2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar özür dileyerek soruyorum aşırı geğirme sıkıntım var. Sizlerde de oluyor mu?? Resmen ağzım kapanmıyo

Iki yildr evliyim tedavimin ilk aynda ogrendim fakat sevinemedm bile ne oldugum bile belli degil

Napayim canim herks kiziyor stres yapma bekle dedi. Persembe gunu yaptim en son kan tahlilini. Bu hafta carsmb kadn doguma sira aldm bakalm ne olcak.

Evet bekledigim bisey degildi kayinvalidemi acile goturduk bende de bilac gundur degisiklik vvardi mide bulantisi vs bende kan vereyim dedim cikti sonuc cok sasirdik esimle ama mevlama şükür demekki bir cocugumuzun daha olmasini iistiyormus
:)) çok erken başlamış bulantı şimdiden Allah yardımcın olsun canım :)

İğne yapıyorlarmış sanırım böyle durumlarda bende burdan okumuştum. Sen yarın tekrar bir git kanamanın devam ettiğini söyle mutlaka bir müdahale ederler diye düşünüyorum. Çok geçmiş olsun inşallah kanamam biran önce kesilir bebeğinde sağlıkla büyür

Aslında erkek doktorlar daha iyi diyorlar ama ben çekiniyorum ya:// Doğuma bizzat kendisi geliyor mu gece bile olsa konuştunuz mu?
Kesinlikle erkek doktorlar cok daha iyi.
Hayir henuz o kisimlara gelmedik ama benim zaten sezeryan olacagi icin kendisi girecektir.
Takibimi basladi uzun uzun anlatti gecmisimi dinledi..ne sorsam cevapladi.
Henuz 2 defa gittim cuma tekrar gidecegim

2 gundur evdeki gunlerin acisini cikarip arkadas programlari yaptim kafamdan tuz dokenler anahtar uzatanlar disinda bilmedigi halde kuzu sen hamile misin diyip sıp diye anlayanlar..gerginligim bile gitti
Evde zavalli esim ona sarmamdan kurtuldu azcik

Ayy sorma ben de geçen gün kuzenimdeydim saçıma dokunuyorum diyorum ki sanki biri kafama tuz dökmüş meğersem gerçekten dökmüşler. Şaka gibi

Ami
Aminnnn canim allah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…