ben de erkek hissediyorum baya. önceden kız çocuğum olsun isterdim ama hamile olduğumu öğrenince o istek bi anda yok oldu sağlıklı olsun da hiç farketmez ne olursa moduna girdim :) eşimde kız hissediyor
öyle canım kızlarını koruyup kolluyorlar ama bize sıra gelince o yapar oluyor,biz insan evladı değiliz sanki,benim annem kendi gelininden bişey görmedi,beklemez de zaten.anneme ben koşuyorum,kayınvalideye ben.üzüldüm sana yalan yok,taşınma işi çok zor,bizde ev almak istiyoruz eğer hamileliğime denk gelirse belki bende taşınabilirim
o kadar zorlanıyorum ki tüm gece vajina sızlamasından uykularım bölündü hala da var o sızlama birşey olursa vebalim günahım onların boynuna olsun bir daha görürler yardım edermiyim
ya kızlar bi fikrim var acaba şey mi yapsak herkes hissettiği cinsiyetleri yazsa ilk sayfadaki tabloya yeni bir sütun ekleyip koysak bakalım hislerimiz ne kadar doğru çıkacak ? ne dersiniz? Feeling07
Ssmyy58
canım dikkat et bol bol dinlen,boşver iş güç olur bebeğin iyi olsun sen iyi ol.çok şükür kalp atışı da almışsınız sen de duyarsın en kısa zamanda
Allahım çok kötu bır gece ve sabah uyandım
Sadece öğürüyorum .. Midemde hiçbirşey yok
Herşeyden tiksiniyorum
Kokulara çok hassaslaştım . Sabah kremımın kokusu yuzunden kustum
2 gündür yatak döşeğim dün 2 fincan ıhlamur içtim ama korktum onu da yapmam bugün gece yattıktan sonra 3 kez uyandım burun tıkanıklığından tuzlu su da kar etmiyo çok zor çok allah hepinizi korusun enfeksiyondan
Sağol canım çok düşüncesizler hem eşim hem ailesi hamile olduğumu bile bile yardıma kimse gelmedi ama kaynanam bi yemeği kıymaz kızına yaptırmaya ısıtır yollar evine. Allaha havale ediyorum herkes ettiğini bulsun inşallah