Allah yardımcin olsun tatlım sakinlestirecek ilaçlar filan var ama istersen bi doktoruna sor sana yardımcı olabilir bence bir tanıdığıma uyku ilacı vermişti içindeki madde ertesi gün boyunca mide bulantısını onluyordu belki öyle bişeyler verir doktorun :)keyfini cikar bence.. bulanti berbat bir sey.. bir de yemek yiyemedigim icin duzen bozulunca mide grilarim basladi.. ne olcak bilmiyrum(
Amin canım benim inşallah :) zaten beni baba olur bundan dediğim için tavladi halada yaniltmiyor sağolsun o hep istedi ben çok vazgeçtim o yüzden şimdi çok mutlu :) Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize:)Rabbim yardımcımız olsun inşallah canım en güzel şekilde tamamlariz insallah gebeligimizi yavrularimizi kucagimiza alırız insanın eşinin yanında olması en kuvvet verici şey sanslisin bu konuda
Yani anormal bir durum bence bir acile başvurun.Kizlr mrb daha oncede yazdim ama kimse yardimci olmadi. 1 hafta once beta 91.75 cikti doktor bir hafta sonra gel dedi
Yani gozukmez suan tekrar kan verirsin dedi. Fakat o gun bugun kanamam oluyor parca yada pihti yok.taze kan rengi adet kanamasi gibi degil ki zatn adet olmus olsam coktan bitmis olurdum. Ozellikle tuvalete ciktigim zamn idrarimla birlkte geliyor. Doktra ozman soylemstm progestan vermisti.ara ara da kasiklrm adet olackmis gibi agriyor. Neyin nesi bu kan kafayi yiycem dusunmekten
Yakın zamanda görüşeceğim inşallah o ablamla senin için bir daha sorarım buraya yazarım tatlım emin olmuş oluruz :)Tamam canım nasipse daha zaman var yani benim %90 Şişli etfal olacak 2. Seçenekte Okmeydanı. Özelde pek dşünmüyorum şimdilik ki şuanda gittiğim özel doktorunada söyledim oda şişli önerdi.
Kimyasal gebelik geçiriyor olabilir misin kan tahlilini tekrar ettin mi artış var mı düşüyo mu vs diye ? Bence farklı bi doktora git doktorun biraz rahat anladığım kadarıyla gebelikte 1 damla kan bile tehlikeliKizlr mrb daha oncede yazdim ama kimse yardimci olmadi. 1 hafta once beta 91.75 cikti doktor bir hafta sonra gel dedi
Yani gozukmez suan tekrar kan verirsin dedi. Fakat o gun bugun kanamam oluyor parca yada pihti yok.taze kan rengi adet kanamasi gibi degil ki zatn adet olmus olsam coktan bitmis olurdum. Ozellikle tuvalete ciktigim zamn idrarimla birlkte geliyor. Doktra ozman soylemstm progestan vermisti.ara ara da kasiklrm adet olackmis gibi agriyor. Neyin nesi bu kan kafayi yiycem dusunmekten
3 kez gittim ama yapabilck bi durum yok ilaclarini ic dinlen kadin doguma git dedilr. Iki gun sonra kadin doguma gtcem. Insallah hayirli haber alirimYani anormal bir durum bence bir acile başvurun.
Serumluk kadar bir ağrım yok suanda daha ilk olacağı için tecrübesizlik de çok tabii. Sagolasin canim:)Canım daha çok küçük ağrılar olması normal kanaman olmadigi surece cunku rahim kendini hazirliyor ama cok artarsa agrin serum taktir rahatlarsin
Kizlr mrb daha oncede yazdim ama kimse yardimci olmadi. 1 hafta once beta 91.75 cikti doktor bir hafta sonra gel dedi
Evet battaniyenin içinde oturuyorum çok fark ediyor gercekten. Üşütme de etkiliyor demekki. Sagolasin canim:)Ayaklarını sıcak tutmaya çalış, bende hafifletiyor ağrıyı kendimi sıcak tutmam..
