2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Günaydınn sancı girdiği zaman bende çok korkuyordum ama normalmiş canım bikaç gündür sancı girmedi o kadar şiddetli bünye alışıyor ufak ufak sanırım :)
ay çok şükür Allah razı olsun içim birazda olsa rahatladı bu kadar şiddetli ilk kez oldu

Bu hadsiz mesajınızı hiç okumamış kabul ediyorum. Esenkal!

Canım çok geçmiş olsun
En kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla dünyaya getirmen dileğimle

ay çok şükür Allah razı olsun içim birazda olsa rahatladı bu kadar şiddetli ilk kez oldu

İlk çok şiddetli sancıyı hapşırırken yaşadım bildiğin iki büklüm kalakaldım okdr acı çekmiştim ve korkuyla direkt foruma yazmıştım dejavu oldum resmen :) Sırayla aynı şeyleri yaşıyoruz en hafif belirtilerle hamileliğimizi geçiririz inş. :)

inan acısı umrumda değil canım yansın sadece herşey yolunda mı endişesi mahfediyo beni yoksa acı neki ben razıyım :)

Dogru canim hatirladim. Insallah bugun duyacaksin Gercekten cok guzel bir duygu. Rabbim herkese yasatsin.

bu önemli bir sorun bence bizim burda iyi yada kötü bir şey dememiz hoş olmaz, eğer imkanınız varsa bir aile terapistine gitseniz eşin sıkıntılarını korkularını sen sıkıntılarını paylaşsan ve ortak bir çözüm bulmaya çalışsanız, derim ben

Tam olani yazmissin canim tatli bekleyişler ama rahat olana tabi.
Insallah dogduklari zamanlari da konusacagiz❤

Kızlar Günaydın;bir konuda fikrinizi öğrenmek istiyorum.Benim bir tane görümcem var ve kendisinden nefret ediyorum (geçmişte bana yaptığı davranışları yüzünden )Ve hiçbir şekilde görüşmüyorum.Dün akşam beni aradı.40 yaşındaki kadın,çocuk gibi “sıkıldım,sıkıldım”ben de gelmek istiyorsan gel dedim,geldi.Bana diyor ki “ben örgü tulum yapıcam,ne renk yapıyım’Ben de dedim ki;benim bebeğim yaz bebeği,kışın da 6 aylık olacak ben örgü tulum giydirmem.Bu bozuldu,işte siz herşeyi yaptınız,bize birşey bırakmadınız,falan dedi.Ben de çok istiyorsan kıyafet al,gel dedim.Ben yiyenimi ilk öğrendiğim zaman gittim ilk adım ayakkabısı aldım,bir çift çorap alıp gelemezmiydi??Neyse dün akşam da bana “ben Bebek doğunca her gün gelirim “dedi;ben de yarım ağızla “gel “dedim ama ben bunu hergün çekemem,lohusa halimle.Şimdiden eşime söyleyip,önlemini alıyım mı,yoksa o günü bekleyim mi ???

Son düzenleme:

Ben olsam baştan önlemimi alır söylerim, hamileliğin boyunca bunu düşünüp kafana takmaktansa eşinle paylaş ve işini garantiye al derim :)

Günaydın kk sakinleri ev taşıyorum ve kendimi dinleyince vajina sızlaması oluyor Bebeğim rabbime emanet ne diyeyim kimse de elini vurmadı tek başıma yapıp duruyorum..

Ben önlemimi bastan alanlardanim.
Kizkardesin gelemez abin zaten gelemez annen bebek olunca gelebir bende sadece bayramlarda giderim annene.simdilik bole.bebek olunca hucummm diye uçuşacak durumlari olmayacak.

Herşeyi yapmış mı. Çok istiyosa puset alsım yatak alsın. Örgüyle ucuza kapatmak istemiş. Ya da yeni doğan seti alsın ya da ayakkabı alsın birsürü seçenek var. Hergün niye gelecekmiş. Çok değişik. Sıkılıyosa eğitim kurslarına yazılsın o ne öyle yeni doğan evi insan eğlendirme yeri mi

Sabah kizim okula giderken kalkip onunla kahvalti yapıyorum. Sonra ilaclarimi icip fitil koyup yatakta keyif yapiyorum
Bu arada kahvalti hazir oluyor kalkıp bide onu yiyorum 11 gibi sonra gun boyu yiyerek devam ediyorum.
Bu defa kilo almayacagim diyen beni bugun yedigim hurmalar yarin tirmalar olacak : (((

S smyy58 canım dikkat et bol bol dinlen,boşver iş güç olur bebeğin iyi olsun sen iyi ol.çok şükür kalp atışı da almışsınız sen de duyarsın en kısa zamanda

bende şuan grip nezle hepsi var. sürekli hapşırıyorum. hapşırdıkça kasık ağrısı oluyor. çok korkutucu. Allahtan çok şiddetli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…