Merak ettiğim bir şey var arkadaşlar hiç alışveriş yaptınız mı heveslenip bir parça da olsa bir şey aldınız mı ?
ben almadım ama kendimi çok zor tutuyorum. cinsiyeti belli olsun kıyafete o zaman başlarız. ama şimdi ateşölçer fln alalım diyoruzMerak ettiğim bir şey var arkadaşlar hiç alışveriş yaptınız mı heveslenip bir parça da olsa bir şey aldınız mı ?
Ben almadım . Hatta avm ye gittiğimde bebek reyınlarından hızla geçiyorum .Merak ettiğim bir şey var arkadaşlar hiç alışveriş yaptınız mı heveslenip bir parça da olsa bir şey aldınız mı ?
Merak ettiğim bir şey var arkadaşlar hiç alışveriş yaptınız mı heveslenip bir parça da olsa bir şey aldınız mı ?
Sizede masallah canimMasaAllah size❤ benim sat a gore 7+0 ama dr 2 Gun onde ölçüm yapti beni 2 hafta sonraya cagirdi seni neden haftaya cagirdi canim ?
Ben eşime yapacağım sürpriz için bir bady almıştım. Geçen hafta kalp atışından sonra almak istedim bir şeyler ama kıyafetler çok cinsiyetçi maalesef.. instagramda ilkim bebe sayfasından beğendiklerimi kaydettim cinsiyeti öğrenince vericem sipariş :)) hepte kız kıyafetleri gözüme çarpıyor ama bakalım nasip :)Merak ettiğim bir şey var arkadaşlar hiç alışveriş yaptınız mı heveslenip bir parça da olsa bir şey aldınız mı ?
Acil yardimci olurmusunuz lutfen suan agliyorum ve cok korkuyorum. Bugun doktor kontrolum vardi. 6 gun once kan tahlilim 91.75 cikmisti.bugun tekrar yapıldı 109.8 cikti doktor dış gebelik olabilir cuma gunu tekrar yapalim kan tahlili sonra karar veririz kurtaj felan dedi. Bu ne demkk simdi ben yikildim cok kotuyum suan. Basiniza boyle birsey geldimi ne olur yardim edin.
26 eylulSon adet tarihiniz ne zamandı sizin
Acil yardimci olurmusunuz lutfen suan agliyorum ve cok korkuyorum. Bugun doktor kontrolum vardi. 6 gun once kan tahlilim 91.75 cikmisti.bugun tekrar yapıldı 109.8 cikti doktor dış gebelik olabilir cuma gunu tekrar yapalim kan tahlili sonra karar veririz kurtaj felan dedi. Bu ne demkk simdi ben yikildim cok kotuyum suan. Basiniza boyle birsey geldimi ne olur yardim edin.
26 eylul
Hic umidm yok ki zatn o sureclerde az da olsa kanamam vardi. Cuma gunune kadr ne artackki. Nettn okuyorum bazilarinin tupu bile alinmis bn suan yikildimCanım öncelikle Allah yardımcın olsun 2 günde bir kan testi ikiye katlamalı düzensiz yükselmiş ondan öyle demiştir ama tekrar yükselenlerde varmış inşallah kan değerin artmış olur korkma dua et bol bol Rabbim hayırlısını versin
Tabiki hersey rabbimden. Buda zatn ignelerle olmustu ama devami gelmedi tabi. Şuan elimde degil cok kotuyum ve cok korkuyorim5 haftalık olması gerekiyor şuan. Ağlamayın lütfen sakin olun, öncelikle herşeyin hayırlısı. Belki iyice yükselmiş olur ve üzülmeniz boşa olur o zaman. Sağlıksız bir durum varsada herşey Allahtan öyle değil mi? Benim annem benden önceki hamileliğinde 9 ay karnında taşımış ve doğuma 1 hafta kala karnında ölmüş bebeği. 40 gün sonra bana hamile kalmış yeniden. Hepimiz için herşey mümkün, üzmeyin şimdi kendinizi biraz sakin kalmaya çalışın. İnşallah herşey çok iyi çıkar bi sonraki doktor kontrolünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?