2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Onun için yuva yıkmak bu kadar kolaysa sana bir canla kendini seçim olarak sunabilecek kadar karaktersizse, yuva yıkmak senin için de kolay olmalı. Ve ikisi arasında kalmana anlam veremedim bu kadar nasıl alttan alabildiniz?
Ne olursa olsun o benim hala eşim ve neden korktuğunu anlamaya çalışıyorum. Kızmadım mı evet hem çok kızdım ne olursa olsun bebeğimi seçerim o ayrı konu ama bu işi yuva mı yıkarak yapmak istemiyorum umarım doğru yolu bulur.

Çok iyimser geldiniz bana.

Bunu bilmiyordum. Şimdiye kadar aşırı nar yedim. İnşallah kötü bişey olmaz
Yok canım telaşlanma bişey olmaz artık azaltırsın dikkat edersin :) Allaha emanet yavrularımız
Canım çok üzüldüm içinde bulunduğun ikilem durumuna. Ama eşin zaten babalığı tatmış senin anne olma hakkını elinden alamaz . Ama şöyle bişey var bunu zaten evlenmeden konuşup çözmüş olmanız gerekir zaten öyle de olmuş. Bence eşin kalp atışını duyunca yumuşar hem aileniz tamamlanır hem onun çocuğu da yalnız kalmamış olur hem de sizin bi çocuğunuz olur inşalllah eşin anlayış gösterir zamanla

Kızlar ben de çalışıyorum ve bu durum beni çok zorluyor masa başı çalışmama rağmen napıcan bilmiyorm bgn izin yazıp erken çıktım belki bu haftayı raporla kapatırım ama bulantılar çok bastırdı bişeyde yiyemiyorum doğru dürüst çok zor valla Allah yardım etsin hepimize. Özellikle ayakta çalışmak zorunda olanlara

Çok iyimser geldiniz bana.
Hayatımda fevri kararlar almamayı öğrendim canım. Şimdi burda snirle kavga etsem bu konu uzayıp gidecek ve inada binecek belkide düşününce doğru yolu bulacağı varsada bulmayacak. Bu arada ben bebeğimin heyecanını yaşamaya devam edeceğim ve sonun kararını kendisi verecek ya bu bebeği isteyecek yada ayrılacağız. Hee bu yazdıklarımdan yanlış anlamayın ayrılırsam ne yaparım gibi düşüncelerim yok Allaha şükür bir firmada müdürüm aylık 6 bin lira gelirim var. Her halükarda yeterim ben bebeğime ama burda ki derdim babasız bir çocuk büyütmektense onun doğru yolu bulmasını ve anne babasıyla çocuğumu büytmek istemem.

Ben de dört ayı önceden kullanmak istiyordum olmuyomuş sanırım. Son iki aya kadar beklemek gerekiyor. O da çok uzun. Gebeliğe bağlı ücretsiz izin hakkımız var mı. Gerçi biz de sıkışığız ben de ayrılamam

Kolaylıklar diliyorum sana canm anne olmak ne zormuş valla bebekler iyi olsun da katlanabşdiğimz kadar katlancağız artık

Umarım canım benim isteğimde doğru yolu bulması ama nasip sanırım yaşayıp göreceğiz.

Ücretsiz izin doğum sonrası kadrolu öğretmenler için tabi 2 yılmş öncesi ücretsiz şekilde doktor raporun varsa kullanablrsn canm

Eşin ekonomiyi bahane Edip bence kendi sorumluğundan kaçmaya çalışıyor . Kaç yaş var aranızda ?

Bencede daha da cevap verme artık

Maşallah kızlar yarım günde 22 sayfa birikmiş yarına kadar anca okurum
Umarım herkes iyidir güzel haberler vardır

Eşin ekonomiyi bahane Edip bence kendi sorumluğundan kaçmaya çalışıyor . Kaç yaş var aranızda ?
17 canım 50 yaşında şuanda ben 33 yaşındayım. Bencede ekonomi işin bahanesi aylık 6000 lira benim gelirim var zaten. O korkuyor şuanda büyük ihtimal yaşından dolayı. Normalde çok çok iyi biridir 9 yıldır bugüne kadar kavga diyeceğimiz birşey yaşamadık bakalım nasıl aşacağız bu durumu.

Canım erkekler bebeği kucaklarına alana kadar babalığı hissedemiyorlar bence. Üstelik ilk başta isteyip sonradan böyle demesi, bir anlık duygu karmaşası yaşadığını düşündürttü bana. Bence inatlaşma eşinle, zamanla alışacak tekrar baba olmaya. Bebeğinden şakın vazgeçme canım.
Çok geçmiş olsun canım. İnş çabucak toparlanırsın. Tekrar bu heyecanı yaşarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…