Allah'ım en kısa zamanda saglikli bir gebelik nasip etsin sanaTeşekkür ederim canım allah razı olsun
, bugün bittii ... ayrıntılarw girmeyeyim arkadaşlar rahatsız olmasın
Zor geçmedi fiziksel olarak ...
Patolojiye yollandı ...
Rabbim sizin bebelerinizesağlık versin inşallah
Valla ayni cümleyi ben kurdumçocuğunu seç ve kapıyı göster
50 yaşında hala çocuk sahibi olabiliyor olması Allah'ın ona verdiği bir lütuf bu bebekten sonra istese de olmayacaktır büyük ihtimalle ve bu bebeğe son verirseniz ve evliliğe devam ederseniz sizin ömür boyu anne olma hakkınızı elinizden almış olacak bu durumda .İnsallah bebek doğar ve annelik duygusunu tadarsiniz ( hamilelikteki gibi olmuyor doğunca daha başka annelik duygusu) o zaman anlayacaksınız hayatta hiçbir şey koca anne baba kardeş vs. Evlattan daha öte değil.17 canım 50 yaşında şuanda ben 33 yaşındayım. Bencede ekonomi işin bahanesi aylık 6000 lira benim gelirim var zaten. O korkuyor şuanda büyük ihtimal yaşından dolayı. Normalde çok çok iyi biridir 9 yıldır bugüne kadar kavga diyeceğimiz birşey yaşamadık bakalım nasıl aşacağız bu durumu.
Inşallah canim saol hakkımızda hayirlisiCanim çok geçmiş olsun, yat dinlen ve morali yüksek tut ki bebeğinde sana tutunsun
Allah'ın izniyle birşey olmayacak
Merhaba ben de aranızdaydım hatırlarsan z düşük yaptm ama hala takipte kalıp güzel hberlerinizi okuyorum sürekli yalnız şu noktada yazmadan edemedim hele de bir eğitimcinin yanlış üslubuna... Arkadaşımız bi konuda ısrarla yargıda bulunmamış fikir beyan etmiş sizse çok yanlış bir üslup ile saldırmışsınız kendisine cehalet bazen yaşadığımz kesim aile faktörü kişinin kendini geliştirme fırsatı olmaması yüzünden olbilir kimsenin nasıl bir hayat yaşdığını bilemezsiniz... siz bir eğitimcisiniz saygım büyük ama acı olan binlerce ailenin evladına da bu yöntemle mi davranıyorsunuz...burda bir çok hamile var ve panik olabilirler diye savunmuşsunuz bu empatiyi düşük yapan bi anneye nie göstermiyorsunuz... umarım anlatabilmişimdir umarım öğrencilerinize sabır ve hoşgörüyle davranıyorsunuzdur... mutlu kalınTabi aradan tek mesajımı alıntılayınca durup dururken saldırmışım gibi olmuş :) o arkadaşı tanımam etmem neden düşman olayım ki, ama cehalete düşmanım evet bu doğru. Yaşadığı olaya çok üzüldüğümü de yazmıştım. Aynı şeyi ben de yaşadım. Zor olduğunu biliyorum. Ama sence canlı canlı kürtaj yapıyorlar demesi, hele de hiç bu deneyimi olmayan ve kürtaj olmak durumunda olan arkadaşlarımız ne hisseder? Bu kadar endişeli ve tedirginken. Ben böyle olmadığı yazmama rağmen, başka arkadaşlarda yazmasına rağmen, ısrarla her yer bir değil demesine ben bu mesajı yazmıştım. Bu pencereden bakarsan benim neden bu kadar dil döktüğümü anlarsın. Kötü niyetli olsa direkt kib lerim zaten. Biz öğretmenlerin bir yerden sonra kişiliği oluyor sanırım, doğru bilginin sonuna kadar arkasında durmaya çalışması. Ben yarın arkadaşın o dediği hastaneyi arayıp soracağım. Eğer evet derlerse, özürü mü dileyeceğim. Merakın olmasın :)
