• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
saglicakla kucaginada alirsin ins. canim.. :anneadayı::anne:
Amin hepimiz İnşâAllah siz kalp atışin gittiniz mi günlerimiz aynı kese için ne zaman gittiniz boyutu hakkında bi bilgi verdi mi doktor? Ben 10 gün önce gittim kese için yarın tekrar çağırdı İnşâAllah güzel haberler Alırız

Yaa kızlar benim bir derdim var ve çok mutsuzum biriyle konuşmazsam çatlayacam:KK43: Şimdi şöyle bir durum var benim eşim daha önce evlenmiş ve boşanmış ve bir kızı var. Biz çıkmaya başladığımızda ben bir saha evlenmem diyordu ve çocuk yapmam diyordu. 9 yıldır beraberiz 4 yıldır evliyiz. Bu zamana kadar benimde hiç aklımda çocuk yoktu ama korunmama rağmen nasıl olduysa ki o dönemde onun ailesinin istanbula taşınma planları vardı. Diyordu yakın yere taşının yatılı kadın var onlarda biz çocuk yapalım ben işe giderken onlara bırakayım çocuğu falan konuşuyordu. Şimdi ben hamileyim ve oda ilk başta ben kız olsun istiyorum iyi bak çocuğuma falan derken. Hemen ailesini arkadaşlarını arayıp baba olacam diye haber saldı heryere. Şimdi Hafta sonu ailesinin yanına şehirdışına gitti. Kayınvaliden ben biliyordum sizin çocuğunuz olacağını kızım yapacaktı gibi laf etmiş ve aslında çok istiyorlar ama benimki bugün bana dediki ben çocuk istemiyorum yaşım geçti bu yaştan sonra uğraşamam önümüzdede kriz var Türkiyenin ne olacağı belli değil biz salakmıyız çocuk yapıyoruz bu devirde ben istemiyorum yaa o ya ben diyor. 10. Hafta dolmadan aldıralım diyor. Kafayı yiyeceğim:KK43:
Kendi çocuğu var diye böyle konuşuyor sizin yaşınız çok genç onun çocuğunun size ne faydası olacak sakın öyle bişey yapmayın evlat büyük bir nimet kıymetini bilin herkes rızkıyla nasibiyle doğar

Canım erkekler bebeği kucaklarına alana kadar babalığı hissedemiyorlar bence. Üstelik ilk başta isteyip sonradan böyle demesi, bir anlık duygu karmaşası yaşadığını düşündürttü bana. Bence inatlaşma eşinle, zamanla alışacak tekrar baba olmaya. Bebeğinden şakın vazgeçme canım.

Bugün öğlem aldır diye konuşan adam akşam yemekte midem kalktı yiyemedim diye çocuk vitaminsiz kalacak hiç yemiyorsun hiç dikkat etmiyorsun kendine diye konuşuyordu sonra yine aldıralım kurtul bu mide bulantısından rahatla dedi:rolleyes: kafası çok karışık bu konuşmadan onu anlıyorum dediğin gibi. Ben inatlaşmıyorum aadeve istiyprum diyorum ama o ya öyle ya böyle diyor:sinirli: Aklı gelsin başına biran önce
:dua:

Kendi çocuğu var diye böyle konuşuyor sizin yaşınız çok genç onun çocuğunun size ne faydası olacak sakın öyle bişey yapmayın evlat büyük bir nimet kıymetini bilin herkes rızkıyla nasibiyle doğar
Yok zaten tanımıyorum bile ilk yılımızda bir defa görmüştüm oda pedegog, avukat ve zabıtayla teslim alınıyordu annesinden. Yılda bir defa temmuz ayı boyunca babasıyla kalmasına karar vermiş mahkeme. Ama Annesinin doldurmaları sonucu sürekli ağlıyor diye pedagog almayın demiş sonra bir iki daha uğraştı baktı hep aynı sorun almıyor artık. Gerçi şimdi 17 yaşında kızda ya benim babam var deyip aramıyor. Şimdi annesi yada kızı sadece para yada çeşitli şeyler ihtiyaç oldukça yazıyor sadece.

Yaa kızlar benim bir derdim var ve çok mutsuzum biriyle konuşmazsam çatlayacam:KK43: Şimdi şöyle bir durum var benim eşim daha önce evlenmiş ve boşanmış ve bir kızı var. Biz çıkmaya başladığımızda ben bir saha evlenmem diyordu ve çocuk yapmam diyordu. 9 yıldır beraberiz 4 yıldır evliyiz. Bu zamana kadar benimde hiç aklımda çocuk yoktu ama korunmama rağmen nasıl olduysa ki o dönemde onun ailesinin istanbula taşınma planları vardı. Diyordu yakın yere taşının yatılı kadın var onlarda biz çocuk yapalım ben işe giderken onlara bırakayım çocuğu falan konuşuyordu. Şimdi ben hamileyim ve oda ilk başta ben kız olsun istiyorum iyi bak çocuğuma falan derken. Hemen ailesini arkadaşlarını arayıp baba olacam diye haber saldı heryere. Şimdi Hafta sonu ailesinin yanına şehirdışına gitti. Kayınvaliden ben biliyordum sizin çocuğunuz olacağını kızım yapacaktı gibi laf etmiş ve aslında çok istiyorlar ama benimki bugün bana dediki ben çocuk istemiyorum yaşım geçti bu yaştan sonra uğraşamam önümüzdede kriz var Türkiyenin ne olacağı belli değil biz salakmıyız çocuk yapıyoruz bu devirde ben istemiyorum yaa o ya ben diyor. 10. Hafta dolmadan aldıralım diyor. Kafayı yiyeceğim:KK43:
Canim eşin bir kafa karışıklığı yaşıyor çok belli. Birileri mi etkiledi diye düşündüm açıkçası.
Insallah bir an önce akli basina gelir. Ayrıca Türkiye de kriz hep var. Hiç bir zaman güllük gülistanlık olmadı. Kusura bakmasin ama ilk çocuğunu niye yapmiş.
Bu arada ilk cocugu kac yasinda?

