• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merak ettiğim bir şey var arkadaşlar hiç alışveriş yaptınız mı heveslenip bir parça da olsa bir şey aldınız mı ?
Ben almadım . Hatta avm ye gittiğimde bebek reyınlarından hızla geçiyorum .
3 aydan öncede düşünmüyorum .
Ama annem ve yengem hazırlıklara başlamış :olamaz: . Bana göndermeyın hiçbirşey dedim şimdilik....

MasaAllah size❤ benim sat a gore 7+0 ama dr 2 Gun onde ölçüm yapti beni 2 hafta sonraya cagirdi seni neden haftaya cagirdi canim ?
Sizede masallah canim:nazar::KK200: Saglikla buyusunler insallah.
Benim tup bebek tedavisiyle olduğu için kontroller daha sık oldu. Sonra başka doktora gececegim zaten. O zaman kontrollerde normale doner insallah.

Merak ettiğim bir şey var arkadaşlar hiç alışveriş yaptınız mı heveslenip bir parça da olsa bir şey aldınız mı ?
Ben eşime yapacağım sürpriz için bir bady almıştım. Geçen hafta kalp atışından sonra almak istedim bir şeyler ama kıyafetler çok cinsiyetçi maalesef.. instagramda ilkim bebe sayfasından beğendiklerimi kaydettim cinsiyeti öğrenince vericem sipariş :)) hepte kız kıyafetleri gözüme çarpıyor ama bakalım nasip :)

Kızlar minnoşun kalp atışlarını dinledim çok güzeldi :) sat ile uyumlu 24 mm olmuş 9+1 deyiz :KK54:

Eklentiler

• 166B6D53-BAFF-47BD-8123-2786F8BE8D9C.webp
    166B6D53-BAFF-47BD-8123-2786F8BE8D9C.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 63
  • 3DBF442B-9D15-44B0-AD5A-DA27001B9364.webp
    3DBF442B-9D15-44B0-AD5A-DA27001B9364.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar herkese tekrar merhaba..
Epey oldu yazmayalı..
Doktor,detayli tahlil, mide bulantısı derken biraz zaman geçti ve 9.hafta içindeyim..
8. Hafta da mide bulantısı yaşamaya başladım ki inanılmaz..
Benim gibi bu durumu yaşayanlara bilgi vereceğim bende tv de duydum.
1 dilim ayva ya türk kahvesi serpiştirip yemek , deneyelim ne kaybederiz..

Sinirlerim bozuldu kızlar yaa bugün doktora gittim sonuçlarımı göstermeye ve kalp atışı için baktı bilgisayara tamam dedi 4 hafta sonra zeka testi ne gel dedi çıkardı kaldım öyle insan bi bakar ultrosanla Allah korusun belki kalbi durdu kese bozuldu daha kalp atışları iyi kalp atışı var bile demedi nasıl bi doktor bu aklım almıo başka doktora randevu alıcam 1 haftadan beri bekliyorum bunun içinmiydi yaaa

Acil yardimci olurmusunuz lutfen suan agliyorum ve cok korkuyorum. Bugun doktor kontrolum vardi. 6 gun once kan tahlilim 91.75 cikmisti.bugun tekrar yapıldı 109.8 cikti doktor dış gebelik olabilir cuma gunu tekrar yapalim kan tahlili sonra karar veririz kurtaj felan dedi. Bu ne demkk simdi ben yikildim cok kotuyum suan. Basiniza boyle birsey geldimi ne olur yardim edin. :KK61:

Acil yardimci olurmusunuz lutfen suan agliyorum ve cok korkuyorum. Bugun doktor kontrolum vardi. 6 gun once kan tahlilim 91.75 cikmisti.bugun tekrar yapıldı 109.8 cikti doktor dış gebelik olabilir cuma gunu tekrar yapalim kan tahlili sonra karar veririz kurtaj felan dedi. Bu ne demkk simdi ben yikildim cok kotuyum suan. Basiniza boyle birsey geldimi ne olur yardim edin. :KK61:

Son adet tarihiniz ne zamandı sizin

Canım öncelikle Allah yardımcın olsun 2 günde bir kan testi ikiye katlamalı düzensiz yükselmiş ondan öyle demiştir ama tekrar yükselenlerde varmış inşallah kan değerin artmış olur korkma dua et bol bol Rabbim hayırlısını versin

5 haftalık olması gerekiyor şuan. Ağlamayın lütfen sakin olun, öncelikle herşeyin hayırlısı. Belki iyice yükselmiş olur ve üzülmeniz boşa olur o zaman. Sağlıksız bir durum varsada herşey Allahtan öyle değil mi? Benim annem benden önceki hamileliğinde 9 ay karnında taşımış ve doğuma 1 hafta kala karnında ölmüş bebeği. 40 gün sonra bana hamile kalmış yeniden. Hepimiz için herşey mümkün, üzmeyin şimdi kendinizi biraz sakin kalmaya çalışın. İnşallah herşey çok iyi çıkar bi sonraki doktor kontrolünde

Canım istersen en yakın bi acile git bir daha beta ölçtür garantiye almak için 6 gün için artış gerçekten az doktorun o yuzden cuma tekrar ölçelim demiştir.

Canım öncelikle Allah yardımcın olsun 2 günde bir kan testi ikiye katlamalı düzensiz yükselmiş ondan öyle demiştir ama tekrar yükselenlerde varmış inşallah kan değerin artmış olur korkma dua et bol bol Rabbim hayırlısını versin
Hic umidm yok ki zatn o sureclerde az da olsa kanamam vardi. Cuma gunune kadr ne artackki. Nettn okuyorum bazilarinin tupu bile alinmis bn suan yikildim

5 haftalık olması gerekiyor şuan. Ağlamayın lütfen sakin olun, öncelikle herşeyin hayırlısı. Belki iyice yükselmiş olur ve üzülmeniz boşa olur o zaman. Sağlıksız bir durum varsada herşey Allahtan öyle değil mi? Benim annem benden önceki hamileliğinde 9 ay karnında taşımış ve doğuma 1 hafta kala karnında ölmüş bebeği. 40 gün sonra bana hamile kalmış yeniden. Hepimiz için herşey mümkün, üzmeyin şimdi kendinizi biraz sakin kalmaya çalışın. İnşallah herşey çok iyi çıkar bi sonraki doktor kontrolünde
Tabiki hersey rabbimden. Buda zatn ignelerle olmustu ama devami gelmedi tabi. Şuan elimde degil cok kotuyum ve cok korkuyorim

Back
X