- 24 Eylül 2018
- 647
- 911
- 53
- 37
Kese konumu nasıl anlaşılıyor sağ sol olduğu benim en son bu durumdaydı.
bu vajinal mi, karından mı bakıldı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kese konumu nasıl anlaşılıyor sağ sol olduğu benim en son bu durumdaydı.
Ay çok güzel olmuş .Ben eşime sürpriz yaptım canım anneme normal söyledim hep aklımda bi hayalim vardı çok şükür gerçeklestirdim biz sevgiliyken mektuplarla haberlesirdik böyle güzel bi haberi bende mektup iç kapağına cok anlamli guzel bir not yazip içine de kan tahlili sonucunu koydum akşam eve gelince önceden bi mektup buldum dedim anlamasin diye ilk önce yazıyi okuyup sonra sonuca baktı yuzundeki o şaşkın ifadeyi tekrar yaşamak isterim cok anlamliydi
Ben eşime sürpriz yaptım canım anneme normal söyledim hep aklımda bi hayalim vardı çok şükür gerçeklestirdim biz sevgiliyken mektuplarla haberlesirdik böyle güzel bi haberi bende mektup iç kapağına cok anlamli guzel bir not yazip içine de kan tahlili sonucunu koydum akşam eve gelince önceden bi mektup buldum dedim anlamasin diye ilk önce yazıyi okuyup sonra sonuca baktı yuzundeki o şaşkın ifadeyi tekrar yaşamak isterim cok anlamliydi
İnsan heyecanlı ve sabırsız oluyo canım bu durumda kısmet 2.yeAy çok güzel olmuş .
Benım artık darısı 2. çocuguma ..
artık adet gunlerımı falan ezbertmıcem
Adet gunumu bıldıgı ıcın gelmedi deyince sevınmeye başlamıştı çunku .
Sonra da zorla hastaneye göturdu zaten![]()
![]()
bu vajinal mi, karından mı bakıldı?
Gözün aydın canımKızlar kontrolüm cok şükür iyi gectiBebisim büyümüş teyzeleri
Haftasıyla da uyumluymuş. 7+2 olduk.
Haftaya yine kontrolüm var.
Darısı tüm bekleyenlere olsun![]()
Olsun canım kısmet ben yalnız gittim kan sonucuna eşimden habersiz kendisi hafta ici çalışıyordu zaten hafta sonuna kadar bekleseydim bizde beraber giderdik küçük bi kaçamak yaptım hatıra kalsın diyeBende hep eşime nasıl söylerim die planlar yapardım ama, hamilelik testindeki silik çizgiden sonra dedim olmicak direkt beraber kan testine gittik net sonucu ögrenmek için :):)
Hiç vajinal muayene olmadım karından bakıldı.
Olsun canım kısmet ben yalnız gittim kan sonucuna eşimden habersiz kendisi hafta ici çalışıyordu zaten hafta sonuna kadar bekleseydim bizde beraber giderdik küçük bi kaçamak yaptım hatıra kalsın diye
Bende kararsız tayfasındayımFeeling07 kararsız
freyahel kararsız
tasarimcibayan kararsız
womanarchy kararsız
mimarice erkek
sepsefil erkek
aslii91 erkek
elaine benes erkek
meryem0061 erkek
D DenizZkabugu erkek
sassygirll erkek
Anti Depresan erkek
duckling kız
havvaku kız
erkekler çoğunlukta![]()

karından bakıldıysa sağ tarafta olunca kız diyorlar ama bide kesenin yuvarlak ve elips şeklinde olmasına göre yorumlayanlar var, ona göre bakılacak olursa kesen elips şeklinde olduğu için erkek olması lazım![]()
Sağa daha yakın gibi geldi canım.Kese konumu nasıl anlaşılıyor sağ sol olduğu benim en son bu durumdaydı.
Ultrason goruntüsü varsa ordan bakabilirsin canim. Keseye degil, kese icindeki bebegin durdugu yere( sol ya da sağ) bakiyoruzKese konumunu nasıl görüyorsunuz ya foktor mu söyluyo .
Benımkı bısey demedı![]()
Vallahi bende hep erkek hissettim artık hayırlısı
Birde kesem bana garip gelmişti beklentim yuvarlak olmasi gerekiyor gibiydi normal sanki oymuş gibi![]()
Benim tanidigim kisilerde hic tutmadiÇin takvimine göre benimde kız görünüyor çok fazla kişi tutuyor demişti ama kısmett :)
İnsan çok heyecanlaniyo canım çok güzel bi duygu allah kucagimizada almayi nasip eder inşallahben adet günüm gelmeden test yaptım bikaç belirti var diye çıkmadı :)
sonra olmam gereken ilk gün olmayınca yine test yaptım silik çıktı. 1 saat duramadım evde direkt acile gittikk![]()
Benim tanidigim kisilerde hic tutmadiSaglikli olsunlar da yeterki kız erkek hic onemli degil.
İnsan çok heyecanlaniyo canım çok güzel bi duygu allah kucagimizada almayi nasip eder inşallah