamilelikler nasip etsinÇok geçmiş olsun canım çok üzüldüm gerçekten ne desek boş ALLAH evlatlarını sana bağışlasın daha çok gençsin ınsallah gönlündeki gibi olur herşey
Hayır yarın gidicez aslında sat a göre girdim burda tarihi gerçekte kaç haftalığım daha bilmiyorum yarın belli olur diye düşünüyorumBende gerinmemeye çalışıyorum ama çok oluyor ya bazen farketmeden gerinmeye çalışıyorum maşallah siz büyümüş snuz baya kalp atışı duydunuz mu
Merhabalar benim 3 yıl önce ilk gebeliğimde sizin değerlere yakın başladı daha sonra lekelenmem oldu ve değerlerim düşmeye başladı düşük yaptım maalesef inşallah siz sağlıkla kucağınıza alırsınızMerhabalar nasip olursa 2019 haziran annesi olacagim bende yalniz soyle bir durumum var adetten 10 gün gecince testte 181 cikti doktor degeri dusuk buldu iki gunde bir test yapilacak dedi suan 181 312 520 olarak devam etti tam ikiye katlamadi yani benim gibi olan varmi aranizda son test sali günu yapilacak sonra muayene olacagim tekrar kese vs gorulmedi bu arada yardimci olabilirmisiniz lütfen bakmadigim site kalmadi dogru duzgun birsey bulamadim
Beta hcg haftasina göre düsük falan dedi doktor icimizi rahatlatacak pek bisey solemedi sen de yeni hamilesin Allsh kucagina sag salim almayi nasip etsin agrilarin falan varmi bende bel ve bcak agrisi oluyor ozellikle geceleri insallah bende saglikla kucagima alirimCanım değerlerin yükselmesi iyi görünüyor bence bu kadar takılma ultrasonda görünen seni en rahatlatacak şey ben ilk kan değerini görünce gittim kese ve bebek yoktu 5+5de gittim kese gorundu bir hafta sonrada 6+1 de bebek ve kalp atışını gördük dinletmedi ama gösterdi içim rahat etsin diye
degerleriniz kacti sizin hatirliyormusunuz umarim benim ki saglikli bir gebelik olur o durumdan cok korkuyorum lekelenmem henüz yok tahmini ne kadar zaman sonra olmustu hatirlatmak istemem ama benim.icin cok onemli umarim hersey iyi giderMerhabalar benim 3 yıl önce ilk gebeliğimde sizin değerlere yakın başladı daha sonra lekelenmem oldu ve değerlerim düşmeye başladı düşük yaptım maalesef inşallah siz sağlıkla kucağınıza alırsınız
Çok geçmiş olsun Rabbim kızlarına ve size hayırlı uzun ömürler versinBeni etiketleyen soran arkadaşlara çok tesekkur ederim bebeğimi kaybettim Allah sizin çocukları bagislasin insallah M melegim32 @YesimV @rainbow4607
Amin. Allah size bağışlasın inş benim 7. haftadayken düşük oldu 70 le başlamıştı değerim artışı tam değildi 140 olması gerekirken 100 küsurdudegerleriniz kacti sizin hatirliyormusunuz umarim benim ki saglikli bir gebelik olur o durumdan cok korkuyorum lekelenmem henüz yok tahmini ne kadar zaman sonra olmustu hatirlatmak istemem ama benim.icin cok onemli umarim hersey iyi gider
Benim normalde 6 haftalik olmasi lazim suan ama degerlere gore 3 4 hafta gibi birde artisi az umarim sagliklidir baska birsey diyemiyorum artik uzgunum cok gercektenAmin. Allah size bağışlasın inş benim 7. haftadayken düşük oldu 70 le başlamıştı değerim artışı tam değildi 140 olması gerekirken 100 küsurdu
Oy maasAllah kac yasindalar simdi?:)
Amiinn Rabbim sana da güzel haberler nasıp etsin inşallah ilk başta adet olacakmisim gibi agrilar vardi gebeligi ogrendikten sonra ikinci gün falan kanama oldu geçti çok şükür şu an pek bi sorun yok halsizlik disindaBeta hcg haftasina göre düsük falan dedi doktor icimizi rahatlatacak pek bisey solemedi sen de yeni hamilesin Allsh kucagina sag salim almayi nasip etsin agrilarin falan varmi bende bel ve bcak agrisi oluyor ozellikle geceleri insallah bende saglikla kucagima alirim
Allah kizlarina saglikli omurler versin arkadasim. : ((Amin Allah razi olsun az ince tuvalete gütmek için gittim baktim içimden birşey koptu ve pedimde bebeğim düştü çok üzücü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?