Seninde anneligi tatmak istedigini anlamamis daha yasi kac olursa olsun erkekler duygulari gec anlıyor.Yaa kızlar benim bir derdim var ve çok mutsuzum biriyle konuşmazsam çatlayacamŞimdi şöyle bir durum var benim eşim daha önce evlenmiş ve boşanmış ve bir kızı var. Biz çıkmaya başladığımızda ben bir saha evlenmem diyordu ve çocuk yapmam diyordu. 9 yıldır beraberiz 4 yıldır evliyiz. Bu zamana kadar benimde hiç aklımda çocuk yoktu ama korunmama rağmen nasıl olduysa ki o dönemde onun ailesinin istanbula taşınma planları vardı. Diyordu yakın yere taşının yatılı kadın var onlarda biz çocuk yapalım ben işe giderken onlara bırakayım çocuğu falan konuşuyordu. Şimdi ben hamileyim ve oda ilk başta ben kız olsun istiyorum iyi bak çocuğuma falan derken. Hemen ailesini arkadaşlarını arayıp baba olacam diye haber saldı heryere. Şimdi Hafta sonu ailesinin yanına şehirdışına gitti. Kayınvaliden ben biliyordum sizin çocuğunuz olacağını kızım yapacaktı gibi laf etmiş ve aslında çok istiyorlar ama benimki bugün bana dediki ben çocuk istemiyorum yaşım geçti bu yaştan sonra uğraşamam önümüzdede kriz var Türkiyenin ne olacağı belli değil biz salakmıyız çocuk yapıyoruz bu devirde ben istemiyorum yaa o ya ben diyor. 10. Hafta dolmadan aldıralım diyor. Kafayı yiyeceğim
Benden istemediler canım burdan bi arkadaştan istemişler tam idrar tahlili diğerinde kızamık enfeksiyon vs var mı diye bakılan bi tahlilmişCanım nr oluyor tam olarak o tit ve tourch testi brn ilk defa duyuyorum :)
Off..ne çektiğini çok iyi anlıyorum canım eşim zorla yediriyor ızdırap gibi geliyor bana. Geceleri benim miğdem yanıyor dün gece resmen uykudan uyandım miğde yanmasından dolayı. Ama olsun biz bu anı çok bekledik geçeçek inşallah çok şükür bunada.
Ben kalbi 7+1 de duydum erken gitsem belki yine duyulurdu ama kesin olsun diye doktor o zaman çağırdı diye düşünüyorum. İnşallah sende hayırlısıyla duyarsın:) kaybı olan anneler daha tedirgin oluyor haliyle.. Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah
Hayatımda fevri kararlar almamayı öğrendim canım. Şimdi burda snirle kavga etsem bu konu uzayıp gidecek ve inada binecek belkide düşününce doğru yolu bulacağı varsada bulmayacak. Bu arada ben bebeğimin heyecanını yaşamaya devam edeceğim ve sonun kararını kendisi verecek ya bu bebeği isteyecek yada ayrılacağız. Hee bu yazdıklarımdan yanlış anlamayın ayrılırsam ne yaparım gibi düşüncelerim yok Allaha şükür bir firmada müdürüm aylık 6 bin lira gelirim var. Her halükarda yeterim ben bebeğime ama burda ki derdim babasız bir çocuk büyütmektense onun doğru yolu bulmasını ve anne babasıyla çocuğumu büytmek istemem.
Kızlar günaydın dün gece o kadar korktum ki anlatamam kasığıma adet olacakmış gibi çok şiddetli bi sancı girdi 2 dakika sürdü ve geçti ödüm koptu bunlar normal mi acaba ya ben böyle şiddetli bi ağrı görmedim
Allahım çok kötu bır gece ve sabah uyandım
Sadece öğürüyorum .. Midemde hiçbirşey yok
Herşeyden tiksiniyorum
Kokulara çok hassaslaştım . Sabah kremımın kokusu yuzunden kustum
Günaydın canım bende bugün gidicrm tahlil sonuçlarını göstricm inş kalp atışlarınıda dinletir. Çok etkiledi bu minnaklar biziGünaydin kızlar bugün kontrolum var. Kalbim yerinden çıkmak üzere
Rüyamda bile kontrole gittigimi gördüm.
Insallah bebegim güzelce gelisip büyümüştür.
Cok gecmis olsun canim. Benim 2 kere bulantim oldu. Onda bile ne yapacagimi sasirdim. Sen kimbilir kac katını yaşıyorsunAllahım çok kötu bır gece ve sabah uyandım
Herşeyden tiksiniyorum
Çok geçmiş olsun vala çok kötü bu mide bulantıları bende her wc ye kalktığımda felaket mide bulantım oluo Allah yardımcımız olsunAllahım çok kötu bır gece ve sabah uyandım
Herşeyden tiksiniyorum
Doğmadan böyleysek dogunca ne olacagiz bilmem artik.Günaydın canım bende bugün gidicrm tahlil sonuçlarını göstricm inş kalp atışlarınıda dinletir. Çok etkiledi bu minnaklar bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?