2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Allah'ım en kısa zamanda saglikli bir gebelik nasip etsin sana canı gönülden diliyorum bunu.
Çocuk isteyen hiç bir kucak boş kalmasin.
Çok geçmiş olsun canim.

50 yaşında hala çocuk sahibi olabiliyor olması Allah'ın ona verdiği bir lütuf bu bebekten sonra istese de olmayacaktır büyük ihtimalle ve bu bebeğe son verirseniz ve evliliğe devam ederseniz sizin ömür boyu anne olma hakkınızı elinizden almış olacak bu durumda .İnsallah bebek doğar ve annelik duygusunu tadarsiniz ( hamilelikteki gibi olmuyor doğunca daha başka annelik duygusu) o zaman anlayacaksınız hayatta hiçbir şey koca anne baba kardeş vs. Evlattan daha öte değil.

Merhaba ben de aranızdaydım hatırlarsan z düşük yaptm ama hala takipte kalıp güzel hberlerinizi okuyorum sürekli yalnız şu noktada yazmadan edemedim hele de bir eğitimcinin yanlış üslubuna... Arkadaşımız bi konuda ısrarla yargıda bulunmamış fikir beyan etmiş sizse çok yanlış bir üslup ile saldırmışsınız kendisine cehalet bazen yaşadığımz kesim aile faktörü kişinin kendini geliştirme fırsatı olmaması yüzünden olbilir kimsenin nasıl bir hayat yaşdığını bilemezsiniz... siz bir eğitimcisiniz saygım büyük ama acı olan binlerce ailenin evladına da bu yöntemle mi davranıyorsunuz...burda bir çok hamile var ve panik olabilirler diye savunmuşsunuz bu empatiyi düşük yapan bi anneye nie göstermiyorsunuz... umarım anlatabilmişimdir umarım öğrencilerinize sabır ve hoşgörüyle davranıyorsunuzdur... mutlu kalın

Seninde anneligi tatmak istedigini anlamamis daha yasi kac olursa olsun erkekler duygulari gec anlıyor.
Bosver anlayacak ve hersey guzel olacak.
Erkekler bebek dogana kadar zaten his olarak notrler.
Sen sakin modunu düşürme.

Kızlar günaydın dün gece o kadar korktum ki anlatamam kasığıma adet olacakmış gibi çok şiddetli bi sancı girdi 2 dakika sürdü ve geçti ödüm koptu bunlar normal mi acaba ya ben böyle şiddetli bi ağrı görmedim

Zorla yemek yemeyin daha kötü olursunuz
Mide bulantıları gecince yersin

Amin Allah c.c razı olsun. Iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. siz de sağlıkla hayırla kucağınıza alırsınız inşaAllah. Hepimiz de güzel haberler paylaşırız inşaAllah

Esin diger evliliginden ve cocuk sevgisini tam yasayamadigi icin anilari cok iyi degil bence
Sen ona bu sureci farkli yasattiginda o da keyif alacaktir
Sen bu poziitif tavrina devam et ve bebeginden vazgeçme
Biz tüp bebekle sahip olana kadar yıllardır neler çektik
Kalbi atan bircanlinin hayatina son vermek öyle kolay degil de canim sen ona

@YesimV esinin dusunceleri bende de vardi biliyorsun. Benim 1 kizim var simdi tekrar bebek falan aldirsam mi dedim.esim bana nasil istersen ama kizimiz kardessiz buyumesin dedi.ben bebege baglandim.esimin baba olma cocuk sahibi olma istegini anlamaya calistim.sen cok makul davraniyorsun suan gerginlik yapmayarak.erkeklerde bebek gelince 2.plana atilma korkusu bile olabiliyor.
Sorunsuzca atlatirsiniz bu sureci insaallah

Bende 4 ve 5. Haftalarda küçük segirmeler gibi istemsiz kasılmalar oluyordu korkuyordum. Ama şimdi gün içinde iki ya da üç kez böyle rahimde bıçak batması gibi kısa süreli sancılara dönüştü. Meğer kese geliştikçe bizim rahmimizdeki o güçlü kaslar esnemeye başlıyormuş keseye yer açmak için . Ilk kez başımıza geldiği için Allah c.c korusun bisey olacak diye korkuyor insan. Özellikle 5. Haftamı kan geldi mi diye iç çamaşırına bakarak geçirdim desem... gerçekten tecrübesizlik cehalet çok kötü birşey boşu boşuna gerim gerim gerildim. Her hamilelik aynı değil tabii. Fikir olması açısından yazdım

InsaAllah sizin de bebeginiz büyüyüp geliştiği için olmuştur. Kesesi sağlıkla gelisip güzelce tutunur yavrucak Allah c.c nun izniyle

Allahım çok kötu bır gece ve sabah uyandım
Sadece öğürüyorum .. Midemde hiçbirşey yok
Herşeyden tiksiniyorum
Kokulara çok hassaslaştım . Sabah kremımın kokusu yuzunden kustum

Herşeyden tiksiniyorum

Geçmiş olsun gece bir sorun mu oldu, sancı çoksa doktora mı gitseniz. Bulantı için mandalinanız varsa o iyi geliyor diyordu arkadaşlar. Belki deneyebilirsiniz. InsaAllah daha uzun sürmez bu haliniz. Tekraren geçmiş olsun.

Reactions: H E
Günaydin kızlar bugün kontrolum var. Kalbim yerinden çıkmak üzere
Rüyamda bile kontrole gittigimi gördüm.
Insallah bebegim güzelce gelisip büyümüştür.
Günaydın canım bende bugün gidicrm tahlil sonuçlarını göstricm inş kalp atışlarınıda dinletir. Çok etkiledi bu minnaklar bizi

Herşeyden tiksiniyorum
Cok gecmis olsun canim. Benim 2 kere bulantim oldu. Onda bile ne yapacagimi sasirdim. Sen kimbilir kac katını yaşıyorsun
Insallah bir an once duzelirsin canim.

Herşeyden tiksiniyorum
Çok geçmiş olsun vala çok kötü bu mide bulantıları bende her wc ye kalktığımda felaket mide bulantım oluo Allah yardımcımız olsun

Günaydın canım bende bugün gidicrm tahlil sonuçlarını göstricm inş kalp atışlarınıda dinletir. Çok etkiledi bu minnaklar bizi
Doğmadan böyleysek dogunca ne olacagiz bilmem artik.
Hadi iyi haberler verelim insallah birbirimize canim. Daha once kalp atisini duymus muydun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…