Öncelikle sakın ol tatlım kafanı biraz boşalt ne kadar iyi düşünürsen o kadar iyi kan takibi için 1 hafta normal bir süre ama arkadaşın dediği gibi bi acile gidip baktirsan daha iyi olur için rahat eder 9 ay kanaması olanlar olmuş burda en iyisini kan testi söyler şuan sana git en kötü yarın sağlık ocağında ver kanını orda takip ederler seniKizlr mrb daha oncede yazdim ama kimse yardimci olmadi. 1 hafta once beta 91.75 cikti doktor bir hafta sonra gel dedi
Canim ilk ogrendigim de 5.40 cikti kanama devm edyrdu. Sonra iki gun sonra tekrar gttim kan verdim beta 23.65 cikti. Kanama yine devm etti. Iki gun sonra yine yptim beta 91.75 cikti.kanamam yine var cok defl ama var yani sonucta. 4 gundr ne kan verdm nede kadn doguma gttm. Carsamba doktr randvm var.Kimyasal gebelik geçiriyor olabilir misin kan tahlilini tekrar ettin mi artış var mı düşüyo mu vs diye ? Bence farklı bi doktora git doktorun biraz rahat anladığım kadarıyla gebelikte 1 damla kan bile tehlikeli
Hmm iyi bari normal demekki adet olacak gibi oluyor zaten. Inşallah yarın da sorarım. Allah hiç birimizin hevesini yarim birakmasinBen de o tarz ağrı olmadı ama doktorum adet ağrısı gibi ağrı hissedebilirsin. Bu normal demişti.
Tamam belliki gebelik var ama düşük tehdidi söz konusu olabilir progestanda kullanıyorsun anladığım kadarıyla doktor haklı o zaman ama neden serum takmamışlar direk kanamayı kesen serumları var bende yaşadım orda biliyorum inşallah bişey olmaz hayırlısıyla sağlıkla devam eder gebeliğinCanim ilk ogrendigim de 5.40 cikti kanama devm edyrdu. Sonra iki gun sonra tekrar gttim kan verdim beta 23.65 cikti. Kanama yine devm etti. Iki gun sonra yine yptim beta 91.75 cikti.kanamam yine var cok defl ama var yani sonucta. 4 gundr ne kan verdm nede kadn doguma gttm. Carsamba doktr randvm var.
Merakla bekliyorum bendeCinsiyetleriiii neeeee zamannnn öğreniciiiiiiizzzz
Evet canım keseyi gördük bugün düşükten 2hafta sonra yine hamile kalmışım amin hepimiz alırız inşallahsimdi hamile misin canim? allah sabrinida veriyor ama ins. saglicakla bebegini kucagina alirsin. bu hayatta herkes bi cesit acidan geciyor. sabir ve zaman...ins. hayirlisi ile.
Benim aslinda doktorum kağıthanede. 18 yasinsan beri doktorum kiziminda ebesi : ))) hala gidiyorum.anadolu yakasına tasindigim icin ve dusuk riskim.vardi en basta o sebeple bu tarafta da kozyatagi centrale gidiyorum.simdilik çift doktor.Arkadaşlar herkes gitiiği hastane-doktor bilgilerini yazabilir mi? Çoğumuz henüz bir doktor bulamadık sanırım. Önerileriniz nelerdir??
Bilmiyorum canim acildeki doktora soyledim serum fln ddm.gerek yok dinlen ilaclarini kulln dedi gndrdi. 2 yillik evliyim hic gebe kalamadm. Ve yumurta buyutucu igne ve catlatma ignesiyle bu sonuclaru aldm ama sevinemedim bile ne oldugum belli bile degilTamam belliki gebelik var ama düşük tehdidi söz konusu olabilir progestanda kullanıyorsun anladığım kadarıyla doktor haklı o zaman ama neden serum takmamışlar direk kanamayı kesen serumları var bende yaşadım orda biliyorum inşallah bişey olmaz hayırlısıyla sağlıkla devam eder gebeliğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?