2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canim nerde yaşıyorsun? Allah yardimcin olsun. Insallah degerin yukselir. Umudunu kaybetme. Bol bol dua et.
Artışın iyi başlamış. Yine düzelecektir. Dualarim seninle.
Allah razi olsun canim antalyada oturyorum. Hic umudum kalmadi. Sadece kurtaj ve tup alinma problemlerinden korkuyrm aglayip duruyrm

Allah razi olsun canim antalyada oturyorum. Hic umudum kalmadi. Sadece kurtaj ve tup alinma problemlerinden korkuyrm aglayip duruyrm
Canım olumsuz olma lutfen. Ayni yerde olsak inan hemen yanina gelirdim. Umarim hiçbirini yaşamazsın.
Şunu unutma; Allah kaldıramayacağımız dert vermezmiş.

Etmedi canım dooğru wala 1 aydır gidiyorum bişi anladığı yok bidaha gitmem zaten
Başka doktora gitme şansın varsa hemen yeni randevu al canım. Vakit kaybetme bu doktorla. Muayene edip kalp atisini dinletmese ona da tamam ama hic bakmamak olacak sey degil.

Şuan zaten acile dahi gitsem hiç ilaç vermiyolar dimi
vermiyorlar boşuna gitmeyin sadece parol kullanabiliyoruz :)

ben baya hastalanıp ateşlenip gittiğimde ki o zmn çocuk düşünüyorum hamilelik riskim olabilir dedim diye, ateş düşürücü küçük bi serum yapmışlardı parol dışında hiçbişey veremeyiz dediler.

İsteseydin kuzu. Benim de 3 gün falan geriden geliyordu ama bu hafta yakalamış :) bakalım cinsiyetleri ne olcak çok merak ediyorum

Başka doktora gitme şansın varsa hemen yeni randevu al canım. Vakit kaybetme bu doktorla. Muayene edip kalp atisini dinletmese ona da tamam ama hic bakmamak olacak sey degil.
Alıcam canım başka doktora aynen bi bak gelişmişmi gelişmemişmi 4 haftaya kadar nolca belli değil

Canm çok iyi anlyorum seni inan akşamları ağlıyorum benbgbi yemek yemeyi çok seven biri tek lokma alamyorm çaresizlikten ağlyorm
Büyük konuşmuşum yemek yemeden asla diyordum açım şuan ölüyorum gaviscon aldım ama işe yaramadı. Önceden bulantım olurdu kusardım rahatlardım şimdi yanıyor daha iyi olcaktım. Allah şifa versin size ds

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…