Canim eşin bir kafa karışıklığı yaşıyor çok belli. Birileri mi etkiledi diye düşündüm açıkçası.
Insallah bir an önce akli basina gelir. Ayrıca Türkiye de kriz hep var. Hiç bir zaman güllük gülistanlık olmadı. Kusura bakmasin ama ilk çocuğunu niye yapmiş.
Bu arada ilk cocugu kac yasinda?
Valla bilmiyorum ama kendi kafasında kuruyor gibi. Kızı 17 yaşında canım

Merhaba kızlar, ben 2018 haziran annesiyim . Kızımı 27 haziranda kucağıma aldım , şuan 4 aylık pıtırcık. Çok güzel zamanlara denk geliyor hamileliginiz. Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Iyi akşamlar.
Amin çok tesekkurler❤Kızınıza da rabbim saglikli uzun ömürler nasip etsin. Darisi bizlere olsun.

tit özel hastanede 10-20 tl gibi bişey canım :) Torch testini hiç bilmiyorum ama en yakın özelden telefonla bilgi alsan daha sağlıklı olur olmadı pahalıysa devlette araştırırsın
Canım nr oluyor tam olarak o tit ve tourch testi brn ilk defa duyuyorum :)

1-2 gune fikri degisir insallah. Seni de strese sokuyor boş yere. Bebekli ortamlara mı gitseniz acaba belki heveslenir.
Yok yok hiç heveslenmez hele birde ağlarsa aman allahım bu yaştan sonra bunlarımı yaşacağım der şimdi:KK47:

Vallah kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Yazmasaydım çatlardım kendi kendime:rolleyes: hakkımızda hayırlısı artık

Not: Bebeğimden vazgeçmem:KK200::anne:
İyi geceler herkese

:KK43:((( ya az az yemeye calisiyorum. yine bulaniyo yine bulaniyo.. yemiyorum acikinca yine bulaniyo. bende dr sorup alicam bi bakayim ise yarar insallah. birde benim aksamlari midem agrimaya basladi. :KK43:(
Off..ne çektiğini çok iyi anlıyorum canım eşim zorla yediriyor ızdırap gibi geliyor bana. Geceleri benim miğdem yanıyor dün gece resmen uykudan uyandım miğde yanmasından dolayı. Ama olsun biz bu anı çok bekledik geçeçek inşallah çok şükür bunada.

Durumuna çok şaşırdım ben eşin çok ayıp yaptığı seni böyle bi ikilemde bırakmaması gerekiyor al karşına sakince konuş ben çok istiyorum de

Teşekkür ederim canım allah razı olsun
, bugün bittii ... ayrıntılarw girmeyeyim arkadaşlar rahatsız olmasın
Zor geçmedi fiziksel olarak ...
Patolojiye yollandı ...
Rabbim sizin bebelerinize :anne:sağlık versin inşallah
Çok ama çok üzüldüm inanki canım. Ne denirki bu durumda bilmiyorum ama imtihan dünyası sen sabret sabrın sonu mükafatla sonuçlanır inşallah. Zor bir imtihandan geçiyorsun ama yavrusunu kaybeden annelerde var doğdukdan sonra ona iyice alışıp sonra evladını toprağa veren anneler var. Herzaman senden daha kötülerini düşün ben öyle yapıyorum. Yoksa çekilecek gibi değil. Rabbime sığınıyorum. Rabbim inşallah en kısa zamanda en hayırlı ve en sağlıklı şekilde tekrar sana bu güzel duyguyu tattırır. :KK200:

Yok yok hiç heveslenmez hele birde ağlarsa aman allahım bu yaştan sonra bunlarımı yaşacağım der şimdi:KK47:

Vallah kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Yazmasaydım çatlardım kendi kendime:rolleyes: hakkımızda hayırlısı artık

Not: Bebeğimden vazgeçmem:KK200::anne:
İyi geceler herkese
Tabiki bebeğinden vazgeçme. Daha kalp atışlarını dinleyeceksin ;) Herşeyin en kısa zamanda yoluna girmesini dilerim canım. Iyi geceler

Yok artık daha neler rabbim korunmana rağmen verdiyse vardır bir bildiği senin çocuğun var mı yanlış anlama ama eşin bencilce davranmış neden korkuyor çocuktan

Nasıl bir düşüncedir o kusura bakmasın da bebeğini istemeyen seni hiç istemesin Rabbimin verdiği cana kıyılır mi hiç hemde hic bir sorun yokken doğduğu zaman çok pişman olacak bu sözleri söylediği için

Back
X