2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Igne vermedi mi.benimde oleydi ama.igne ilac bitti.
Bide degerin cok azken ogrenmissin tekrarlamadin mi

Kizlar ya keseyi kac haftalikken gordunuz ben 4 +5 haftalikken gittim goremedik adetime 3 gun kala kan vermistim 60.79 cikmisti keseyi goremeyince tekrar verdik cuma gunu 1683 cikti doktorum cumartesi cagirdi ama ben yarin gitmeyi dusunuyorum 5+3 haftalik olacagim gorulur mu acep

O ne saçmalık ya ay sabırlıymışsın yemin ederim canım bak benim bi kaybım var kanamayla başladı gittiğimde bana kanama kesici 4 tane serum taktılar sabahına bi damla bile kan gelmedi sonu benzemesin yanlış anlama korkutmak için yazmıyorum sadece yapılacak bişey var bununla ilgili başka bi hastaneye daha danış Allah yardımcın olsun inşallah

Canım doktorun sana en iyisini söyleyecektir. Kendini üzme stresste yapma. Değerlerinden çok çok erken öğrendiğini düşünüyorum sabırsız bir anne olacan sanırım Yerleşme kanaması olabilir mi olumsuz şeyler düşünme hemen haftan belli mi?

Değer 1000 ile 2000 arasında görünüyor canım inşallah görürsün

Benim değerim adete 3 gün kala 500 dü. Keseyi 5+6 da karından gördük. Acele etme bence.

Yenisinnn adı ne canım?

Ben de Aydın da özel bir hastanede anestezi almadan hsg çekilmiştim. Yani canlı canlı çektirdiğim için anlarım. Bunun konusu geçtiğinde de benim başıma geldi biliyorum diyerek anlatırım. Ama kulaktan dolma bir bilgiyle hsg özellerde canlı canlı çekiliyor demem. Cahil demedimüstelik, cehalet böyle birşey demek dedim. Kesin bilmediği şeyi kesinmiş gibi aktarması üzerine söylediğim bir durum analizi. Yani genel hali için söylediğim birşey değil. Bir durumu anlatan sıfat. Hem cahillik korkulacak birşey değil, Ben de bazı konularda cahilim. Her konu da Bilgi sahibiyim diyebilir misin? Ama bilmediğin şeyi biliyormuş gibi aktarır, bunda ısrar edersen hop derim.
Ha bir de öğretmenlikten dolayı kişiliğime zamanla oturan bir özellikten bahsettim. Önceden bu kadar anlatmaya çabalamazdım doğrularımı. Amaaan derdim. Zamanla beni değiştiren bir şey olduğu için öğretmenlikten bahsettim. Sizin öğretmenliğinizle ya da başka anne adaylarımızın öğretmenliğiyle alakalı, hele de övünç amaçlı söylediğim birşey değildi. Öyle anlaşıldıysa üzüldüm. Mesleğime aşığım, ama bunu başkasının üstüne üstünlük kurmak amaçlı asla kullanmam. Ayıplarım yapanı da.

Hayırlı olsun canım her cihazınki farklı oluyor benim 10 bin olmadan görünmez diye bakmadilar ama 5+3 filandim bende görünür diye tahmin ediyorum sadece kese de görünebilir ama bebek için beklemen gerekebilir kafana takma :)

Keseyi goresek yeter gerisi Allah kerim 9 ay heyecani hic bitmeyen seruven mevlam isteyen herkese nasip.etsin

Genelde 2. olanlar bile rahat oluyor :)) ilginç. Bir de erkenden öğrenmişsiniz. Tebrik ediyorum :)
Evet bekledigim bisey degildi kayinvalidemi acile goturduk bende de bilac gundur degisiklik vvardi mide bulantisi vs bende kan vereyim dedim cikti sonuc cok sasirdik esimle ama mevlama şükür demekki bir cocugumuzun daha olmasini iistiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…