2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
saglicakla kucaginada alirsin ins. canim..
Amin hepimiz İnşâAllah siz kalp atışin gittiniz mi günlerimiz aynı kese için ne zaman gittiniz boyutu hakkında bi bilgi verdi mi doktor? Ben 10 gün önce gittim kese için yarın tekrar çağırdı İnşâAllah güzel haberler Alırız

Kendi çocuğu var diye böyle konuşuyor sizin yaşınız çok genç onun çocuğunun size ne faydası olacak sakın öyle bişey yapmayın evlat büyük bir nimet kıymetini bilin herkes rızkıyla nasibiyle doğar

Yok zaten tanımıyorum bile ilk yılımızda bir defa görmüştüm oda pedegog, avukat ve zabıtayla teslim alınıyordu annesinden. Yılda bir defa temmuz ayı boyunca babasıyla kalmasına karar vermiş mahkeme. Ama Annesinin doldurmaları sonucu sürekli ağlıyor diye pedagog almayın demiş sonra bir iki daha uğraştı baktı hep aynı sorun almıyor artık. Gerçi şimdi 17 yaşında kızda ya benim babam var deyip aramıyor. Şimdi annesi yada kızı sadece para yada çeşitli şeyler ihtiyaç oldukça yazıyor sadece.

Canim eşin bir kafa karışıklığı yaşıyor çok belli. Birileri mi etkiledi diye düşündüm açıkçası.
Insallah bir an önce akli basina gelir. Ayrıca Türkiye de kriz hep var. Hiç bir zaman güllük gülistanlık olmadı. Kusura bakmasin ama ilk çocuğunu niye yapmiş.
Bu arada ilk cocugu kac yasinda?

Valla bilmiyorum ama kendi kafasında kuruyor gibi. Kızı 17 yaşında canım

Amin çok tesekkurler❤Kızınıza da rabbim saglikli uzun ömürler nasip etsin. Darisi bizlere olsun.

tit özel hastanede 10-20 tl gibi bişey canım :) Torch testini hiç bilmiyorum ama en yakın özelden telefonla bilgi alsan daha sağlıklı olur olmadı pahalıysa devlette araştırırsın
Canım nr oluyor tam olarak o tit ve tourch testi brn ilk defa duyuyorum :)

1-2 gune fikri degisir insallah. Seni de strese sokuyor boş yere. Bebekli ortamlara mı gitseniz acaba belki heveslenir.
Yok yok hiç heveslenmez hele birde ağlarsa aman allahım bu yaştan sonra bunlarımı yaşacağım der şimdi

Vallah kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Yazmasaydım çatlardım kendi kendime hakkımızda hayırlısı artık

Not: Bebeğimden vazgeçmem
İyi geceler herkese

((( ya az az yemeye calisiyorum. yine bulaniyo yine bulaniyo.. yemiyorum acikinca yine bulaniyo. bende dr sorup alicam bi bakayim ise yarar insallah. birde benim aksamlari midem agrimaya basladi. (
Off..ne çektiğini çok iyi anlıyorum canım eşim zorla yediriyor ızdırap gibi geliyor bana. Geceleri benim miğdem yanıyor dün gece resmen uykudan uyandım miğde yanmasından dolayı. Ama olsun biz bu anı çok bekledik geçeçek inşallah çok şükür bunada.

Durumuna çok şaşırdım ben eşin çok ayıp yaptığı seni böyle bi ikilemde bırakmaması gerekiyor al karşına sakince konuş ben çok istiyorum de

Çok ama çok üzüldüm inanki canım. Ne denirki bu durumda bilmiyorum ama imtihan dünyası sen sabret sabrın sonu mükafatla sonuçlanır inşallah. Zor bir imtihandan geçiyorsun ama yavrusunu kaybeden annelerde var doğdukdan sonra ona iyice alışıp sonra evladını toprağa veren anneler var. Herzaman senden daha kötülerini düşün ben öyle yapıyorum. Yoksa çekilecek gibi değil. Rabbime sığınıyorum. Rabbim inşallah en kısa zamanda en hayırlı ve en sağlıklı şekilde tekrar sana bu güzel duyguyu tattırır.

Tabiki bebeğinden vazgeçme. Daha kalp atışlarını dinleyeceksin Herşeyin en kısa zamanda yoluna girmesini dilerim canım. Iyi geceler

Yok artık daha neler rabbim korunmana rağmen verdiyse vardır bir bildiği senin çocuğun var mı yanlış anlama ama eşin bencilce davranmış neden korkuyor çocuktan

Nasıl bir düşüncedir o kusura bakmasın da bebeğini istemeyen seni hiç istemesin Rabbimin verdiği cana kıyılır mi hiç hemde hic bir sorun yokken doğduğu zaman çok pişman olacak bu sözleri söylediği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…