2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar Şişli Etfalde Arzu Koç Bebek ile ilgili bilginiz duyumunuz var mı? Nasıl bir doktordur?

Karından soldu oğlum :)

Benimki de sol da

AA hiç duymamıştım şimdi baktım internetten onda da kız çıktı

Ben de erkek çıktı

Merak ettiğim bir şey var arkadaşlar hiç alışveriş yaptınız mı heveslenip bir parça da olsa bir şey aldınız mı ?

Ben aldım hepsi burada da çok güzel indirim vardı Philips Avent yeni doğan emzik biberon,zıbın,şapka aldım

Tecrübeli anneler ıhlamur yapmadım bugün ama baya kötüyüm bişey olmaz dimi ıhlamurdan

Doktorum günde bir bardak içebilirsin dedi

Şuan zaten acile dahi gitsem hiç ilaç vermiyolar dimi

Geçmiş olsun,serum takıyorlar,o da rahatlatıyor.

Kızlar bişey sorucam net bilgi bulamadım, Avm lerde Xray cihazlarından geçiyormusunuz bi sakıncası var mı?

Ben geçmiyorum,yan tarafından geçiyorum

Kızlar bugün doktoruma lazer epilasyona devam edip edemeyeceğimi sordum. 3 hafta sonra devam edebilirsin dedi. Şaşırdım baya. Ben yapılmıyor sanıyordum. Doktoruna bu konuda danışan var mı?

benimde o kadar fark yok ki arada bebiş gelişmedimi diye düşünüyodum valla annemde öyleymiş ufacık karnım vardı hep aynı kıyafetlerimi giyiyodum diyo
Bence gelişmesiyle alakalı değildir canım önemli olan beta değerleri. Bi sıkıntı olsa doktor derdi. Bana da benim durum yanlışmış gibi geliyo şimdiden bu kadar şişmesi değişik. Cuma günü doktora gidicem bakalım ne dicek

doktora ilk gittiğimde bana 1 hafta geç döllenme demişti ama az önce sancı şikayetiyle gittim 6+1 canlı bebek dedi nasıl oldu o 1 hafta nereye gitti resmen şok haliyle sevinemedim doktor da değişkti niye sancı var düşük tehlkesi mi diyorum ne bilim allah bilir bugün ne yarın ne belli mi ama şuan ben canlı bir bebek gördüm hadi güle güle dedi üsluba bak ya

Kızlar ben hava kararmasından korkmaya başladım. Gebelikten beridir gece uykuya dalamıyorum. Kalp çarpıntım hızlı eve gelince dinlenirken daha net farkediyorum kendimi otururken inanılmaz kötü hissediyorum. Uyumaya çalışırken kasık ağrısı da vuruyo bi yandan. Sabah iş güç derken anlamıyorum ama gece baya fenalaşıyorum. Gece olunca çok mutsuzum

Gebelik küçük olduğu zaman ultrason ölçüsünü doğru hesaplayamıyormuş

karından zor görünen kese 4 günde içi bebekle dolmuş rabbime şükürler olsun ya bide şu rahmimdeki sancıyı atlatabilsem
Ay maşallah.. Bana da geç döllenme dedi doktor yarın yeniden kontrolüm var inşallah benimki de yakalar haftasını :)

Dayanılmayacak gibi mi? Bende de oluyordu rahim genişliyor diye oluyormuş ama artık olmuyor. Bir de sigara içiyordunuz sanki bıraktınız mı
ya nasıl desem afedersin rahmim sızlıyor bildiğin.
hayır maalesef bırakamadım azalttım içmemeye ççalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…